fbpx
Kuinka dropship Ruotsiin, Norjaan ilman asiakasmaksua?
08 / 26 / 2019
925-hopeakorut ovat uusi trendikäs luokka toimitukseen
08 / 30 / 2019

Yhdysvaltojen vetäytyminen Universal Postal Unionista: Kuinka ohittaa ePacket-lähetyshinnan nousu?

Trumpin hallinto ilmoitti lokakuussa 17, 2018, aikomuksestaan ​​vetäytyä Maailman postiliiton sopimuksesta, koska Yhdysvaltoihin toimitetuista kiinalaisista paketeista peritään alennuspostitushinta. Muutto on osa hallinnon jatkuvia pyrkimyksiä tasapuolisten toimintaedellytysten luomiseksi Kiinan ja Yhdysvaltojen yritysten välillä. Peruuttaminen ei tule voimaan vuodeksi. Ja vuoden aikana neuvottelut ovat olleet käynnissä, ja on toivoa, että osapuolet pääsevät tyydyttävään sopimukseen Yhdysvaltojen osallistumisen ylläpitämiseksi Universal Post Unioniin (UPU).

Mikä on UPU

1874: n Bernin sopimuksella perustettu maailmanlaajuinen postiliitto on Yhdistyneiden Kansakuntien erikoistunut virasto, joka koordinoi postipolitiikkaa jäsenmaiden keskuudessa maailmanlaajuisen postijärjestelmän lisäksi. Sillä on nyt 192-jäsenmaita. UPU: n perustuslaki perusti organisaation ja sen hallintopuitteet. Tässä yhteydessä UPU-kongressi on organisaation ensisijainen päätöksentekoyksikkö ja jäsenmaiden foorumi neuvottelemaan UPU-asioista, mukaan lukien tulevat kansainvälisen postinvaihtosäännöt. Yhden maan, yhden äänestysprosessin avulla UPU-kongressi järjestää yleensä neljän vuoden välein pidettävän kokouksen, jossa määritellään politiikat tulevalle nelivuotiselle syklille.

Miksi Is Thän USA Withdrawing From Thän UPU

UPU: n puitteissa rakennettiin periaate, jonka mukaan rikkaiden maiden olisi vastattava enemmän postin siirtämisen kustannuksista ympäri maailmaa ja kehitysmaiden tulisi saada alennuksia. Vaikka Kiinasta on tullut maailman toiseksi suurin talous ja suurin valmistaja, se on pysynyt UPU: n kehitysmaiden luettelossa, minkä ansiosta se voi siirtää suuren osan postitaakkastaan ​​Yhdysvalloille ja Euroopan unionille. Trumpin hallinto on arvioinut, että Yhdysvallat käyttää 300 miljoonaa dollaria vuodessa tukeakseen lähetyksiä Kiinasta.

Lisäksi USPS solmi 2011-sopimuksessa Hongkongin ja Kiinan postilaitosten kanssa uuden luokan ensiluokkaiset postit, joiden paketti voi olla enintään 4.4 puntaa. Uusi ePacket-palvelu oli nimenomaan ”rakennettu edistämään sähköisen kaupan kasvua”. Tämän vuoksi ePacket-lähetys räjähti. 4.4-punnan paketin lähettäminen Kiinasta Yhdysvaltoihin on vähemmän kuin Yhdysvaltain verkkokauppamyyjä lähettää saman tuotteen Yhdysvaltain osoitteeseen. Ja alhainen hinta on houkutteleva sekä ostajille että myyjille. Pieni esine kiinalaiselta myyjältä eBayssa tai Amazonin kolmansien osapuolten markkinoilta käyttämättä Amazonin täyttöpalvelua on todennäköisesti ePacket-lähetys. Vaikka USPS ei erittele ePacketin vahinkoja ja rivejä eränä, se sanoi, että palvelu tuotti ylimääräistä 493 miljoonaa dollaria tuloja tilikausien 2014 kautta 2016 2018-tarkastusraportissa. Ei ole ihme, että USA haluaa muuttaa tilannetta.

Mikä on vetäytymisen vaikutus

Lokakuun 17 lähestyessä hallinto on antanut UPU: lle ultimaatin, jonka mukaan ne joko sallivat USPS: n asettaa hinnat Yhdysvaltoihin saapuvalle Kiinan postille, tai Yhdysvallat jättää virallisesti UPU: n lokakuun 17th.

On todennäköistä, että UPU välähtää ja maailma tekee myönnytyksiä, jotka antavat syyn Yhdysvaltojen pysymiselle sopimuksessa. Hinnat, etenkin kiinalaisten pienten pakettien hinnat, voisivat nousta, jotta voidaan estää amerikkalaisten kauppiaiden valituksia, jotka ovat epäoikeudenmukaisesti heikommassa asemassa nykyisten lähetysmaksujen vuoksi. Ja jos Yhdysvallat jättää UPU: n lokakuun 17, se voi hyvinkin asettaa joukon omia korkojaan jokaiselle maalle minkä tahansa normin mukaan. Muut maat voisivat hyväksyä tai hylätä nämä hinnat sen perusteella, kuinka paljon ne arvostavat kykyä lähettää postia Yhdysvaltoihin. Ei ole epäilystäkään siitä, että ne lisäävät kiinalaisten pakettien määrää.

Kummaltakin tavalla, hallinnon antamat ultimaatit tarkoittavat lokakuusta 17, ei enää halpaa Kiinan merenkulkua, joka vaikuttaa suoraan ePacketiin. Vaikka ePacket-palvelusopimukset neuvoteltiin kahdenvälisesti, nämä hinnat on sidottu UPU-sopimukseen. Heidän on maksettava samat kotimaiset hinnat kuin meille, kun heidän e-paketinsa saapuvat tänne. Ja Wish, Kiinan sähköisen kaupan myyjät, Ali-express jne. Vaikuttavat muutokseen syystä, että heidän tärkein lähetysmenetelmänsä on ePacket.

Kuinka ratkaista lähetysnopeuden nousukysymys

Voiko kuitenkin muutos todella valvoa verkkokauppaa Kiinasta Yhdysvaltoihin?

On hyvä uusi, joka piristää ostajia ja myyjiä, jotka haluavat lähettää Kiinasta Yhdysvaltoihin, etenkin laivalaivat, jotka toimittavat laivaa Kiinasta Yhdysvaltoihin. CJPacket, joka tarjoaa pienpakettien lähetyspalvelua, ilmoitti pitävänsä alkuperäisen lähetyshinnan säilyttäessään kuljetettaessa Yhdysvaltoihin Kiinasta. Se tarjoaa myös logistisen seurannan alkuperästä määränpäähän, jolloin voit syöttää seurannan numeron ja tarkistaa paketin logistiset tiedot. Ja se on yksi CJDropshipping joka on dropshipping-alusta, joka tarjoaa tuotteiden hankintaa, tilausten käsittelyä ja toimitusta Kiinassa toimiville drophippereille ympäri maailmaa.

Löydä voittavia tuotteita myytäväksi app.cjdropshipping

Facebook Comments