fbpx
Kuinka aloittaa dropshipping-liiketoiminta ShopMasterilla
07 / 30 / 2019
Suosituin 10 Oberlo Dropshipping Tool, joka kasvattaa verkkokauppaa
07 / 31 / 2019

Kuinka käyttää CJ-täyttöpalvelua?

Palvelutuote on eräänlainen CJ-täyttämispalvelu, jonka avulla voit lähettää omia tuotteitasi varastoon ja pakkaamme ja toimitamme sinulle. Kun sinulla on tilauksia, voit tehdä tilauksia suoraan järjestelmäämme ja lähetämme ne varastostamme. Vaadimme vain joitain palvelumaksuja. Kuinka nämä vaiheet toimivat CJDropshippingissa?

Ensin sinun on haettava palvelutuote, noudata alla olevia vaiheita.

1. Mene omaan CJ > Tuotteet > Palvelutuotteet > Tuotteet > Käytä huoltotuotetta

2. Napsauttamisen jälkeen Käytä huoltotuotetta, jätä viesti tai lähetä tuotteiden URL-osoite CJ: lle ja lataa tuotekuva arvosteltavaksi. CJ tarkistaa, hyväksytäänkö se. Voit myös tarkistaa sen Tarkastelu.

3. Laitteellasi on kolme tilaa. Jos se hyväksytään, se tulee näkyviin Mine. Kaksi muuta ovat Tarkastelu ja Hylätty. Jos CJ ei hyväksy laitetta, se tulee näkyviin Hylätty.

4. Kun CJ on ohittanut sen, sinun täytyy Lisää seurantanumero. Seuranumero on se, joka sinun on annettava itse, koska sinä olet se, joka ostaa tavaroita ja antaa varustamon toimittaa ne CJ-varastoihin. Seurantanumero on yleensä varustamolta.

5. Sivulla Lisää seurantanumero, The varasto on täytettävä oikein tai tuotteet eivät voi saapua varastossa onnistuneesti. Jos sinulla ei ole seurantanumero tilapäisesti, voit täyttää sen viimeistään päivänä, jona tuotteet saapuvat varastossa.

Ja Merkintämaksu ja Laadun tarkastusmaksu, voit valita Accept or Kieltää. Merkintämaksu on eräänlainen palvelumaksu, jolla merkitsemme tuotteet sinulle. Laadunvalvontamaksu on eräänlainen palvelumaksu, jonka suoritamme sinulle tuotteiden laaduntarkastuksen ja veloitamme. Jos et tarvitse meitä tekemään laatutarkastuksia puolestasi ja tuotteet vaurioituvat varastoinnin aikana, emme ole vastuussa vaurioituneista tuotteista. Sinun on oltava vastuussa heistä.

6. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot, eränumero luodaan automaattisesti. Sinun on tulostettava se ja liitettävä paketteihin, jotka ovat varastojen käteviä erottaa palvelutuotteet ja varastot.

7. Lähetykselläsi on neljä tilaa, Odottaa toimitusta, toimitettu, valmis, hylätty. On Hylätty, kun muutama tuote on vaurioitunut, jos se on hyväksyttävää, voit olla yhteydessä CJ: hen tai halutessasi Suostun allekirjoittamaan itse itse varastoida.

Tähän mennessä suoritetun palvelun käytön menettely on saatu päätökseen. Sitten, jos sinulla on myymälä, joka on kytketty CJ: hen, tilauksen tekemisvaiheet ovat samat kuin tilauksen tilausten yhteydessä, ja niihin liittyvät palkkiot vähennetään tilauksista. Jos sinulla ei ole CJ: hen liittyvää myymälää, voit tuoda tilauksia Excelin tai CSV: n kautta.

Huomautus:
Kuinka asettaa postitustilausten käsittelyn automaattinen pudottaminen CJ APP: stä?
Kuinka tuoda Excel- tai CSV-tilaus?

Facebook Comments