fbpx

Toimitusmenetelmä erityisellä linjalla Drop Shipping ePacket Alternative

Kuinka synkronoida CJ: n varastotasot Shopify-kauppaan
02 / 23 / 2019
CJ-kumppaniohjelma - Uusi käyttöliittymä toimituksille
03 / 05 / 2019

Toimitusmenetelmä erityisellä linjalla Drop Shipping ePacket Alternative

On melko yleistä, että sinun on vaikea valita oikea lähetystapa laiva-alukselle Kiinasta. Tässä kappaleessa esitän epacketin, jota käytetään laajasti, ja muita vaihtoehtoisia erikoislinjoja, jotka ovat vaihtoehtoisia menetelmiä.

Useimpien tippaajien valitsema yleinen tapa on epacket (China EMS).

Kun China EMS saa toimitustapahtuman toimittajalta, he lähettävät henkilökunnan toimittajallesi ja saavat paketin samana päivänä. Toisena päivänä pakettisi menee Kiinaan EMS: n kansainväliseen lähetyskeskukseen ja käy läpi turvatarkastuksen. Kolmantena päivänä pakettisi poistetaan räätälöitynä ja kyytiin. Yleensä asiakkaasi saavat paketinsa 7-10 päivinä, kun taas koko prosessi kestää noin 15-20 päivää tilauksen tekemisen jälkeen, mikä vaikuttaa hieman pitkältä. Epacketin etuna on, että voit lähettää tilaa vieviä tavaroita (tuotteet, jotka painavat vähän, mutta vievät paljon tilaa) ja sinulla on useita kohdemaita, joista valita.

Joissain tapauksissa et voi kuitenkaan valita pakettia, esimerkiksi jos paketti on yli 2 kiloa, pakettia ei ole saatavana. Tässä tapauksessa sinun on valittava erikoislinjat. Erityinen linja tarkoittaa, että tämä lähetystapa kulkee vain YKSI maahan, kuten USPS. Koska erikoislinja menee vain Yhteen maahan, käsittelyaika on paljon vähemmän. Yleensä käsittelyaika vie noin 12 päivää tai vähemmän. Ongelmana on, että erikoislinja ei voi lähettää isoä tavaraa sinulle (kun taas epacket voi tehdä tämän puolestasi).

Joten lyhyesti sanottuna, epacket voi auttaa sinua lähettämään moniin maihin, mutta vie enemmän aikaa ja siinä on painorajoitus (2kg). Erityinen linja kulkee vain Yhdessä maassa, eikä se voi lähettää sinulle tilaa vieviä rahtia, mutta vie vähemmän aikaa.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Myyt - toimitamme lähteen ja toimitamme sinulle!