fbpx
Mikä on päänsärky Drop-lähetystoiminnassa? - Toimitusmenetelmien kehityshistoria
07 / 01 / 2019
Laadun tarkastuspalvelu
07 / 01 / 2019

Suositut Brasilian online-maksutavat

Ennen kuin ryhdyt kääntämään verkkosivustosi portugaliksi tai etsimään toimistotilaa Sao Paulossa, kannattaa ottaa aikaa pohtia, kuinka potentiaaliset brasilialaiset asiakkaasi haluavat maksaa tuotteistasi tai palveluistasi. Korttien käyttö Brasiliassa on suhteellisen korkeaa ja brasilialaiset maksavat harvoin mistään. Suurin osa verkkotapahtumista maksetaan erissä. Kassaperusteiset menetelmät, kuten Boleto Bancário, ovat myös suosittuja ja tarjoavat yrityksille pääsyn brasilialaisiin ilman luottokortteja.

Suositut Brasilian online-maksutavat

Brasilian väkiluku: 202 miljoonaa
Internet-levinneisyys: 53%
Älypuhelimen levinneisyys: 26%
Ostovoimaindeksi: 38

Luottokortit - markkinaosuus: 69%
Luottokortteja käytetään 69%: ssa yhtenä yleisimmistä ja suosituimmista tavoista kuluttajille tehdä ostoksia verkossa. Monikansalliset rahoituslaitokset, kuten Visa, MasterCard, Maestro, American Express ja Discover, suorittavat maksuja kauppiaiden ja kortteja myöntävien pankkien välillä, jolloin miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa voivat tehdä ostoksia merkkituotteiden luottokorteilla. On kuitenkin tärkeää erottaa toisistaan ​​kansalliset ja kansainväliset luottokortit. Kansalliset kortit voivat käsitellä vain Brasilian realissa (BRL), kun taas kansainväliset luottokortit voivat käsitellä sekä ulkomaisia ​​että paikallisia valuuttoja. Mutta koska vain 20 prosentilla brasilialaisista ostajista on pääsy kansainvälisiin luottokortteihin, kauppiaille on avainta saada paikallisia luottokortteja.

Boleto Bancario - markkinaosuus: 24%
Boleto Bancario on suosittu brasilialainen online-maksutapa, joka on käytännöllisesti katsoen petoksinen. Sen avulla kaikki asiakkaat voivat maksaa verkossa tai offline-tilassa. He voivat maksaa käteisellä, matkapuhelimella tai verkkopankin kautta viivakoodilla / tositteella. Brasiliassa tällä maksutavalla ei ole takaisinperintöriskiä. Asiakkaat, jotka maksavat verkossa Boleto Bancario -palvelun avulla, täyttävät verkkolomakkeen henkilökohtaisilla tiedoillaan ja saavat tulostettavan viivakoodin / tositteen, jonka he voivat sitten viedä paikalliseen pankkiin tai lähikauppaan selvittääkseen käteisellä tai muulla siellä hyväksytyllä maksutavalla.

Hipercard on Brasiliassa hyväksytty paikallinen luottokortti. 13 miljoonaa korttia on myönnetty. Hipercard edustaa 8% luottokorttien kokonaismarkkinoista.

E-lompakko Palvelu Brasiliassa on samanlainen kuin mitä se tarjoaa muissa maissa. Sekä PayPal että MercadoPago sallivat käyttäjien tallentaa tai lisätä rahaa "virtuaaliseen lompakkoon".

MercadoPago on online-maksualusta, jonka avulla on helppo lähettää ja vastaanottaa online-maksuja Brasiliassa. MercadoPago tukee erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien suositut paikalliset luotto- ja ennakkomaksukortit.

PagSeguro on suosittu Brasilian online-maksuvaihtoehto, jonka avulla kauppiaat voivat hyväksyä maksuja luottokortilla ja verkkopankkisiirroilla. Se on turvallinen tapa asiakkaille maksaa Brasiliassa sekä paikallisesti että kansainvälisesti myönnetyillä luottokorteilla.

E-rahoitus on saatavana joissakin pankeissa, kuten Itaú, Bradesco ja Banco do Brasil. Sitä ei käytetä niin yleisesti, koska pankki edellyttää asiakkaalta ennakolta hyväksyttyä luottoa pankissa ennen tapahtumaa.

Pankkisiirrot ovat tehokas tapa suorittaa maksuja Brasiliassa. Käyttäjät yksinkertaisesti siirtävät varoja verkossa suoraan tililtä toiselle tai tekevät siirtoja Brasilian paikallisissa konttorissa, kuten Banco do Brasil, Itau, Bradesco, Banrisul ja HSBC.

Ennakkomaksukortit ovat kortteja, joiden rajoituksia yleensä käytetään tiettyjen palvelujen (julkisen palvelun tarjoajien myöntämien puhelinten ja julkisten kuljetusvälineiden sekä valtuutettujen kaupallisten laitosten ateriakorttien) maksamiseen.

Johtopäätös

Kansainvälisille kauppiaille, jotka haluavat saada jalansijan Brasilian markkinoilla, on suositeltavaa pitää seuraavat näkökohdat mielessä:

Valtaosa brasilialaisista kuluttajista käyttää luottokortteja, mutta valuutan valvonnan ja pankkirajoitusten takia valtaosa näistä voidaan käyttää vain paikallisessa valuutassa. Siksi kansainvälisiä kauppiaita kehotetaan käsittelemään maksuja paikallisesti.

Boleto Bancario on paikallinen maksutapa, jonka osuus on noin 24% verkkotapahtumista, mikä tekee siitä pakollisen maksutavan kansainvälisille kauppiaille, jotka haluavat tavoittaa joukon yleisöä markkinoilla.

Osittain paikallisten maksuominaisuuksien, kuten maksuerien maksamisen ja paikallisten menetelmien, kuten Hipercard, avulla PagSeguro on ottanut käyttöönsä hitaasti verrattuna muihin kehittyviin markkinoihin. Tämä kuitenkin muuttuu, ja mobiililaitteista on nopeasti tulossa tärkeä myyntikanava Brasiliassa.

Facebook Comments