fbpx
CJDropshipping -riita
Kuinka aloittaa riita CJ APP -sovelluksesta?
05 / 18 / 2018
Mitä tuotetta voin myydä CJ APP -sovelluksessa ja mikä on ero Listable- ja Sourceable -tuotteiden välillä?
05 / 23 / 2018

Miksi ePacket vie niin kauan? Missä ePacket on? Mitkä ovat vaihtoehdot ePacketille?

Jos olet toiminut tippatavaraliiketoiminnassa jonkin aikaa, sinun pitäisi olla aivan liian perehtynyt ePacketiin ja sen arvaamattomaan toimitusaikaan, jäljitysnumeron päivitysten pysähtyneeseen tilaan tai salaperäisesti puuttuviin paketteihin.

Miksi ePacketin toimittaminen vie niin kauan ?! Monia pudotuslähettäjiä hämmentää ePacketin toimittajien ilmoittama toimitusaika verrattuna tosiasialliseen toimitusaikaan, joka kuluu paketin saamiseksi asiakkaille.

Tämän artikkelin loppuun mennessä näytämme ePacketin toiminnan piilotetun totuuden ja osoitamme sinulle parempaa toimitusvaihtoehtoa (kuten CJ Dropshipping's suora USPS-menetelmä) ePacket.

EPacket oli eBay China, USPS ja China Registered Post (alias EMS) välittämä kolmenvälinen sopimus rajat ylittävän verkkokaupan tehostamiseksi.

Jotta e-paketin pitkä toimitusaika ymmärrettäisiin paremmin, meidän on ymmärrettävä, kuinka Kiinan postilaatikko toimii.

On avointa salaisuutta, että Kiinan viranomaiset toimivat byrokraattisessa ilmapiirissä. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka lait on kirjoitettu kirjoihin, niille, jotka tietävät kuinka vetää oikeat kielet, on käytettävissä salaisia ​​polkuja, pikakuvakkeita ja porsaanreikiä. Mitä nämä piilotetut oikotiet luovat, on joillekin mahdollisuus hyötyä huomattavasti epätasaiselta kentältä, ja ePacket-toimitus on yksi hyvä esimerkki.

Katsotaanpa kuinka ePacketin pitäisi toimia….

Dropshipping -toimittaja (esimerkiksi AliExpress or CJ Dropshipping) vastaanottaa tilauksesi, he tulostavat ePacket-tarran ja kiinnittävät sen pakettiin. Epacket-kuljettajat noutavat paketin, toimittavat paketin paikalliselle keräyspisteelle. Sitten paketti menee keskitetyn lajittelulaitoksen läpi ja puhdistetaan sitten kiinalaisen tavaran kautta ja edetään määränpäähän. Kuulostaa riittävän suoraviivaiselta, eikö niin?

Lähetyksen viivästyminen tapahtuu kahdella alueella, keräyspisteissä ja tulliselvityksessä.

Kiinassa on kymmeniä tuhansia keräyspisteitä, ja niihin sovelletaan Kiinan rekisteröidyn postin vähimmäishintaa. Oletetaan esimerkiksi, että Kiinan rekisteröidyn postin vähimmäismaksu yhden paketin käsittelystä on 1.00 dollaria. Koska Kiinan eri alueilla on kuitenkin niin paljon keräyspisteitä ja että eri keräyspisteissä on erilainen määrä päivittäin tulevia pakkauksia, myös niiden käyttökustannukset eroavat. Siksi hinta, jonka nämä keräyspisteet veloittavat ePacket-toimituksen keräämiseksi, vaihtelee myös sen mukaan, missä ne sijaitsevat.

Jos keräyspisteet sijaitsevat suurkaupunkien lähellä, kuten Pekingissä tai Shanghaissa, ne saattavat veloittaa 2.50 dollaria pakettia kohti, koska ne ovat vilkkaampia ja toiminnan ylläpitokustannukset ovat korkeammat. Jos keräyspisteet sijaitsevat maaseutumaisemmalla alueella, ne saattavat veloittaa 2.10 dollaria pakettia kohti houkutellaksesi lisää paketteja toimitukseensa. Nämä keräyspisteiden hinnoitteluerot ovat hyväksyttäviä Kiinassa rekisteröidylle postille. Kiinan rekisteröidylle postille on ainoa vaatimus näille keräyspisteille vähimmäishinnoittelu (tässä esimerkissä 1.00 dollaria) ja tietty määrä pakettikokoelmia päivässä.

Kun ePacket-operaattori on kerännyt paketin tippatavarasi toimittajalta, looginen tehtävä on toimittaa nämä paketit lähimpään paikalliseen keräyspisteeseen. Jos paikallinen keräyspiste veloittaa kuitenkin 2.50 dollaria pakettia kohti, ja keräyspiste 12 tuntien päässä saattaa olla vain 2.25 dollarin veloitus pakettia kohti, ePacket-operaattori viivästyy pakettien lähettämistä lähettämällä sen halvempaan keräyspisteeseen tehdäkseen ylimääräinen 0.25 dollaria per paketti. Joten jos heillä on 20,000-paketteja toimitettavaksi keräyspisteeseen, valitsemalla halvemman keräyspisteen, ePacket-operaattori tekee ylimääräisen 5,000 dollarin (20,000 pkg X $ 0.25 / pkg) päivässä!

Joten nyt paketit lajitellaan paikallisessa lajittelukeskuksessa, joka on 12 tunnin päässä lähimmästä vientipisteestä, sen on palautettava takaisin ennen kuin se voi päästä lentokoneelle ja suuntautua kohdemaahan.

Siksi saatat nähdä ePacket-seurannan viivästyneen “kuljetuksen” samassa paikassa useita päiviä ennen kuin se suuntautuu maasta, hyvin, koska se on kiertueella ympäri Kiinaa!

Toinen mahdollinen viivästyskohta on, kun paketti saapuu mukautukseen. Kun paketti on vihdoin saapunut keräyspisteeseen, lajiteltu lajittelulaitoksen läpi ja matkalla Kiinaan, se voi saapua yhdelle monista lentoasemista Kiinan ympäri. Muista, että kaikki Kiinan lentokentät eivät ole kansainvälisiä lentokenttiä. Paketti voi saapua kotimaan lentokentälle, jossa sillä on rento prosessi ennen lentoonlähtöä. Nämä paketit päätyvät viime kädessä kansainväliselle lentokentälle ennen lentoa maasta.

Lukuisat valikoimat paketteja kerätään ja pakataan irtotavarana ennen kansainväliseen lentoonlähtöä. Nämä paketit saattavat sisältää tuotteita, jotka sisältävät litiumparistoja, jauhetta, nestettä, geeliä ja jotka vaativat erityiskäsittelyä useimmilla kansainvälisillä lentokentillä. Jos jokin näistä paketeista ei ilmoittanut omaisuuttaan kunnolla ja se joutui kiinni tulliselvityksen läpi, ja ePacket on palautettu samaan irtotavarapakettiin, asiakas vetää koko irtotavarapaketin syrjään tarkistusta varten. Se lisää useita päiviä (jos olet onnekas) viivästyttää ePacket-toimitusta.

Joten mitä vaihtoehtoja ePacket-jakelulle on?

Luotettavampi vaihtoehto tilauslähetystoimitukselle on olla kumppanina vakiintuneiden laivatoimitusten toimittajien, kuten CJ Dropshipping jolla on suora kumppanuus paikallisten liikenteenharjoittajien, kuten USPS, kanssa.

Siinä on useita tapoja CJ Dropshipping voi tarjota nopeita, luotettavia ja kustannustehokkaita toimitustapoja laivaustarpeisiisi:

 1. Jos tuotteesi ovat yleisiä tavaroita, voit käyttää niitä CJ Dropshipping's USPS + -menetelmä, jossa toimitamme tavarat UPS: n kautta Kiinasta Yhdysvaltain varastollemme, joka vie 1-3 arkipäivää. Kohde tarkistetaan vaurioiden varalta ja paikallinen USPS-kuljetusyritys noutaa sen samana päivänä. USPS: n ensimmäisen luokan toimitusaika on 2-5 päivää ja Priority Mail on 1-3 päivää. Kokonaistoimitusaika pakettien tiputtamiselle Kiinasta Yhdysvaltain asiakkaille kestää 5-10 päivää. Se on uskomaton parannus verrattuna ePacketin 12-20 toimituspäiviin.
 1. Jos tuotteesi sisältää herkkiä materiaaleja, kuten akkua ja magneetteja, CJ Dropshipping voi DHL: n kautta lähettää pakettejasi Kiinan varastosta Yhdysvaltain varastollemme. Tämä matka Kiinasta Yhdysvaltoihin kestää 5-7 päivää. Tämän jälkeen paketit tarkistetaan vaurioiden varalta ja lähetetään samana päivänä USPS First Class- tai Priority-sähköpostin kautta. Tätä menetelmää kutsutaan USPS-menetelmäksi, joka kestää 5-12 päivää toimitus- Tämä on uskomaton parannus verrattuna 7-15 päiviin ePacketin kautta.
 1. Voit pudottaa laivatuotteita suoraan CJ: n Yhdysvaltain varastot, katso luettelo varastosta, jotka ovat käytettävissä luetteloimiseksi Yhdysvaltain varastossa tässä. Tällä on lyhyin toimitusaika, koska tuote on jo Yhdysvalloissa, he käsittelevät tuotteen samana päivänä, kun se lähetetään USPS: n kautta, joka vie 2-5 päivää toimitus.

Muutamia etuja, jotka tippalaivayrityksesi kokee heti, käyttämällä USPS-menetelmää, jonka tarjoaa CJ Dropshipping onko tuo:

 1. CJ Dropshipping tarjoaa USPS-etikettejä tippalaivapakkaukseesi, joten näyttää siltä, ​​että yrityksesi toimii Yhdysvalloista, eikä tippalaivauksesta Kiinasta. Se on valitettava kiinalaisiin tuotteisiin kohdistuva puolueellisuus, mutta se lisää joillekin yhdysvaltalaisille asiakkaillesi abstraktin varmuus- ja tyytyväisyyskerroksen.
 1. Saatat ajatella, että tämän tyyppisellä toimitusnopeudella se maksaa käsivarsi ja jalka. Näin ei ole - edes lähellä. CJ Dropshipping's USPS-menetelmä tarjoaa pudota lähettäjille erittäin kilpailukykyisen hinnan, joka on riittävän kilpailukykyinen ottamaan ePacket-hinnoittelun.
 1. Tämän menetelmän käyttäminen tarjoaa myös toisen suuren edun, jos asiakkaasi haluavat palauttaa tuotteen. Epacket-hinnat tuotteiden palauttamiselle takaisin Kiinaan ovat erittäin kalliita. Voit varata tuotteesi matkan takaisin Kiinaan palaamalla vain Kalifornian varastoon.

Dropshipping on 2018: n suosittu online-vähittäismyyntimenetelmä kilpaillakseen ja edetäksesi eteenpäin tässä liiketoiminnassa. Varmistamalla, että asiakkaidesi tilaukset toimitetaan ajallaan luotettavalla tavalla, on tärkeä rooli tiputtamisliiketoiminnan kasvussa. Joten älä vain ajattele, että olet kiinni Epacketissa, jos teet pudotusta, siirry https://app.cjdropshipping.com ja tarkista ne!

Lisäksi The Bloomberg News julkaisi, että presidentti Trump aikoo estää ulkomaisten tavaroiden tulvat Amerikkaan alhaisemmalla hinnalla peruuttamalla kansainvälisen postin alennuksen. Tämä nostaa ehdottomasti ePacketin hintaa. Tosiasiassa ePacket-rahdinantajamme ovat jo ilmoittaneet nostavansa hintaa 2018-sesongin sesongista. Presidentti Trumpin päätöksen taustalla on kotimaisen kaupan vaaliminen. Siksi on selvää, että ePacket ei ole enää viisas vaihtoehto nyt. Miksi et kokeilisi CJ: n omaa CJPacket-lähetystapaa.

Sillä välin, CJPacket-lähetysmenetelmää suositellaan havaittuaan ePacketin puutteet pyrkiessämme tarjoamaan asiakkaillemme tyydyttävän toimituskokemuksen. Ja CJ oli asettanut varaston Yhdysvaltoihin. Voit joko varastoida tuotteesi siellä tai lähettää tuotteesi sieltä. Molemmat ovat erittäin käteviä.

Tässä on joitain CJPacket-lähetysmenetelmien etuja verrattuna ePacket:

 1. Ensinnäkin CJPacket-lähetysmenetelmä oli aina ollut alhaisin toimitushinta ja toi asiakkaille lyhyimmän toimitusajan. Esimerkiksi lähettääksesi tuotteen paino 300g Yhdysvaltoihin, ePacket-lähetyskustannukset ovat 5.05 dollaria, kun taas CJPacket-toimituskulut ovat 4.82 dollaria. Ja ePacket kesti noin 7-20 päivä (ä), kun taas CJPacket lähetysmenetelmä kesti 10 päivää pitkä. Ero on ilmeinen.
 2. CJ: n omalla CJPacket-lähetysmenetelmällä on tasainen toimituspäivä 5-10 päivää, kun taas USA: n ruuhkakauden ePacket voi kestää jopa 30-45 päivää. Toisin sanoen edes ruuhka-aikoina, kuten kiinalaisen uudenvuoden aikana, toimitusaika ei vaihteleisi.
 3. CJPacket-lähetysmenetelmä on läheisessä yhteydessä alustamme, on helpompaa seurata ja päivittää lähetysolosuhteita, ja asiakkaat ovat tyytyväisempiä.
 4. CJ: llä on vakuutus / suoja kuljetuksista Kiinasta Yhdysvaltoihin, joten sinun ei tarvitse huolehtia onnettomuudesta kuljetuksen aikana. Odota vain, kunnes tuotteesi saapuvat.
 5. Koska ePacket oli saavuttanut täyden kapasiteettinsa nyt, CJPacket-lähetysmenetelmä oli absorboinut erilaisia ​​merkityksellisiä kokemuksia muista lähetystavoista ja oli korjannut puutteet, ja rakensi siten oman kokonaisen toimitusreitin.

* Huomaa: Nopein lähetysmenetelmä on USPS +, Yhdysvaltain kotimaan lähetysmenetelmä.

CJPacketin käytettävissä olevat maat ovat seuraavat: Yhdysvallat, AU, CA, DE, MX, FR, AT, SE, BR, ES, GB, IT, DK, NL, KR_DEL, BE, LU_DEL, IN

Facebook Comments