fbpx
Laadun tarkastuspalvelu
07 / 01 / 2019
Kuumamyyntipaikat lemmikkitarpeissa
07 / 02 / 2019

10: n syyt ja ratkaisut tapoja, joilla sosiaalisen median sisältö häiritsee asiakkaita

Sosiaalinen media voi olla ehdoton siunaus Dropshippers-liiketoiminnalle ja brändille. Haluatko pitää sosiaalisen median yleisösi iloisena ja kiinnostuneena? Haluatko, että sosiaalisen median läsnäolosi on kiitettävää sijaan rynnäkkeen arvoista? Yritysten omistajat tekevät joitain hyvin yleisiä sosiaalisen median virheitä, jotka eivät ole vain ärsyttäviä kuluttajille; he voivat ja tosiasiallisesti ajavat asiakkaat pois tuotemerkkistäsi.

Laadukas sosiaalisen median sisältö on ratkaisevan tärkeää onnistuneessa sosiaalisen median markkinoinnissa, joten markkinoijien on tärkeää tunnistaa, mitkä asiakkaat pitävät ja mitkä eivät pidä. Äskettäin Adobe teki uuden tutkimuksen 1,000 me kuluttajista, mikä sisältö todella ärsyttää heitä eniten.

10 takaa, että sosiaalisen median sisältö ärsyttää asiakkaita

1. 39% kuluttajista on ärsyttävää liian sanallisen tai huonosti kirjoitetun sisällön suhteen
Syy: Ihmiset ovat erehtyviä, joten kieliopilliset virheet ovat väistämättömiä rikkaan sisällön suhteen. Muista, että sisältö on liian pitkä tai huonosti muokattu voi olla huono kokemus kuluttajille, mikä estää heitä lukemasta ja saamasta lisätietoja.

Tarkkuus: On parasta käyttää selkeitä, ytimekkäitä ja tarkkoja sanoja. Kun muokattu sisältö on valmis, tarkista laatu uudelleen. Meidän ei tarvitse olla täydellisiä sisällön muokkaamisessa, mutta meidän on pidettävä mielessä, että kuluttajat haluavat helpon ymmärtää ja sulauttaa sisällön.

2. 28% kuluttajista ärsyttää huonosti suunniteltua sisältöä
Syy:
Luodun sisällön tavoitteena on muuttaa sosiaalisen median kohderyhmät todellisiksi asiakkaiksi. Jos sisältösi ja suunnittelusi eivät ole houkuttelevia, ponnistelut eivät palkkaa.

Tarkkuus: Koska visuaalinen sisältö hallitsee sosiaalisessa mediassa, varmista mahdollisuuksien mukaan, että kaikki sisältö on visuaalisesti houkuttelevaa. Jos et osaa luovaa suunnittelua, käänny muiden ryhmäsi jäsenten puoleen saadaksesi apua tai etsiä mallipohjia online-graafisen suunnittelun ohjelmistoalustoilta (kuten Canva).

3. Suurinta osaa kuluttajista ärsyttää liian henkilökohtainen tai jopa omituinen sisältö
Syy:
Mukauttaminen yllättää kuluttajia, mutta liiallinen mukauttaminen saa ihmiset vain tuntemaan omituisuutta. Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, jopa 82% asiakkaista lopettaa ostamisen brändiltä, ​​jos se ylittää vuorauksen kammotulla henkilökohtaisella kokemuksella.

Tarkkuus: Avain, joka ei petä kuluttajia, on laittaa itsesi kenkiin ja laittaa sisältö asiakkaiden tilanteeseen, mutta samalla olla liian henkilökohtainen ja saada heidät tuntemaan omituisuutensa.

4. 23% kuluttajista ärsyttää aiemmin nähtyä sisältöä tai vanhentunutta
Syy:
Jokaisen toimialan tuotemerkit julkaisevat jatkuvasti sisältöä yrittäen saavuttaa saman tavoitteen. Mutta tosiasia on, että kirjoittaminen on suurempi kuin luominen kovan markkinoiden kilpailun kanssa. Ole varovainen tässä - mitä enemmän kuluttaja näkee konseptin, sitä vähemmän sillä on vaikutusta. Jos tuotemerkkisi on 3rd tai 4th jakanut saman sisällön, se näyttää surkealta ja vähemmän arvokkaalta.

Tarkkuus: Lisää omia ideoitasi / mielipiteesi raikastaa sisältöä.

5. Kuluttajia ärsyttää usein sisältö, jolla ei ole merkitystä heille
Syy:
Kuluttajat ovat tyytyväisiä sisältöön, joka liittyy heidän erityisongelmiinsa tai henkilökohtaiseen tilanteeseensa, muuten se saattaa vähentää uskollisuutta ja kiintymystä brändiin tai jopa heikentää asiakkaita ostamasta.

Tarkkuus: Sisällön muokkaamisessa on tärkeää pitää kohderyhmä mielessä, jotta kaikki lähettämäsi vetoaa heihin jollain tavalla. Sisällön osuvuus ja johdonmukaisuus asettavat brändisi kuluttajien lähteeksi. Vain kun sisältösi on kuluttajien kannalta merkityksellistä, kuluttajat kiinnittävät huomiota tuotemerkkiisi.

6. 21% kuluttajista ärsyttää sisältöä, jota ei ole optimoitu heidän laitteelleen
Syy:
Näyttökoot voivat vaihdella suuresti eri laitteista.

Tarkkuus: Koska suurin osa sosiaalisen median käyttäjistä on tottunut käyttämään mobiililaitteita, markkinoijien tulisi yrittää parhaansa mukaan tarjota mobiililaitteille optimoitu sisältö, jotta sosiaalisen median käyttäjille saadaan parempi lukemiskokemus ja saavutetaan enemmän muutoksia.

7. 17% kuluttajista ärsyttää sisältöä ilman videoita tai kuvia
Syy:
Vaikka ihmiset nauttivat edelleen lukemisesta nykyään, asiakkaat mieluummin videoita ja mielenkiintoisia kuvia kuin pelkkää tekstiä.

Tarkkuus: Jokaisella sosiaalisen median alustalla on taipumus käyttää kuvia ja videoita laajemmin. Kuvia ja videoita suositellaan voimakkaammin kuvaamiseksi.

8. 16% kuluttajista on ärsytystä jo ostettujen tuotteiden sisällöstä
Syy:
Kuinka turhauttavaa on kupongisisällön vastaanottaminen oston jälkeen?

Tarkkuus: Säästä itsellesi ongelmia ja ota huomioon, millaista sisältöä palvelet sekä asiakkaille että niille, jotka eivät ole vielä tulleet asiakkaiksi. Sinulla on paljon enemmän hallintaa tähän sosiaalisen mainonnan avulla. Pitäkää sisältöstrategian näkökulmasta parhaaksi käytännöksi välttää tarpeettomien tarjousten julkaiseminen ihmisille, jotka ovat jo muuttuneet, ja jotka eivät pysty hyödyntämään niitä.

9. Asiakkaat saattavat olla ärsyttäviä, jos sivuutat kritiikin
Syy:
Saat negatiivista palautetta tai kritiikkiä sosiaalisen median julkisella foorumilla jossain vaiheessa, kuinka suuri oletkin. Se voi olla ansaittu, se voi olla rakentavaa kritiikkiä, tuuletusta, asiakaspalvelun pyytämistä ongelman ratkaisemiseksi tai joltakin, joka haluaa vain valittaa (monet ihmiset tekevät!).

Tarkkuus: Älä unohda kielteistä palautetta ja vastaa aina rauhallisesti, tiiviisti ja tarjoa viedä kysymys yksityiselle foorumille, kuten puhelu, sähköposti tai suora viesti. Ole kohtelias ja reagoimaton - sinun on oltava aktiivinen, jopa täysin ansaitsemattoman negatiivisuuden kohdatessa.

10. Asiakkaat saattavat olla ärsyttäviä, jos lähetät virheitä
Syy:
Aitous on avain asiakkaiden ja seuraajien numeroiden pitämiseen ja rakentamiseen sosiaalisessa mediassa. Selvästi väärän tai myöhemmin huijaukseksi osoittautuneen sisällön lähettäminen tai jakaminen ei tue sinua hyvällä sijalla.

Tarkkuus: Tarkista ennen jakamista, että jakamasi on totta. Tarkista tosiasiat ja älä koskaan levitä tietoisesti vääriä tietoja. Jos jaat tai julkaiset sisältöä, jonka myöhemmin opit väärin, poista viesti ja pyydä anteeksi inhimillisiä virheitäsi.

Sosiaalinen media toimii brändäyksen ja yritysmarkkinoinnin kannalta juuri siksi, että se eroaa suuresti perinteisestä markkinoinnista ja mainonnasta. Kuluttajat etsivät syvempiä yhteyksiä valitsemiinsa tuotemerkkeihin ja kun harjoittelet sosiaalisen median markkinointia oikein, ennen kaikkea olemalla itse ja harkitsemalla asiakkaitasi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, työskentele huolellisesti varmistaaksesi, että vältät yllä olevat yleiset virheet ja minimoit sosiaalisen median asiakkaiden ärsyttämisen riskin. Loppujen lopuksi, jos he eivät pidä sisällöstäsi, he ovat paljon vähemmän todennäköisesti ostamassa sinulta.Voit välttää yllä mainittuja sosiaalisen median virheitä.

Facebook Comments