fbpx
Kuinka käyttää uutta mukautettua pakettiominaisuutta?
09 / 09 / 2019
Miksi eBay Store -kauppaan lukeminen epäonnistuu ja mitä minun pitäisi tehdä?
09 / 24 / 2019

Kuinka yhdistää kenkäkauppasi CJ Dropshipping APP -sovellukseen?

Shopee, joka löytyy 2015: stä, on online-verkkokauppajärjestelmä, jonka pääkonttori sijaitsee Singaporessa. Se on omistettu tarjoamaan fantastisia palveluita ostajille ja myyjille Etelä-Aasiasta ja Taiwanista. Nyt se on laajentanut markkinoitaan Malesiassa, Thaimaassa, Indonesiassa, Taiwanissa, Vietnamissa ja Filippiineillä.

Suurten tietojen ja AI-tekniikoiden nojalla Shopee on sitoutunut integroimaan tietoja ostajien selaamista ja ostotietoja antamaan asiakkaille tehokkaita suosituksia ja parantamaan käyttökokemusta, mikä antaa heille hyvän maineen teollisuudessa.

Viime aikoina olemme lopettaneet integraation Shopeen kanssa, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää Shopee-myymälän CJ Dropshippingiin ja nauttia erinomaisista palveluista, joita tarjoamme sinulle. Seuraavat ovat konkreettiset vaiheet kuinka yhdistää Shopee-myymäläsi CJ Dropshipping.

1. Kirjaudu sisään CJDropshipping ja kirjoita kojelautaan. Etsi Lupa > Shopee > Lisää kauppoja

2. Napsauta Lisää kauppoja, valtuutussivu siirtyy kirjautumissivulle seuraavan kuvan mukaan. Tällä sivulla sinun on täytettävä vaadittavat tiedot, mukaan lukien myyjäkeskuksen tilisi, sähköpostisi ja salasanasi markkinat.

3. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, sivulla näkyy seuraava sivu, joka vahvistaa, että olet valmis antamaan meille mahdollisuuden käyttää kaupan tietoja. Jatka napsauttamalla “Kyllä”.

Sitten saat nopeasti valtuutuksen onnistumisen, mikä tarkoittaa, että muodostat yhteyden Shopee-myymälän ja alustamme välille. Sen jälkeen voit yhdistää tai luetteloida tuotteita, kuten oppaassamme sanotaan, ja ne löytyvät sivuston kotisivulta CJDropshipping.

Edellä on kyse siitä, kuinka yhdistää Shopee-kauppa CJ App -sovellukseen. Toivottavasti Shopeen ja CJ: n integraatio tuo asiakkaille lisää mukavuutta ja auttaa heitä kehittämään uraa. CJ tarjoaa aina hyviä tuotteita ja täydellisiä palveluita.

Facebook Comments