fbpx
Kuinka dropship Brasiliaan
04 / 02 / 2019
Miltä tippaavien toimituslaatikoiden etiketit näyttää?
04 / 15 / 2019

Toimitustakuu - keskimäärin 7-päivän toimitus teräville esineille kuten veitsille Yhdysvaltoihin

Oletko koskaan kokenut tullin viivästystä ja alhaista toimitusmäärää lähetyksessäsi, joka koskee teräviä esineitä? Nämä ovat tosiasiassa usein esiintyviä ongelmia, jos paketit lähetetään HKPostin kautta, joka on muiden yritysten eniten käyttämä lähetystapa. Uskon, että tämä on todella turhauttavaa teille, koska se aiheuttaisi asiakkaiden valitusten lisäksi verkkokaupalle mahdollisia menetyksiä.

CJ Dropshipping voi kuitenkin tarjota sinulle paremman ratkaisun - lähetys USPS: n kautta, joka on erikoislinjamme Yhdysvaltoihin. Aikaisempaan liittyvään lähetykseemme voimme helpottaa nopeampaa toimitusta 7 päivän sisällä. Tässä on joitain seurannanumeroita, jotka olen kerännyt järjestelmätietueistamme. (Lähetystiedot voidaan nähdä napsauttamalla alla olevaa kuvaa.)

Sillä välin myös toimituskulut taataan. Väärästä osoitteesta johtuvan toimitushäiriön lisäksi odotetaan olevan 100% toimitusaste. Siksi asiakkaasi ovat todennäköisesti tyytyväisiä.

Tärkeintä on, että toimituskulut ovat jopa alhaisemmat kuin HKPost, kuten näet alla olevasta kuvakaappauksesta. Mitä muuta voitte odottaa? Nopein, mutta halvempi toimitus suurella toimitusasteella. Lisäksi voi olla sinulle hyödyllisempää, jos pakkaukset raskautuvat.

Kun kaikki edut on mainittu edellä, Kiinan ja Yhdysvaltojen suoralla kuljetuslinjalla on edelleen yksi raja. Se on saatavana vain kuljetukseen Kiinasta Amerikkaan. Joten asiakkaat, joiden päämarkkinat ovat Yhdysvalloissa, antavat sille kuvan juuri nyt!

Facebook Comments