fbpx
Dropshipping-toimittaja Hangzhou, Shenzhen, Kiina - Wiio ja Tan Brother
08 / 02 / 2019
Kuinka tuottaa tilauksia sisältävä lasku tietyllä ajanjaksolla?
08 / 02 / 2019

Kuinka siirtää kauppoja toiselle CJ-tilille?

Kun otetaan huomioon, että jotkut asiakkaat tarvitsevat valtuutettujen kauppojen siirtopalvelun, jossa jotkut asiakkaat, joilla ei ole aikaa ja energiaa, voivat kutsua jonkun, joka haluaa valtuuttaa myymälät ja sitten siirtää, CJ-järjestelmään lisätään uusi ominaisuus, jonka avulla valtuutetut kaupat voidaan siirtää. Kuinka siis siirtää valtuutettuja kauppoja?

Lue seuraavat ohjeet.

Huomautus:
Toiminnot tulee suorittaa valtuutetun myymälän vastaanottajan, joka on turvattu. Esimerkiksi, jos A haluaa siirtää valtuutetun myymälän pisteeseen B, B: n tulisi suorittaa seuraavat vaiheet.


1. Napsauta CJ-hallintapaneelissa Lupa, ja napsauta Osta lupa, napsauta sitten Siirtokauppa. Jos myymälä ei ole Shopifessa, kun taas Woocommerce, eBay, Shipstation ja muut ovat, napsauta Muut valtuutukset, vaiheet ovat samat.

Shopify Kauppa siirtää
Muut myymälät

2. Kun olet napsauttanut Siirtokauppa, seuraava sivu tulee näkyviin. Vastaanottajan on täytettävä valtuutetun myymälä-tilin, passin ja nimen tiedot. Kun vastaanotin napsauttaa Lähettää, sähköpostin vahvistuskoodi lähetetään nykyiselle myymälän omistajalle. Siksi vastaanottimen on pyydettävä nykyiseltä myymälän omistajalta vahvistuskoodi kymmenessä minuutissa, koska vahvistuskoodi vanhenee kymmenen minuutin kuluttua. Jos se vanhenee, tarkistuskoodi on lähetettävä uudelleen ja vastaanottimen on syötettävä viimeisin koodi.

Kun kaikki tehdään oikein, valtuutettu myymälä siirretään yhdestä henkilöstä toiselle.

Facebook Comments