fbpx
Kuinka yhdistää kenkäkauppasi CJ Dropshipping APP -sovellukseen?
09 / 12 / 2019
Woocommerce-kaupan yleisiä kysymyksiä ja ratkaisuja
09 / 24 / 2019

Miksi eBay Store -kauppaan lukeminen epäonnistuu ja mitä minun pitäisi tehdä?

Etkö ole koskaan jättänyt luetteloon CJ-tuotteita eBay-kauppaan?

Jos sinulla on eBay-myymälä, joka on yhteydessä CJDropshippingiin, ja sinulla on ollut useita luettelovirheitä, saatat joutua lukemaan tämän artikkelin.

Kuten ehkä tiedät, eBay-alustalla on muutamia rajoituksia, jotka ovat syitä siihen, miksi jotkut teistä eivät aina luetteloi tuotteitamme kauppoihisi. Niinpä emme voi itse korjata näitä ongelmia sinulle. Mitä voimme tehdä, on tarjota sinulle joitain ehdotuksia.

Nykyään olemme keränneet monia kysymyksiä, jotka koskevat CJDropshipping-tuotteiden listaamista eBay-kauppoihisi. Ja näiden alla esitettyjen asioiden lisäksi tarjoamme mahdollisia ratkaisuja ja ehdotuksia.

Katsotaanpa mitä asioita ja ehdotuksia on.

1. Valittu luokka ei ole käytössä variaatioluetteloissa. Tämä osoittaa, minkä tuotteen luokkaa haluat luetteloida, eikä sitä ole otettu käyttöön luettelossa. Tällaisissa tapauksissa ehdotuksemme on kokeilla erilaisia ​​tuoteryhmiä. Sillä ei ole merkitystä, vaikka luokka ei olisi mitä tuote kuuluu.

2. Valittu luokka ei ole lehtiluokka. Se näyttää hiukan samanlaiselta kuin ensimmäinen numero, jota ei voida muuttaa muunnosluetteloiksi. Siksi mahdolliseen ratkaisuun saat viitaten ensimmäisiin ehdotuksiin, joiden mukaan muutat eri luokkia saadaksesi lisää yrityksiä. Jos se ei vieläkään toimi, ota yhteyttä eBay-alustaan ​​saadaksesi ratkaisun ongelmaan.

3. Et hyväksy kansainvälistä myyntisopimusta. Aivan kuten kärki osoittaa, et voi luetella tavaroita toisella sivustolla, johon olet rekisteröitynyt, kun hylkäsit kansainvälisen myyntisopimuksen. Jos et tiedä missä hyväksyä kansainvälinen myyntisopimus, kun olet yrittänyt useita kertoja, mutta turhaan, suosittelemme, että otat yhteyttä eBay-asiakaspalveluun.

4. Otsikko ja / tai kuvaus voivat sisältää vääriä sanoja tai luettelo tai myyjä saattaa rikkoa eBay-käytäntöä. Kun kohtaat tällaisen tilanteen, yritä oppia eBay-alustan käytännöistä ja tehdä se manuaalisesti. Voit ladata tuotteen myymälässäsi itse eBay-käytäntöjen mukaisesti ja liittää sitten tuotteen CJDropshipping-tuotteeseen.

5. Ylit rajoitetun määrän kohteita ja määrän, jonka voit listata. Rajoituksen mukaan voit listata vain korkeintaan 342 tuotetta ja 17,300.06 dollaria enemmän kokonaismyynnistä kuukaudessa. Sinun on otettava tämä rajoitus huomioon ja vähennettävä määrää. Mene eBay-kauppaan tarkistamaan se ja ryhtymään toimenpiteisiin sen suhteen.

6. Antamasi sähköpostiosoitetta ei ole linkitetty Paypal-tiliin. Kun saat tällaisen virhevinkin, mene tarkistamaan, vastaavatko sähköpostiosoitettasi Paypal-tiliisi sivun näytön mukaan.

7. Antamasi sähköpostiosoitetta ei voi käyttää Paypal-maksuihin tällä hetkellä. Me, CJDropshipping, ei voi tehdä mitään tässä asiassa. Se vaatii kääntymään eBay-alustan tai Paypal-yrityksen apuun jopa sähköpostipalvelimellasi. Tee selväksi, miksi sähköpostiosoitettasi ei voi käyttää, minkä jälkeen voit aloittaa eBay-tippatavarayrityksen.

8. PayPal-sähköpostiosoitteen muoto ei ole kelvollinen. Varmista, että PayPal-sähköpostiosoite on oikea, kun saat tällaisen virhevinkin.

9. Paljon tietoa puuttuu. Viimeinen kerätty numero näyttää tekniikkakysymykseltä, joka sinun on kysyä eBayn asiakaspalvelulta, mitä nämä koodit tarkoittavat ja kuinka ratkaista. Jos et halua kysyä heitä, he eivät voi antaa hyvää vastausta. Suosittelemme, että kytket eBay-kaupan uudelleen ja yritä uudelleen.

Kaikki virhevinkit ilmestyvät, kun et luetteloi tuotteitamme eBay-kauppoihisi, mutta se vaihtelee syiden mukaan. Sinun on luettava vinkit huolellisesti ja ryhdyttävä toimiin sen korjaamiseksi. Riippumatta siitä, teet sen itse tai käännyt eBay-asiakaspalveluun, tee joitain toimenpiteitä, jotta voit aloittaa yrityksen mahdollisimman pian.

Kuinka yhdistää eBay-kauppa CJ: hen?

Facebook Comments