fbpx
Mikä on pistepalkkio ja kuinka sitä käytetään?
09 / 04 / 2019
Kuinka yhdistää kenkäkauppasi CJ Dropshipping APP -sovellukseen?
09 / 12 / 2019

Kuinka käyttää uutta mukautettua pakettiominaisuutta?

Haluatko suunnitella oman räätälöidyn paketin tuotemerkkiäsi ja valkoista tarraa varten?

Mikä on mukautettu paketti?

Muokattu paketti on ominaisuus, jonka tarjoamme asiakkaillemme, jotka haluavat lähettää tilauksia omilla pakkauksillaan, jotka sisältävät mukautetun logon, verkkokaupan ja muut mukautetut tiedot. Aiemmin räätälöityjen pakkausominaisuuksien avulla asiakkaamme voivat yksinkertaisesti valita lisätyn mukautetun pakkaustuotteen, joka tarjoaa rajoitetun valinnan.

Nyt tässä on pala hienoja uutisia suunnitella oma räätälöity paketti, jonka päivitetty ominaisuus tukee mukautettujen asioiden suunnittelua CJDropshipping-sovelluksessa. Voit suunnitella henkilökohtaisen paketin suunnittelutyökalumme avulla.

Kuinka käyttää tätä uutta ominaisuutta?

Huomautus:
Ennen kuin kirjaudut sisään CJDropshipping-järjestelmään suunnitellaksesi omia mukautettuja tietojasi, aivan ensimmäinen asia on, että sinun on keskusteltava edustajasi kanssa ja annettava hänelle ladata pakkaustuote, jonka jälkeen voit suorittaa seuraavan suunnittelun. Jos henkilökohtainen edustajasi lataa onnistuneesti pakkaustuotteen, jota haluat käyttää tilauksien lähettämiseen, se näkyy räätälöityjen pakkausten osiossa.

Tässä esimerkissä käytämme koruflanellia laukku pakkaustuotteena. ( Voit ladata muita pakkauspusseja tai laatikoita, joita haluat käyttää)

Kun olet löytänyt tarvitsemasi pakkaustuotteen Mukautettu pakkaus napsauta vain Malli painiketta. Sitten sivu hyppää suunnittelusivulle kuten seuraava kuva osoittaa.

Napsauta sitten vain Aloita suunnittelu -painiketta, suunnittelutyökalu aukeaa muokattavaksi. Meillä on kaksi suurta suunnitteluosaa, joista toinen on Suunnittelukerros. Toinen on Tuotetiedot. Voit laittaa itsellesi mitä haluat. On kuitenkin olemassa Tulostettava alue Tämä edellyttää, että suunnittelet vain kuvion tai tekstin tälle alueelle. Huomaa, ettet ylitä rajoitettua rajaa. Viimeistele kaikki ainutlaatuiset luomukset, älä unohda napsauttaa Tallentaa painiketta.

Kun suunniteltu pakkaustuote on tallennettu onnistuneesti, löydät sen Omat pakkaukseni. Tarkista, onko se mitä olet suunnitellut. Tähän saakka oman pakkaustuotteen suunnittelumenettely on päättynyt.

Vielä yksi asia: suosittelemme ostamaan joitain varastoja riippumatta siitä, mihin sijoitat, joko tilaamasi tilauksesi, joko tilauksesi tai CJ-varaston, jotta tilauksesi voidaan lähettää nopeasti ja oikein suunnitellulla pakkaustuotteella. Ilman varastoa, vaikka tuotteesi saapuvat varastollemme, meidän on odotettava pakkaustuotetta, mikä johtaa tilauksen nopeaan lähettämiseen viivästymiseen.

Muista, että puhut henkilökohtaisen edustajasi kanssa, jos sinulla on kiinnostusta räätälöityjen pakkausten suhteen, koska edustajasi tekee ensimmäisen askeleen pakkaustuotteen lähettämisestä.

Päivitetty mukautettujen pakkausten ominaisuus tarjoaa suuren mukavuuden niille, jotka haluavat rakentaa oman tuotemerkkinsä ottaen huomioon, että merkkituotteet ja henkilökohtainen tuote on suuntaus ja sillä on valtava markkinapotentiaali. Itse asiassa mukautettujen pakkausten lisäksi CJDropshipping tukee POD-tuotetta. Jos pystyt hyödyntämään CJ POD -tuotteita ja räätälöityjä pakkauksia, sinun on oltava valoisa polku oman tuotemerkin luomiseen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:
Kuinka käyttää CJ: n Print on Demand -ominaisuutta kasvattaaksesi laivatoimitusta - Suunnittelija Merchants

Mitä sinun on tiedettävä räätälöityistä pakkauksista

Facebook Comments