fbpx
5-liiketoimintaongelmat, jotka voidaan ratkaista käyttämällä toimituslähetyspalveluamme
09 / 11 / 2018
Miksi sinun pitäisi harkita CjDropshipping-palvelua, jos etsit uutta droppshipping -toimittajaa
09 / 11 / 2018

Tästä syystä asiakkaidemme mielestä olemme paras dropshipping -toimittaja

Cj Dropshipping on esittänyt rohkeita vaatimuksia ja vallankumouksellisia ehdotuksia. Ensi silmäyksellä nämä voivat vaikuttaa hieman epärealistisilta tai jopa liian hyviltä ollakseen totta. Sinulle onneksi et ole ensimmäinen henkilö, joka tarkastelee lähemmin liiketoimintamalliamme. Yrityksemme on kokeiltu ja testattu useita kertoja, joten pyydämme sinua olemaan ottamatta uskoa, vaan kuuntelemaan edessäsi olevien ihmisten rehellisiä ja puolueettomia kokemuksia auttaaksesi sinua tekemään tietoisen päätöksen.

Ei riskiä

Asiakkaat, etenkin AliExpressistä tulevat, ovat löytäneet työskentelevän Cj Dropshippingin kanssa virkistävänä, koska siihen ei liity riskiä. Toisin kuin AliExpress, jota he ovat kuvailleet osumaksi tai osumaksi, asiakkaat luottavat Cj Dropshippingiin toimittamaan laadukkaita tavaroita joka kerta. Emme linkitä sinua joukkoon kasvottomia toimittajia ja anna sinun arvata, mihin voit luottaa, mutta toimimme kanssasi suoraan tarjotaksesi vain parhaat tuotteet.

'Saumaton' sovelluksemme

Sovelluksemme on todettu erittäin hyödylliseksi käyttäjille, jotka ovat rakastaneet kuinka helppokäyttöinen ja kätevä se tekee useiden tilausten hallinnan kerralla. Sen sijaan, että toimittaisi jokaisen tilauksen yksitellen, he ovat pystyneet yksinkertaisesti kirjautumaan sisään päivän päätteeksi, lisäämään tuotteita ostoskoriinsa ja ostamaan napsautuksella. Lopusta huolehtii Cj Dropshipping! Sovellus säästää heille myös valtavasti aikaa, koska se pystyy synkronoimaan tilaukset automaattisesti ja lähettämään ne Cj Dropshippingiin. Maksujen suorittaminen on myös paljon sujuvampaa prosessia, koska niitä ei hylätä jatkuvasti kuten AliExpressissä, mikä aiheuttaa käyttäjilleen paljon turhautumista ja vaikeuttaa heidän liiketoiminnan laajentamista.

Toimitus ja varastointi

Asiakkaat ovat nauttineet nopeista ja luotettavista toimitusajoista. Saatuaan AliExpress-myyjien kaltaiset toimittajat epäluotettaviksi, asiakkaat ovat olleet iloisesti yllättyneitä siitä, kuinka nopeasti Cj Dropshipping pystyy toimittamaan - "He voivat kirjaimellisesti lähettää tilauksesi yhdessä päivässä!" Pystymme tarjoamaan tällaisen tehokkaan palvelun tarjoamalla varastot Yhdysvalloissa yhden käyttäjän ilmoittama ominaisuus saa AliExpressin näyttämään menneisyydeltä!

Hinnoittelu

”Ei perustamismaksua, ei kuukausimaksua, ei säilytysmaksua, ei vähimmäistilausta.” Asiakkaat ovat kuvanneet tämän tärkeimmäksi syyksi rakastaa työskennellä Cj Dropshippingin kanssa. Emme odota käyttäjien maksavan muusta kuin tuotteiden lähettämisestä ja pakkaamisesta. Monet käyttäjät ovat myös todenneet, että hinnat ovat melkein aina parempia kuin muut toimittajat, kuten Oberlo ja AliExpress.

Markkinointi

Asiakkaat arvostavat Cj Dropshippingin huolenpitoa tuoda liiketoimintaansa markkinoille markkinoimalla tuotemerkkejään mahdollisimman tehokkaasti. Tarjoamme käyttäjille räätälöitäviä pakkauksia, tuotemerkkejä ja mainoslistoja. Asiakkaiden on todettu, että videokuvauspalvelumme, joka tarjoaa studiolaatuisia videoita edulliseen hintaan, on "täydellinen erittäin muuntaville Facebook-mainoksille".

Älä luota joka sanaan Se

Cj Dropshipping on sitoutunut tarjoamaan sinulle luotettavaa palvelua, johon voit luottaa. Siksi olemme sisällyttäneet verkkosivuillemme foorumin, jolla käyttäjät voivat antaa suosituksia, jotka kertovat heidän rehelliset kokemuksensa työskentelystämme kanssamme. Voit vapaasti katsoa sitä milloin tahansa, jotta voit olla mahdollisimman varma valintasi suhteista kumppaniksi kanssamme.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Myyt - toimitamme lähteen ja toimitamme sinulle!