fbpx
Kuinka yhdistää Lazada-myymäläsi CJ Dropshipping APP -sovellukseen?
08 / 19 / 2019
Yhdysvaltojen vetäytyminen Universal Postal Unionista: Kuinka ohittaa ePacket-lähetyshinnan nousu?
08 / 29 / 2019

Arvonlisävero (ALV) on monivaiheinen myyntivero, jonka lopullisen taakan kantaa yksityinen kuluttaja. Sopivasta verosta perittävä ALV sisältyy hintaan, jonka maksat ostamasi tavarat.

arvonlisävero In Ruotsi

Ruotsi kuuluu EU: n alv-sääntöjen piiriin ja on osa EU: n sisämarkkinataloutta. EU antaa alv-direktiivejä, joissa vahvistetaan arvonlisäverojärjestelmän periaatteet, jotka jäsenvaltioiden on hyväksyttävä, mukaan lukien Ruotsi. Nämä direktiivit ovat etusijalla paikalliseen lainsäädäntöön nähden.

Ruotsi otti käyttöön arvonlisäveron, joka tunnetaan nimellä äidit, 1969: ssä. Sitä hallinnoi Ruotsin verohallinto Skatteverket. Ruotsissa tavallinen alv-kanta on 25%. alennuksella 12% ja 6% elintarvikkeille, majoitusvuokrauksille, kirjoille, sanomalehdille ja muille tavaroille ja palveluille. Esimerkkejä verovapaista toimituksista ovat terveydenhuolto, rahoituspalvelut ja koulutus.

On olemassa erilaisia ​​skenaarioita, jotka laukaisevat velvollisuuden rekisteröidä arvonlisävero Ruotsissa. Joitakin yleisimpiä esimerkkejä ovat:

  • Tavaroiden tuonti Ruotsiin Euroopan unionin ulkopuolelta
  • Tavaroiden ostaminen ja myyminen Ruotsissa (pois lukien kotimaan käänteinen veloitus)
  • Ruotsista tavaroiden myynti, jotka toimitetaan asiakkaille Ruotsin ulkopuolella (yritys- tai yksityisasiakkaat)
  • Tavaroiden hankkiminen Ruotsista toisesta EU-maasta (yhteisöhankinnat)
  • Varaston pitäminen Ruotsissa myytäväksi, jaettavaksi tai lähetettäväksi
  • Verkkokaupassa tapahtuva tavaroiden myynti kuluttajille, jollei etämyynnin arvonlisäverorekisteröintikynnyksiä sovelletaan
  • Järjestämällä Ruotsissa tapahtumia, joihin osallistujien tai edustajien on maksettava pääsy

arvonlisävero Muutos In Norja

Tammikuun 2020: n jälkeen Norjan on poistettava kuluttajille alv- ja tullittomuus tuonnissa paketeissa, jotka ovat alle NOK 350.

Tämän seurauksena maahantuojan on maksettava 25% Norjan arvonlisävero ja mahdolliset tullit jokaisesta paketista. Tuoja voi olla joko ulkomailla asuva sähköisen kaupan yritys, joka mahdollisesti vaatii paikallisen alv-rekisteröinnin tai norjalainen asiakas.

Tuontihelpotustoimenpide otettiin alun perin käyttöön rajoittamalla tulli- ja veroviranomaisten hallinnollista taakkaa, koska niiden on perittävä pieniä määriä arvonlisäveroa ja veroja. Rajatylittävän sähköisen kaupan voimakas kasvu on kuitenkin tarkoittanut, että vapautus on antanut ulkomailla asuville sähköisen kaupan myyjille kohtuuttoman veroedun verrattuna norjalaisiin verkkokauppoihin. Kotimaan myyjät kärsivät suuresti verrattuna erityisesti ruotsalaisiin kilpailijoihin. Ruotsin verkkokaupan toimittajat voivat myydä ilman arvonlisäveroa, mutta norjalaisten yritysten oli sovellettava arvonlisäveroa norjalaisiin asiakkaisiin.

Kenen täytyy maksaa arvonlisävero kun toimitus tapahtuu

Teknisesti maahantuoja maksaa arvonlisäveron. Kun tilaat tuotteita, asiakas on maahantuoja, jonka on siksi maksettava arvonlisävero. Lisäksi asiakkaasi voi joutua toimittamaan asiakirjat paikallisille tulliviranomaisille todistaakseen, että ilmoitettu tullausarvo on oikea.

Useimmat asiakkaat eivät kuitenkaan halua käydä kauppaa tulliviranomaisten kanssa, eivätkä he todellakaan arvosta odottamattomia kustannuksia. Vaikka tosiasiassa, tulliviranomaisilla ei ole resursseja lisätä tuontitulleja ja arvonlisäveroa Aliexpressistä tuleviin kymmeniin miljooniin e-paketteihin, jotka tulevat EU: hun, CJDropshipping, Toiveet ja muut tippaajat vuosittain. Vielä on pohdittava tapoja toimittaa laiva Ruotsiin tai Norjaan ilman, että asiakas maksaa veroa.

Kuinka välttää asiakasmaksamasta veroa, kun toimitus tapahtuu

Kun tilaat Ruotsiin, sinulla on kolme tapaa välttää asiakkaasi maksamasta veroja.

1.CJ Packet Swedenin käyttö

Jos käytät CJ-paketti Ruotsi, asiakkaasi ei tarvitse maksaa tuotteesta 7.5 Euro tullaus- ja tariffimaksua 22 Euro -kohdassa. Ruotsi on arvonlisäveroton kaikissa Euroopan unionin maissa. Ja tämä logistiikka lähettää tuotteet Alankomaissa tulliselvitykseen ja sitten Ruotsiin. Jos tariffi luodaan, lähettäjä maksaa sen.

2.Euro Postin käyttö

Euro Post on toinen logistiikkamenetelmä, jolla vältetään verojen maksaminen Ruotsin tilauksen yhteydessä. Euro Postin avulla voit tavoittaa miljoonia potentiaalisia asiakkaita Euroopassa ilman, että sinun tarvitsee omaa osoitetietokantaa. Se on erittäin kustannustehokas suorien toimitusten ansiosta määrämaahan.

3.Lähetys Euroopan varastosta

Jos tilaat Ruotsiin ja kun ruotsalaiset asiakkaat tekevät tilauksia, toimittajat toimittavat Euroopan varastosta, asiakkaidesi ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa. Ruotsi on arvonlisäveroton kaikissa Euroopan unionin maissa. CJDropshipping sillä on jo ollut Yhdysvaltojen ja Kiinan varastot, ja sillä on suunnitelma eurooppalaisesta varastosta.

Löydä voittavia tuotteita myytäväksi app.cjdropshipping

Facebook Comments