fbpx
Yanwen toimitus
Yhä useammat lähettäjät haluavat tietää YANWEN Shipping for Dropshipping, FBA, POD
09 / 12 / 2018
Älykäs valinta käyttää CJ: tä Clickfunnels-toimittajana, koska CJ voi yhdistää tilauksia ja Aliexpress-toimitus on väärennös!
09 / 19 / 2018

Miksi CJ-tuotteet ovat halvempia kuin Aliexpress, mutta lähetyskustannukset ovat korkeammat?

1. CJ-tuotteiden hinta on halvempaa, koska lähdemme suoraan tehtaalta, joskus tilaamme myös yhteistyössä toimineelle tehtaalle.

CJ: llä on paljon yhteistyötä tehtaan kanssa, koska olemme olleet ulkomaankaupassa 10 + vuotta. Suurin osa tehtaista tuntee CJ: n Kiinassa ja haluaisi työskennellä kanssamme, monet valmistajat luottavat CJ: hen.
CJ avaa myyjien sataman lähitulevaisuudessa. Tämän käytöksen johdosta yhä useammat todennetut toimittajat ovat käytettävissä tekemään pudotuskuljetuksia kuten Aliexpressissä.

2. Aliexpress-toimituskulut ovat vääriä, myyjät lisäsivät toimituskulut tuotteiden kustannuksiin.

Lähetyskustannus = Rekisteröity maksu + hinta per paino

Kuten näette, toimittaessasi tuotetta kotimaassa, lähetyskustannusten tulisi perustua painoon! Aliexpress-palvelussa useimmat myyjät vain määrittävät lähetyskulut ilmaiseksi, $ 1 tai $ 2.3 jopa lähettävät dronon, joka on raskaampi kuin 2kg. Sinun pitäisi miettiä tätä, miksi? Se ei voi olla totta. Koska $ 1 tai $ 2.3 on vain rekisteröintimaksu, ja myyjät lisäävät painon hinnan tuotteen hintaan.

Toisin sanoen sen pitäisi tietää tästä ja olla selvä tästä.

3. Säästämme kustannuksesi yhdistäessäsi tilauksia

Yhdistäessään tilauksia varustamo veloittaa vain kertaluonteisen rekisteröintimaksun. Mutta Aliexpressissä he lataavat kahdesti! Voit kertoa tämän lisäämällä tuotemäärää, ja jopa se on ilmainen toimitus, itse asiassa se veloitettiin kahdesti tuotteen hinnassa. CJ: ssä olemme avoimia asiakkaille, kun lisäät tuotemäärää, kokonaishinta tai toimitushinta ei tule olemaan kaksinkertainen.
Jotkut pudottajat eivät välitä rekisteröintimaksuerosta, koska ne myyvät jotain erittäin kallista tai tuotteiden paino on melko raskas. Mutta se tulee kalliiksi, kun myyt joitain kevyempiä tuotteita, kuten koruja tai T-paitoja jne. Miksi et myöskään säästäisi kustannuksia yksinkertaisella tavalla, vaikka se olisi 1 tai 1.6 dollaria?

Sinun täytyy vain tarkistaa pudotuskuljetusten kokonaismäärä, ja lisäksi kasvattaa tuotemäärää enemmän kuin 2. Mitä enemmän lisäät, ja halvempi CJ on.

Joka tapauksessa CJ kertoo sinulle pudotuskuljetuksen todelliset osat ja päättää luoda uuden pudotuskuljetusmaailman.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Myyt - toimitamme lähteen ja toimitamme sinulle!