fbpx
Dropshipping-toimittaja Hangzhou, Shenzhen, Kiina - Wiio ja Tan Brother
08 / 02 / 2019
Miksi Trumpin tariffit eivät vaikuta DropShipping-liiketoimintaan
08 / 06 / 2019

Kuinka tuottaa tilauksia sisältävä lasku tietyllä ajanjaksolla?

Kuten tiedetään, CJ-järjestelmässä on ominaisuus, jonka avulla asiakas voi luoda laskun jokaisesta tilauksesta. Jotkut asiakkaat haluavat kuitenkin luoda laskun tilauksista tietyn ajan, kuten tilaukset viikossa ja kuukaudessa. Siksi paremman palvelun tarjoamiseksi CJ-asiakkaille päivitetään CJ-järjestelmän ominaisuus, jonka mukaan asiakkaat voivat tuottaa tilauksia sisältävän laskun tietyn ajan kuluessa.

Kuinka tehdä se?

Noudata vaiheita.

1. Napsauta CJ: n kojetaulussa Lompakko oikealla puolella.

2. Kun olet napsauttanut Lompakko, napsauta sitten Laskutushistoria, seuraava sivu tulee näkyviin. Valitse sen jälkeen aloitusaika ja päättymisaika milloin tilaukset sisällytetään laskuun. Napsauta vihdoin Tuottaa ja lasku, joka sisältää tilaukset tietyn ajan kuluessa, luodaan.

Jos kaikki yllä oleva tehdään oikein, saat laskun, joka sisältää tilauksia tietyn ajan.

Facebook Comments