fbpx
Useita liiketoimintamalleja, erilaiset tytäryritystehtävät
06 / 21 / 2019
Parhaat 10-lähteet Kiinassa kansainvälisen kaupan tuontiin ja vientiin
06 / 21 / 2019

10 paras toimitus-, logistiikka- tai rahtiyhtiö toimittaa Kiinasta maailmanlaajuisesti

Taloudellisen globalisaation kehittyessä rajat ylittävä kauppa kasvaa. Kiinalaisten tuotteiden hintaetujen vuoksi yhä enemmän kiinalaisia ​​tuotteita viedään maailmanlaajuisesti, ja näin ollen kiinalaisten tuotteiden kysyntä kuljetetaan yhä enemmän maailmanlaajuisesti. Jos sinulla on tarvetta myydä tuotteita Kiinasta muihin maihin tai haluat tuoda tai ostaa tuotteita Kiinasta, voit löytää sopivan lähetysasiamiehen ja tietää enemmän hyvistä logistiikkayrityksistä. Seuraava esittelee 10-palvelun parhaan toimitus-, logistiikka- tai rahtiyrityksen Kiinasta maailmanlaajuisesti.

1. CJDropshipping.com

Kiinassa perustettu CJDropshipping voi olla lähetysagentti, kun sen liiketoiminta kattaa toimituskulut. Se on tilauslähetysalusta, joka tarjoaa tuotteiden hankintaa, tilausten käsittelyä ja lähettämistä pudottaakseen lähettäjiä Kiinasta ympäri maailmaa. Sillä on hintaetu sekä tuotteiden hinnassa että lähetyskustannuksissa.

Se tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​lähetystapoja valita, vaikka jotkut ovatkin rajallisia kohdemaan ja pakkauksen painon vuoksi. Siinä on käyttöliittymä, jonka avulla asiakkaat voivat tarkistaa lähetystavan, toimituskulut sekä toimitusajan maasta toiseen kätevästi. Kun olet kirjoittanut suhteelliset tiedot, näet erilaisia ​​lähetystapoja, joilla on erilaiset lähetyskustannukset ja -aika, ja voit valita sopivimman tavan.

2. CJPacket.com

CJPacket on alusta, joka tarjoaa vain yhden lähetystavan, mutta se on halvempaa, kun sama tuote toimitetaan samanaikaisesti. Ja se tarjoaa myös logistisen seurannan alkuperästä määränpäähän, jolloin voit antaa seurannan numeron ja tarkistaa paketin logistiset tiedot. Toisessa maailmassa se tarjoaa täydellisen logistiikkaketjun.

Tavalliselle tuotteelle, joka painaa 1 kg ja jonka pituus on 20cm, sekä leveys että korkeus, jos haluat lähettää sen Kiinasta Yhdysvaltoihin, sinun on maksettava vain 11.63 dollaria ja se toimitetaan määränpäähän välillä 5 - 10 päivää . Verrattuna sen lähettämiin tuotteisiin muistuttaa China EMS, mutta CJPacketin hinta on halvempi. Sama yllä esimerkissä tarkoitettu tuote oli maksettava 26.65 dollaria ja toimitettava myös määränpäähän välillä 5 - 15 päivää, jos valitset China EMS.

3. Jewelshipping.com

Jalokivikauppa on yksinoikeudellinen ja luotettava lähetysmenetelmä, joka on luotu pienille tavaroille verkkokauppaa varten, kuten korut, jotka saattavat olla sen nimen alkuperä. Se voi toimittaa pieniä palasia Kiinasta Yhdysvaltoihin keskimäärin 7 päivän kuluessa todella alhaisilla kustannuksilla. Se ei ole vain nopea toimitus, mutta myös jäljitettävissä. Syötä vain seurantanumero ja saat paketin logistiset tiedot.

Joten mitä pienen kappaleen määritelmä? Se on jotain, jonka paksuus on <1cm ja paino <100g. Se on saatavana kuljetuksina Kiinasta muihin maihin ja kotimaan kuljetuksina. Jos harjoittelet verkkokauppaa ja sinulla on pieniä kappaleita lähetettäväksi Kiinasta, se on hyvä valinta.

4. Comeorders.com

Se on ammattimainen, tarkka, älykäs rajat ylittävän logistiikan integroitu alusta, joka yhdistetään monien tunnettujen yritysten, kuten Shopify ja Aliexpress, kanssa. Vuosien varrella se on luotettava yli 100,00 eCommerce -kauppaan ja tarjoaa heille logistiikkapalveluita. 98% asiakkaista on tyytyväisiä joihinkin tilauksiin ja parempi logistiikkapalvelu auttaa asiakkaita myös parantamaan asiakkaiden pidättämistä.

Se tarjoaa myös pakettien seurannan ja tukee 600-kuriureita ympäri maailmaa. Se voi saavuttaa reaaliaikaisen seurannan ja tarjoaa tarkat ja nopeat seurantapalvelut, jotka perustuvat älykkäiden suurien tietojen analyysiin. Lisäksi se integroituu Shopifyn ja muiden verkkokauppapaikkojen kanssa. Ostajat voivat seurata pakettia kaupassasi.

5. MOL Logistiikka

MOL Logisticsin pääkonttori sijaitsee Japanissa, ja sillä on globaali toimistoverkosto. Yrityksen verkkosivustot kattavat 27-maat 126-toimistoilla / yrityssivustoilla. Ja sillä on 179-agentuuritoimistot ulkomailla, jotka kattavat 51-maat.

MOL Logistics toimii globaalin verkoston kautta, joka perustuu maailmanlaajuisesti ja tarjoaa täyden valikoiman logistiikkapalveluita, mukaan lukien lento- ja merikuljetusten huolinta. Ne parantavat jatkuvasti palvelujemme laatua sopiakseen monipuolistamaan asiakaslogistiikan tarpeita.

MOL Logistics on ottanut kansainvälisen lentoliikenteen ydinliiketoimintaansa perustamisestaan ​​lähtien 1960: ssä. Pitkän yrityshistorian ansiosta MOL Logistics voi joustavasti hyödyntää kokemustaan ​​ja asiantuntemustaan ​​tarjotakseen ovelta ovelle -kuljetuspalveluita globaalin verkkonsa kautta. Se on erinomainen kuljetettaessa lastia huippukunnossa.

NVOCC-laivayhtiönä MOL Logistics, samoin kuin lentorahtinaan, hyödyntää täysimääräisesti vahvaa ulkomaista verkkoaan ja tarjoaa tarkkaa ja laadukasta ovelta ovelle -palveluja. Erityisesti sen kansainvälinen merirahti sisältää FCL-palvelut, sekakonttipalvelut, erityiset kontti- / tavanomaiset aluspalvelut, kolmiokaupan kuljetukset / monenväliset globaalit kuljetuspalvelut, sekakonttipalvelut vaarallisille lastille, ostajan yhdistämispalvelu.

6. coscoshipping.com

Kiinan hallitus omistaa 1961iin perustetun China Ocean Shipping (Group) -yrityksen, jonka pääkonttori sijaitsee Shanghaissa. COSCO on Kiinan suurin kuiva irtolastialus ja on yksi suurimmista maailmanlaajuisesti.

Helmikuussa 2016, COSCO-ryhmä fuusioitui China Shipping Container Lines (CSCL) -yrityksen kanssa, jolloin muodostui China COSCO Shipping Corporation.

Tämän jälkeen se on nyt maailman 4: n suurin varustamo, suurin varustamo Euroopan ulkopuolella ja yksi harvoista 4-yrityksistä, jonka kokonaiskapasiteetti on yli 1 miljoonaa TEU.

COSCO omistaa nyt 5 suurimmista 10-konttialuksista, joista kukin pystyy käsittelemään 19,000-kaksikymmentä jalkaa olevia kontteja. Ryhmässä on yhteensä 361-aluksia, joista 285 on konttialuksia. Se kattaa myös 85-maat tai -alueet, joissa on 267-portit, ja siinä on 355-kuljetuslinjat sekä 1,539,618 TEU.

Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien konttikuljetukset, kuivalastilaivojen kuljetus, öljyn ja kaasun kuljetus, erikoistuneet ja yleiset lastinkuljetukset, merenkulun rahoitusala ja matkustaja-linja-autopalvelut.

7. ups.com

UPS on maailman suurin pikakuljetusyritys ja pakettien toimitusyritys. Pääkonttori sijaitsee Seattlessa, Yhdysvalloissa, ja se toimittaa päivittäin yli 14.8 miljoonaa pakettia yli 200-maissa ympäri maailmaa. Se on rahtiasiamies ja kuriirivälittäjä.

UPS Worldwide Express Freight -palvelu tarjoaa nopeita kansainvälisiä kuljetuksia ympäri maailmaa. Jos sinulla on suuri kansainvälinen lähetys, mutta aika on kiireellinen, se on hyvä valinta. Tuonti ja vienti tavaroita, joiden määrä on enemmän kuin 150 LBS / 70 kg, saapuu suurille maailmanmarkkinoille 1-3 työpäivien kuluessa.

Ja UPS Worldwide Expedited tarjoaa tulliselvitetyn, päiväkohtaisen toimituksen yli 220-maihin ja -alueisiin kahdesta viiteen arkipäivää. Kun määräajat ovat joustavampia, tämä luokkansa paras globaali palvelu voi auttaa sinua tasapainottamaan nopeuden ja kustannukset. Siirrä lähetykset siellä, missä niiden täytyy olla, vahingoittamatta budjettiasi.

Maailman suurimpana tullausmiehenä ja yhtenä maailman suurimmasta lentorahtien verkostosta se tarjoaa asiakkaille nimitetyn päivämääräisen toimituspalvelun, joka varmistaa tavaroiden toimitus ovelta ovelle ajoissa, ja kattaa yli 50-maat ja -alueet. Se tarjoaa myös ammattimaisia ​​kuljetuspalveluita, kuten irtolastikuljetuksia, rahtikuljetuksia ja monen kuljetusyhtiön kuljetuspalveluita.

8. chrobinson.com

CHRobinson on yksi maailman suurimmista kolmansien osapuolien logistiikan tarjoajista ja tarjoaa innovatiivisia toimitusketjuratkaisuja asiakkaille ympäri maailmaa. Tavaroiden kuljetuksella se ajaa maailmantaloutta. Yrityksen pääkonttori on Pohjois-Amerikassa, ja sillä on suuria brunssiyrityksiä kaikkialla Aasiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Rikkaalla logistiikka- ja huolintakokemuksella sekä historialla se on suurin muiden kuin alusten kuljetusyritys (NVOCC), jolla on suurin rahtimäärä Kiinasta Pohjois-Amerikkaan, ja yksi viiden parhaan NVOCC: n joukosta, jotka palvelevat Aasiaa, Kaakkois-Aasiaa ja Intian niemimaata. Kaikki nämä ovat luottamuksen arvoisia.

Laajan sivuliike- ja toimittajaverkoston avulla se voi nopeasti ja tehokkaasti lähettää melkein minkä tahansa lastin kaikkialla maailmassa. Se ottaa käyttöön intermodaalikuljetusten siirtämiseksi tavaroita ympäri Aasiaa ja ympäri maailmaa. Se ei voi vain toimittaa tavaroita kuorma-autolla, junalla, lentokoneella ja laivoilla ympäri maailmaa, vaan myös parantaa asiakkaan toimitusketjua.

9. fujibuturyu.co

1975iin perustetulla Fuji Logisticsilla on kotimainen ja kansainvälinen logistiikkayritys. Sen pääkonttori on Japanissa, ja brunsseja tarjoavien yritysten kanssa on Kiina, Eurooppa, Malesia ja Singapore. Se on integroitu logistiikkapalvelun tarjoaja, joka sisältää logistiikkaliiketoiminnan (kuljetus, pakkaaminen, varastointi jne.), Logistiikan hallintayrityksen ja niin edelleen.

Sen kansainvälinen logistiikkaverkosto tarjoaa asiakkaille rajattomia globaaleja logistiikkapalveluita. Sillä on sekä sopivia että halpoja kuljetuspalveluita ja nopea lentoliikenne. Kunkin logistiikkakeskuksen perustamat Fuji Logistics -jakeluverkostot antavat mahdollisuuden toimittaa tarvittavat tavarat ajoissa. Valtavan ja vaivalloisen kansainvälisen logistiikkayrityksen osalta asiakkaat voivat luovuttaa sen Fuji-logistiikka-asiamiehelle ja keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Kiinassa Fuji Logistics (China) Co., Ltd. on yksi sen merentakaisista tytäryhtiöistä. He ovat asettaneet tämän yrityksen avainpisteeksi kansainvälisissä kokonaisvaltaisissa logistiikkapalveluissaan tarjotakseen sopivimmat kotimaiset logistiikkapalvelut Kiinassa yhteistyössä Fuji Logistics (Dalian FTZ) Co, Ltd: n ja Fuji Logistics (Shanghai) Co. Ltd. Lisäksi kansainvälisillä kuljetuspalveluilla on kätevää lähettää tavaroita Kiinasta muihin maihin, erityisesti Japaniin, Eurooppaan, Malesiaan ja Singaporeen.

10. cargofromchina.com

Ammattitaitoisena ja kokenut Kiinan rahdinkuljettajana / huolitsijana Cargo From China Limited (alias CFC) on sekä paikallista että maailmanlaajuista. Se keskittyy edelleen tarjoamaan meri-, lento-, rautatie- / kuriirikuljetuspalveluita kotimaisille viejille ja maailmanlaajuisille tuojille 2003: n jälkeen. Se ei vain toimita kontteja, kuormalavoja, pahvipakkauksia, pakkauksia, paketteja, asiakirjoja, mikä tärkeintä, se tarjoaa yrityksille ja onnellisuutta. CFC voi tarjota merenkulun meritse, lentokoneella, rautateitse, kuriirilla ja monimuotoisilla tavoilla ja voi auttaa asiakkaitaan kuljettamaan Kiinan hyödykkeitä eri maihin eri maissa ajoissa, tehokkaalla ja vaatimustenmukaisella tavalla. Ei ole väliä sen FCL-lähetys (täysi konttikuorma), LCL-lähetys (pienempi kuin konttikuorma), lentokuljetus, rautatie- tai pikapostikuljetus.

Merirahdinkuljettajat

Lentoliikenteen harjoittajat

Kiitos heidän maailmanlaajuisten kumppaneidensa ja pitkien hyvien suhteidensa meriliikenteen linjoihin, lentoyhtiöihin ja muihin johtaviin sisäisiin ja kansainvälisiin lentoyhtiöihin, he ovat asiantuntijoita:

  • Maakuljetus tavarantoimittajalta / valmistajalta lastaussatamaan tai lentokentälle
  • Yhdistäminen ja varaston varastointi lastaussatamassa tai lähellä sitä
  • Konttitilan varaaminen kustannustehokkaimmista liikenteenharjoittajista
  • FCL: n ja LCL: n merikuljetuspalvelut maailmalle
  • Ilmakuljetuspalvelut maailmalle
  • Rautateiden huolintapalvelut Venäjälle, Mongoliaan, Keski-Aasiaan ja Eurooppaan
  • Tulli-ilmoitus / tulliselvitys, vakuutus, siihen liittyvät paperityöt
  • Ja lisätietoja siitä, miten voimme hyödyttää toimitusketjun hallintaa

Löydä voittavia tuotteita myytäväksi app.cjdropshipping

Facebook Comments