fbpx
Print on Demand -ominaisuus on saatavana nyt!
12 / 06 / 2018
Kuinka käyttää Amazonin (FBA) suoritusta CJ Dropshipping App -sovelluksen kanssa
12 / 14 / 2018

USPS kierrätetyt seurannumerot

Huomasimme äskettäin, että viime aikoina on tilauksia seurannumeroineen, jotka kierrätettiin järjestelmämme aiemmista tilauksista. Kun yritämme tarkistaa näiden seurantanumeroiden tilan USPS-järjestelmässä, USPS-järjestelmä näyttää edellisen tilauksen toimitetun tilan eikä nykyisen tilauksen tilaa. Ymmärsimme, että tämä aiheuttaa hämmennystä asiakkaillesi, joten jos asiakkaasi kyseenalaistavat nämä toistuvat seuranumerot, katso heille tämä artikkeli.

Esimerkki ongelmasta:

Olemme suuren määrän lähettäjä, eli lähettämme enemmän kuin 100,000 pkg kuukaudessa, siksi jotkut näistä seurannumeroista kierrätetään väistämättä. Kierrätetyt seurannumerot ovat kuitenkin yleensä päivittäneet tilanne, koska lähetysmäärien viimeaikainen lisääntyminen lomakausien takia, seurantanumerot kierrätettiin lyhyemmässä ajassa ja USPS: n järjestelmällä ei ole tarpeeksi aikaa hankkia edellisen seurannan tilaa. tilaus päivittääksesi viimeisimmän tilauksen seurannan tilan.

USPS: n kierrätysnumerot ovat olleet tunnettu ongelma kaikille suurten rahtien lähettäjille, kuten Amazon, Ebay ja ShipEasy (katso alla olevat asiaan liittyvät artikkelit ja huomaat, että kierrätetyt USPS-seuranumerot ovat yleinen tapahtuma myyjille ja lähettäjille).

https://sellercentral.amazon.com/forums/t/usps-tracking-numbers-recycled/236773
https://community.ebay.com/t5/Archive-Shipping-Returns/USPS-quot-recycled-quot-Tracking-numbers/td-p/16650631
https://support.shippingeasy.com/hc/en-us/articles/203085799-Why-does-USPS-show-my-package-as-Delivered-if-I-just-shipped-it-

Olemme ryhtyneet toimiin USPS: n kanssa poistaaksemme kierrätetyt seurannumerot asiakkaillemme ja saaneet seurannolle viimeisimmät tilapäivitykset, mutta anna meille 7 - 10 päivää kiertää tätä ongelmaa. Pahoittelemme jälleen kerran haitoista, mutta voimme vakuuttaa, että emme lähetä asiakkaillesi petollisia seuranumeroita, jotka osoittavat, että paketit toimitetaan, vaikka itse asiassa ei.

Kun tämä ongelma on korjattu, sinun pitäisi nähdä tilauksen seurantatietopäivitykset. Ole hyvä ja kerro asiakkaillesi tämä artikkeli, jos heillä on kysyttävää, kiitos!

Facebook Comments