fbpx
Kuinka aloittaa pudotuskuljetusliike?
05 / 26 / 2018
CJDropShipping
Suosituimmat 10-pudotuskuljetusmaat
05 / 30 / 2018

Suosituin 10-lähetystapa pudotuskuljetuksiin + Shopify tai WooCommerce

Mikä on CSV Drop Shipping -tilaukset

Lähetystapa pudottamiseen

Kun aloit postitusliiketoiminnalla, saat kokemuksen kahdesta lähetysasetuksesta. Yksi niistä on lähetysasetus Shopify-kaupassa tai WooCommerce-kaupassa, toinen lähetystapa, jota pyydät pudottavien lähetystoimittajien käyttämään.

Lähetysmenetelmä on yksi tärkeimmistä tekijöistä koko liiketoiminnan ajan, kyse on nopeasta, tietopäivitysten seurannasta, toimituksesta jne.

Jos käytät huonoa lähetystapaa, on suuri riski, että asiakas kysyy palautusta tai takaisinperintää. Ostaja avaa riidan, kun hän ei nähnyt seurantatietojen päivitystä tai pitkää toimitusta, niin se menettää enemmän kuin saat.

 1. USPS: Kokenut CJDropshipping, 70% pudotetuista tilauksista lähetetään USA: n ostajalle. Tässä tilanteessa voit valita USPS ensisijaiseksi lähetysmenetelmäksi. USPS-lähetysten avulla lähetysetiketti on kokonainen englanti ja tilaukset lähetetään Yhdysvaltain varasto-osoitteesta. Toimitusaika on 2-5 päivää, kun tilaukset varastoidaan Yhdysvaltain varastossamme kotimaan kuljetukseen. Lähetyshinta on vain 1-2 Yhdysvaltain dollaria korkeampi kuin ePacket, ja saatavana tavaratunnuksella tavallinen, nestemäinen, magneettinen, elektroninen, voit viitata tähän: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
 2. Suora linja: Se on eräänlainen lähetysmenetelmä, lukuun ottamatta puhdasta postituskuljetusta, yleensä pakkaamme samat kohdemaan postitilaukset irtotavarana isoihin pahvilaatikoihin ja käytämme ensimmäisenä toimituksena DHL, FedEx, UPS, TNT (Kiinasta kohdemaahan) ), ja kun irtotavara lähetys saapui kohdemaahan, avaamme paperikokoelman ja jaamme sen paikallisille ostajille. Kotimaan kuljetukseen käytämme USPS: ää, kun se on Yhdysvallat, ja DHL Paketia, kun se on Saksa, ja Royal Mailia, kun se on Iso-Britannia jne. Voimme myös pitää USPS: ää suorana linjana Yhdysvaltoihin. Suora linja on nopeampi kuin ePacket ja yleensä alle 10 päivän toimitus. Jotkut niistä saatavana tuotteilla -ominaisuuden sisältäessä tavalliset, nestemäiset, magneettiset, elektroniset. Haitta on saatavana vain viiden suositun pudotuskuljetusmaan joukossa.
 3. ePacket: 2011: ssä Yhdysvaltain hallitus teki jotain hullua: he tekivät asioista tehokkaampia. Pitkä, todella tylsä ​​tarina, lyhyt, Yhdysvaltain postilaitos, Hongkong Post ja eBay China ymmärsivät, että he tunsivat toisiansa ja että heidän tulisi tehdä suhteistaan ​​viralliset. Nyt Kiinasta ja Hongkongista peräisin olevat paketit voidaan lähettää ensimmäisen luokan USPS: iin. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat seurata pakettiaan eikä olla huolissaan siitä, että ne joutuvat ruosteisiin rahtitiloihin. Jos postia ei voida toimittaa, se palautetaan ilmaiseksi, mikä tarkoittaa, että voit antaa hyvityksen, jos jokin menee pieleen ja et voi marginaalia tappaa. Se on myös PALJON nopeampaa ja halvempaa, jotka ovat tärkeimpiä asioita rahdinantajille. Asiakkaasi haluavat asiat nopeasti. Et halua kalliita lähetyskustannuksia, jotka rikkovat voittoja. EPacket on suunniteltu erityisesti verkkokauppaan. Jos olet pudontaja, tämä on TÄYTÄNTÖÖNPANOINEN kuinka sinun pitäisi saada paketit asiakkaillesi. EPacket muuttui kuitenkin paljon, se ei ole niin nopea ja viivyttelee, hyvä uutinen on, että meillä on parempia vaihtoehtoja. Epacket saatavana Ordinary, Electronic -tuotteiden ominaisuuksilla. Erittäin vaikea lähettää nestemäisiä, magneettisia, elektronisia tuotteita.
 4. Kiinaan postitettu rekisteröity posti - China Post on Kiinan virallinen postipalvelu. Se on maailman täytetyin viesti. China Post tarjoaa laajan valikoiman postipalveluita, mukaan lukien kirjeet, paketit, sanoma- ja aikakauslehdet, postimerkkien keruu, käsittelyagentit ja tietoyritykset. China Post -toimintoihin sisältyy sekä kotimaisen että kansainvälisen postin toimittamiseen, lajitteluun, lähettämiseen ja toimittamiseen liittyvien julkisten palvelujen tarjoaminen. Prosessin optimoimiseksi maassa luotiin yli kaksisataa postin lajittelu- ja jakelukeskusta, joista suurin sijaitsee Shanghaissa ja Pekingissä. Näiden kaupunkien lentokentät toimitetaan suurimmalle osalle kansainvälisiä paketteja niiden jatkokuljetuksiin. China Post on tavallinen toimitustapa Aliexpressille, TaoBaolle, tMallille ja muille kaikenlaisille tavaroille. Tämä on valtionposti, joten toimitus on halvin (yleensä ostajalle ilmainen, se sisältyy jo tavaran hintaan), mutta useimmissa tapauksissa myös pisin. Kiinassa postitse rekisteröidyn lentopostin vahvuus on kaikkein tavoitettavin toimitus ja halpa. Sitä ei kuitenkaan voida jäljittää, kun tilauksia tehdään Kiinan ulkopuolelta. Kiinassa postitettu rekisteröity postimerkki on saatavana tuotteilla, joiden attribuutti sisältää tavallisia.
 5. Aliexpress Standard Shipping : Se on lähetysvaihtoehto, joka on kaikkien asiakkaiden käytettävissä. Se on enemmän kuin “Fulfilled by Amazon”, mikä tarkoittaa, että AliExpress huolehtii itse tuotteen toimituksesta. Sen toimittavat AliExpressin toimituspartnerit, joihin kuuluvat Singapore post (Useimmin käytetty), Correos, Posti-Finland, SPSR, DHL ja Direct Link. Myyjänä pakkaat tuotteesi, mutta sitten se luovutetaan AliExpress lähetyskeskukselle, joka tarkistaa ja toimittaa sitten tuotteet oman palvelunsa kautta. Ostajana, kun valitset tämän lähetystavan, sama prosessi toistuu. Tuotteet toimitetaan ensin lähetyskeskukseen ja toimitetaan sitten sinulle niiden kautta. Se on yksi verkkosivuston halvimmista lähetysvaihtoehdoista, yleensä se on täysin ilmainen, ja joskus toimitus maksaa jossain noin 2- $ 3. Se on kuitenkin yksi turvallisimmista alustalla saatavissa olevista lähetystavoista, ja jos arvelet joutua riitauttamaan kaupan, se on paras vaihtoehto valita, koska jälleenmyyjä voi toimia nopeasti ja tarkistaa tilan. Se on saatavana tuotteilla, joiden ominaisuus sisältää tavallisia, elektronisia, magneettisia.
 6. BPOST:BPOST, Joka tunnetaan myös Belgian postiryhmä, on belgialainen yritys, joka vastaa kansallisen ja kansainvälisen postin jakelusta. Belgian postiryhmä on yksi Belgian suurimmista siviili-työnantajista. Se tarjoaa valikoiman posti-, kuriiri-, suoramarkkinointi-, pankki-, vakuutus- ja sähköisiä palveluita erittäin kilpailukykyisillä Euroopan markkinoilla. Pääkonttori sijaitsee Brysselissä Muntcenterillä (Bisschopsstraat). Se on saatavana tuotteilla, joita ominaisuus sisältää tavallisia, elektronisia, magneettisia, akkuja, nesteitä jne.
 7. HK Post : HongKong Post on Hongkongin hallituksen yksikkö, joka vastaa postipalveluista, vaikkakin se toimi kaupparahastona. Perustettiin 1841, se tunnetaan nimellä Postiosasto or Post Office ennen Hongkongin luovuttamista 1997: ssä. Se on ollut Universal Post Unionin alajäsen 1877: n jälkeen ja on erillinen yksikkö China Postista. Se on saatavana tuotteilla, joiden ominaisuus sisältää tavallisia, elektronisia, magneettisia.
 8. Korea Post :Korea Post on Etelä-Korean kansallinen postilaitos tiede- ja ICT-ministeriön, entisen tietotalousministeriön, alaisuudessa 2013 asti. Korea Post vastaa postipalvelusta, postipankkitoiminnasta ja vakuutuspalveluista. Sen pääkonttori on Sejongin kaupungissa.

  Korea Posti on vastuussa seuraavien posti- ja rahoituspalvelujen tarjoamisesta postitoimistoissa:

  • Peruspostipalvelut (postin ja pakettien käsittely ja toimitus)
  • Lisäpostipalvelut (kirjattu posti, asiakashaku, postilaatikko, paikallisten tuotteiden myynti postimyynnillä ja postisiirtopalvelu)
  • Postisäästöt, maksumääräykset ja posti giro
  • Postivakuutus.
  • Se on saatavana tuotteilla, joita ominaisuus sisältää tavallisia, elektronisia, magneettisia, akkuja, nesteitä jne.
 9. DHL : DHL on nopea, kuten kaikki tietävät, mutta se on kallista. Pudottavat lähettäjät käyttävät tätä lähetystä kiireellisessä tilanteessa. Se on saatavana tuotteilla, joiden ominaisuus sisältää tavallisia, elektronisia, magneettisia.
 10. Ilmainen toimitus : Kiina postitse tavallinen pieni paketti plus tai Malesia Postia käytetään laajalti ilmaiseksi lähetysvaihtoehtona. Niitä on ympäri 30-maata tavoitettavissa. Vuosia sitten ihmiset käyttävät ilmaisia ​​tuotteita + maksaa lähetysmallia pudottaakseen laivatuotteita, ja he yleensä käyttävät ilmaisia ​​toimituksia. Nyt kukaan ei käytä ilmaista kuljetusta, koska se on ongelma. Se on saatavana tuotteilla, joiden ominaisuus sisältää vain tavallisia.
Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Myyt - toimitamme lähteen ja toimitamme sinulle!