fbpx
Miksi sinun pitäisi valita meidät, jos etsit AliExpress dropshipping vaihtoehtoa
09 / 11 / 2018
Tästä syystä asiakkaidemme mielestä olemme paras dropshipping -toimittaja
09 / 11 / 2018

5-liiketoimintaongelmat, jotka voidaan ratkaista käyttämällä toimituslähetyspalveluamme

1. Ei tarvitse löytää varastoa suurille määrille tavaroita. CJ: n Dropshippingin kaltaisen dropshipping-täyttämisyrityksen läpi tapahtuu

verkkokaupan yrityksen omien säilytystilojen tarve. CJ Dropshippingillä on valtava määrä varastotilaa sekä Kiinassa että Yhdysvalloissa. Tämän avulla verkkokauppasivusto voi toimia pienemmästä työpaikasta, avaamalla mahdollisuuden työskennellä kotoa ja / tai säästää huomattavasti varastotilan vuokraus- tai omistamiskustannuksissa. Tämä eliminoi myös stressin ja varastonhallintaprosessin, jolloin yritys voi keskittyä liiketoiminnan muihin, tärkeämpiin näkökohtiin.

2. Välittäjän lopettaminen.
Keskimiehen leikkaaminen eliminoi paljon stressiä, vaikeuksia ja vaivaa

liiketoiminnan osa, mikä tekee yrityksestä tehokkaasti hallittavissa ja mahdollistaa jopa passiivisen tulon tai ainakin huomattavasti pienemmän työmäärän. Se myös helpottaa liiketoiminnan prosessia tuotteiden hankkimisesta tavarantoimittajilta ja neuvotteluiden kanssa heidän kanssaan, ja tekee koko prosessista kykyä tarjoamaan asiakkaille laajemman valikoiman tuotteita paljon helpompaa. Keskimiehen leikkaaminen vähentää myös yrityksen yleiskustannuksia, koska heidän ei enää tarvitse lähettää varastoa toiseen sijaintiin, varastoida sitä ja lähettää se sitten uudelleen asiakkaalle. Tämä vähentää myös riskiä varastojen pitämisestä vanhentuneina tai epäselvinä.

3. Mahdollistaa suuremman joustavuuden ja kasvun.
Pienten tilausten suorittamiskeskuksen käyttö avaa verkkokauppayritykselle paljon mahdollisuuksia monenlaisista tuotteista, joita ne voivat tarjota asiakkaille, ja myös tilauksista, jotka he pystyvät täyttämään. Jakelu voidaan säätää nopeasti, joko ylös- tai alaspäin, kysynnän mukaan ilman riskiä, ​​että tuotteita on liikaa tai alihankintaa, ja ilman mahdollisuutta jäädä kalliiden myymättä olevien tuotteiden kanssa. Tämä on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu yhteen yleisimmistä sähköisen kaupan yrityksen liiketoimintaongelmista ja varmistaa, että yritys pystyy kasvamaan paljon nopeammin, koska uusia tuotteita voidaan tarjota lisäämättä ylitarjonnan riskiä ja joutumatta nostamaan valtavia määriä pääomaa, jotta voitaisiin ostaa suuri varasto ennakolta. Tämä on yksi merkittävimmistä eduista, etenkin aloittaessa, toteutuksen ulkoistamisella.

4. Leikkaa stressiä sekä työhön ja työntekijään liittyviä kustannuksia

hallintaa.

Verkkokauppaa varten varastotilan tarpeen poistaminen ja pakkausten ja toimitusten ulkoistaminen samanaikaisesti CJDropshipping -yrityksen kaltaiselle yritykselle voi vähentää liiketoimintaa tarpeettomista rasituksista ja kustannuksista, joita aiheutuu lukuisten varastotyöntekijöiden ja johtajien palkkaamisesta. vaaditaan valvomaan ja suorittamaan tehtäviä, kuten varastonhallintaa, pakkaamista, merkintöjä ja muita tehtäviä. Tämä voi vähentää huomattavasti aloittamisen yleiskustannuksia tai lisätä entisen kustannussäästöjä nykyiselle verkkokauppayritykselle poistaen samalla kaikki

korostaa ja asioita, jotka liittyvät suuren henkilöstön palkkaamiseen, kuten henkilöstöasioiden ratkaiseminen, lukuisten vero- ja vakuutussopimusten käsittely sekä palkanhallinta jne. Se, että sinun ei tarvitse käsitellä lukuisia työntekijöitä ja varmistaa, että jokainen työntekijä suorittaa työnsä oikein, että tilaukset täytetään oikein, jne., Voi olla suuri stressin ja turhautumisen lähde, joten kaikkien näiden tehtävien ulkoistaminen tekee henkilöstön toiminnasta ja menestyksestä yritys paljon helpompaa.

5. Mahdollistaa yrityksen tarjota parempaa palvelua asiakkaille.

Ulkoistamalla toteutuksen, on paljon helpompaa tarjota asiakkaille monipuolisia toimitusvaihtoehtoja ja hintoja, täydellisesti pakattuja tilauksia, suurempi tuotevalikoima kilpailukykyisemmillä hinnoilla ja nopeampi, tehokkaampi toimitus. Tilausseuranta saavutetaan helposti erilaisten ohjelmistojen avulla, ja toimitus ympäri maailmaa voidaan saavuttaa helpommin ja tehokkaammin, avaamalla yritykselle uusia markkinoita. Lisäksi kaiken intensiivisen työn, kuten tilausten täyttämisen, pakkaamisen ja toimitusten, ulkoistaminen varmistaa, että käytettävissä on enemmän aikaa ja resursseja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi ja eri tuotteiden hankkimiseksi kilpailukykyisemmillä hinnoilla. Yhtiö pystyy keskittymään tiiviimmin asiakassuhteiden luomiseen ja liiketoiminnan muiden tärkeiden näkökohtien hoitamiseen sen sijaan, että käsittelisi tilauksien teknisiä asioita.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Myyt - toimitamme lähteen ja toimitamme sinulle!