fbpx
10: n suosituimpia kuumimyynnissä tilauksen mukaan saatavissa olevia koruja pudota kuljetukseen 2018: ssä
12 / 18 / 2018
Kuinka yhdistää eBay-kauppa CJ Dropshipping APP -sovellukseen?
12 / 20 / 2018

Kuinka käyttää CJ: n Print on Demand -ominaisuutta kasvattaaksesi laivatoimitusta - ostajien suunnittelema suunnittelu

Olemme esitelleet, kuinka kauppiaat suunnittelevat tuotteita markkinoiltamme edellinen artikkeli. Mutta entä jos asiakkaat haluavat suunnitella vähän? Tarkastellaan nyt POD (print on demand) -ominaisuuden toista osaa - ostajien suunnittelemia.

Aluksi sinun on tarkistettava, onko POD-ominaisuus käytössä kaupassa. Siirry 'My CJ' -valtuutussivulle ja jos voit vielä nähdä 'Lisää POD-ominaisuus' -painikkeen myymälän vieressä, napsauta sitä käynnistääksesi.

Itse asiassa suurin osa menettelyistä on samankaltaisia ​​kuin kauppiaiden suunnittelemat. Tarvittaessa painettavia tuotteita löytyy samasta kohdasta - 'Tulosta pyydettäessä' -alueella verkkosivustollamme. Koska ostajat suunnittelevat tuotteet, voit kuitenkin luetteloida kaikki tuotteet kauppoihisi suoraan tavalliseen tapaan.

Lista-sivulla sinun on valittava myymälä, tuoteluokka, lähetystapa ja kohdemaa. Ja aseta myös tuotteen hinta. Sen jälkeen voit siirtyä kohtaan Lista se nyt. (POD-ominaisuuden ostajien PS-suunnittelua tuetaan vain Shopify-kaupoissa. Lisää myymälätyyppejä lisätään lähitulevaisuudessa. Kärsivällisyytesi on arvostettu.)

Kun tuote on luettelossa, näet sen 'My CJ'> 'Print on Demand>>' Buyers Design '-luettelossa.

Ja alla on esimerkkisivu, jonka asiakkaasi näkevät räätälöityistä tuotteista.

Kun asiakkaasi ovat tehneet tilauksia ja nämä tilaukset on tuotu CJ: lle, voit tarkistaa sen 'DropShipping Center' -tilassa. Se on sama kuin normaalien tuotteiden tilaukset.

Toivottavasti haluat tämän ominaisuuden. Ja voit vapaasti näyttää meille ajatuksesi alla olevista kommentteista.

Facebook Comments