fbpx
CJPacket on suorittanut integroinnin jälkikäteen
08 / 15 / 2019
Kuinka dropship Ruotsiin, Norjaan ilman asiakasmaksua?
08 / 26 / 2019

Kuinka yhdistää Lazada-myymäläsi CJ Dropshipping APP -sovellukseen?

Julkaisimme heinäkuussa 15th artikkelin: CJ integroituu Lazadan kanssa Dropshippereihin ilmoittaa aloitamme integraatiomme Lazada-alustaan. Yhden kuukauden kuluttua olemme valmistuneet integroinnista Lazadan kanssa, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää Lazada-myymälän CJ Dropshippingiin ja me lähdemme ja toimitamme sinulle. Tästä päivästä lähtien voimme työskennellä yhdessä lisätäksemme tilauskauppaa.

Sitten tässä on kysymys siitä, kuinka yhdistää Lazada-myymäläsi CJ Dropshipping.

1.Log in CJDropshipping ja kirjoita kojelautaan. Etsi Lupa > Lazada > Lisää kauppoja

2. Napsauta Lisää kauppoja, valtuutussivu ilmestyy seuraavan kuvan osoittamalla tavalla. Tällä sivulla voit valita English, Kiinan kieli ja Vietnamilainen kieli. Täytä sitten vaadittavat tiedot, mukaan lukien Maa, sähköpostiosoite ja salasana. Jos maatiedoissasi on jotain vikaa, voit valita Crossborder-maana, mutta se ei välttämättä tarjoa yhtä sujuvaa palvelua kuin muissa maissa.

Tähän mennessä Lazada-myymälävaltuutuksen tarvittavat vaiheet on saatu päätökseen. On kuitenkin ominaisuus, jonka pitäisi kiinnittää huomioasi Lazadan rajoitusten takia.

Kun käytät Lista ominaisuus, joka voi suoraan laittaa meidän tuotteen kuvaus Lazada-myymälässäsi voit laittaa haluamasi tuotteen eri luokkiin, joihin se kuuluu, koska joitain luokkia ei ole saatavana, mikä ei vaikuta tilaustesi kokonaisuuteen. Esimerkiksi kuvassa ei ole väliä, että keittiövarastoksi luokiteltu esine voidaan laittaa laukkuihin ja matkoihin.

Siinä kaikki kuinka yhdistää Lazada-kauppa CJ APP -sovellukseen. CJDropshipping kasvaa nopeasti, olemme lopettaneet integroinnin sellaisten alustojen kanssa, kuten Shopify, eBay, Woocommerce Shopee ja tänään Lazada ja muut. Kun olemme valmistaneet ne, kerromme ehdottomasti heille heti. CJDropshipping jatkaa liikkumistaan.

Facebook Comments