fbpx
Kasvava CJPacket - paras ja luotettava Kiinan ja Yhdysvaltojen toimitusvaihtoehto
04 / 15 / 2019
Kuinka käyttää yksityistä inventaariota CJ: n dropshippingissä?
04 / 28 / 2019

Aloita - yleiskatsaus CJDropshipping.com-sivustosta

CJ Dropshipping on kattava verkkosivusto, joka auttaa kaikkia pudotusten lähettäjiä alusta menestykseen. Tuotteiden hankinta, varastointi, tilausten käsittely ja toimitus, kirjaimellisesti kaikki mukana olevat. Sallikaa meidän nyt näyttää meille, kuinka kaikki nämä toimivat verkkosivustollamme> app.cjdropshipping.com

Jotta kaikki asiat olisivat selkeämpiä, luomme yksinkertaisen vuokaavion, joka kattaa yleiset vaiheet. Tässä se on.

1. Tuotteiden hankinta

Aivan ensimmäinen kysymys on tuotteestasi. Voit etsiä sitä yksinkertaisesti tuotenimen perusteella nähdäksesi onko tuotteesi CJ: ssä. Jos ei, ole hyvä lähetä meille hankintapyyntö.

Aloittaville käyttäjille hankinta 'yksittäisestä tuotteesta' on sopivampi, koska 'myymälä olemassa olevaa tuotetta' on tarkoitettu käyttäjille, joilla on valtuutettu kauppa. (Yksityiskohdat hankintapalvelustamme voivat olla täällä.)

Kun sinulla on tuotetiedot ja olet tyytyväinen tarjoukseemme, seuraava asia on tilaukset. Tilauksenkäsittelymenetelmiä on kuitenkin kaksi, riippuen siitä, oletko valtuuttanut myymälöitä CJ: lle. Jos olet kiinnostunut tilausten automaattisesta käsittelystä, sinun on opittava 'Store Authorization' ja 'Product Listing / Connection'. Jos ei, voit ohittaa osan 5 'Tilaa lähetys Excel / CSV-tiedoston avulla'.

2. Kaupan valtuutus

CJ: hen on integroitavissa kahdeksan myymälätyyppiä. He ovat Shopify, eBay, Shipstation, WooCommerce, Amazon, Wix, Lazada, Shopee myymälöissä. Jokaiselle myymälätyypille olemme asettaneet yleiset ja yksityiskohtaiset valtuutusvaiheet saataville samalla sivulla.

3. Tuotelistaus / yhteys

Jotta voimme tunnistaa tuotteet myymälätilauksistasi, meidän on luotava yhteys tuotteillesi ja näille tuotteille CJ: ssä. Jos tuotetta ei ole myymälässäsi, luetteloominaisuuksemme on suuri apu. Napsauta vain ”Lista” -painiketta CJ-tuotesivulla ja aseta yksityiskohdat. Tuote lisätään myymälääsi ja automaattinen yhteys muodostetaan.

Jos tuote on jo myymälässäsi, tuoteyhteys vaaditaan. (Katso tämä video yksityiskohtaisia ​​ohjeita.)

4. Automaattinen tilaustuonti

Kun olet lopettanut myymälävaltuutuksen ja tuoteyhteyden, näiden tuotteiden tilaukset myymälästäsi vedetään automaattisesti CJ-tiliisi. Valitse tilaukset, joiden kanssa meidän tulee käsitellä, ja lisää ne ostoskoriin. Vahvista valitsemasi tilaukset ja suorita maksu, niin hoitamme kaiken myöhemmin.

5. Tilaa lähetys Excel / CSV-tiedoston kautta

Käyttäjille, joilla ei ole valtuutettuja kauppoja, ainoa tapa lähettää tilauksesi meille on lataamalla laskentataulukko. Tällöin sinun on lisättävä tuotteet SKU-luetteloon, joka voidaan myös saavuttaa tuotesivulla.

Valitse sitten "Tuo Excel-tilaukset" täältä ja lataa malli täyttääksesi tilaustiedot. Kun tilauksesi lähetetään, sinun on lisättävä ne ostoskoriin ja maksettava siitä.

Käsittelemme ne heti saatuaan. Seuranumerot ja myynnin jälkeiset palvelut ovat saatavilla jokaiselle tilaukselle.

Toivottavasti nautit palvelustamme!

Facebook Comments