fbpx
Miksi sinun pitäisi harkita CjDropshipping-palvelua, jos etsit uutta droppshipping -toimittajaa
09 / 11 / 2018
Miksi CJ-tuotteet ovat halvempia kuin Aliexpress, mutta lähetyskustannukset ovat korkeammat?
09 / 18 / 2018

Yhä useammat lähettäjät haluavat tietää YANWEN Shipping for Dropshipping, FBA, POD

Yanwen toimitus

Yanwen toimitus

Yksi parhaimmista hankintayrityksistä Kiinassa, CJDropshipping tarjoaa myös monia lähetyslähteet.

Suosituin lähetysmenetelmämme oli ePacket, mutta ostajat saivat vähemmän kärsivällisyyttä pitkään toimittamiseen. Siksi me sinulla on monia erilaisia ​​lähetyslähteitä pudota lähettäjille -vaihtoehto.

Yanwen merenkulku on parempi valinta. Sinulla on muut lähetystavat parempi kuin YANWEN ja ePacket.

Pekingin YANWEN Logistics.Co., Ltd on erikoistunut logistiikkayritys, joka perustettiin asiaankuuluvan toimivaltaisen viranomaisen hyväksynnällä, pääosin mukaan lukien kansainvälinen logistiikkaosasto ja express-osasto, ja kukin niistä tarjoaa räätälöityjä palveluita vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Pienestä pakkauksesta erimuotoisiin ja -kokoisiin tavaroihin, YANWEN Logistics pystyy palvelemaan asiakkaita lentokoneilla, juna, auto- ja muut kuljetusvälineet ammattimaisella kuljetushallinnalla.

——Express-agenttipalvelu

YANWEN Express -osasto perustettiin 1998: ään. Asiakkaille" tarve käyttää tunnettujen kansainvälisten pikayritysten palveluita, YANWEN Express noudattaa strategiaa keskittyä määrään saadakseen edullisimmat alennukset niiltä kuuluisilta yrityksiltä, ja hyötyvät siitä asiakkaille tarjoamalla heille parasta palvelua edullisimmalla hinnalla. Tällä pohjalla, YANWEN Express tarjoaa myös joitain erityispalveluita, joita pidetään arvokkaina asiakkaille, kuten nopea ovelta ovelle -haku, pakkausten ilmainen toissijainen käsittely, seurannasta ja tiedustelusta vastaava erikoistunut henkilö, ja ammatillinen neuvoja ilmaisun valinnasta. Samaan aikaan, asiakaspalvelumme voi käsitellä erilaisia ​​onnettomuuksia ja ongelmia ajoissa, joka tarjoaa toissijaisen suojan tavaroidesi oikea-aikaiselle ja täsmälliselle toimittamiselle.

YANWEN Express -osaston perustamisesta lähtien, meillä on jo ollut useita pitkäaikaisia ​​ja vakaita kansainvälisiä asiakkaita. Teollisuudessa meillä on merkittävä kilpailuetu. Noudattaen asiakaskeskeisyyden periaatetta, pyrimme aina tarjoamaan jatkuvaa huoltoa ja korkeatasoista palvelua asiakkaille.

- Kansainvälinen logistiikkapalvelu

YANWENin kansainvälinen logistiikkaosasto perustettiin 1998: ssä. Riittävä kokemus ja ammatilliset ominaisuudet kansainvälisestä logistiikasta ja kansainvälisestä kaupasta, voimme tarjota sinulle kansainvälisiä logistiikkapalveluita, kuten tuonti ja vienti agentti, kansainvälinen lento- ja meriliikenteen huolitsija ja tulliselvitys. Asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, pyrimme tarjoamaan asiakkaille kokonaissuunnitelman ja kokonaisvaltaiset logistiikkaratkaisut, logistisen hallinnan tehokkuuden parantamiseksi, vähentää käyttökustannuksia, ja voittaa asiakkaalle kilpailuetu. Nykyisessä, Kansainvälinen logistiikkaosasto on omistanut vakiintuneen kansainvälisen verkon, jota voidaan käyttää 123-maissa ympäri maailmaa.

Erinomaisena logistisen palvelun toimittajana, olemme tarjonneet palveluitamme monille suurille monikansallisille yrityksille, ja saattoi vähitellen päätökseen vaihdon huolitsijasta todelliseksi globaaliksi logistiikkapalvelun toimittajaksi.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Myyt - toimitamme lähteen ja toimitamme sinulle!