fbpx
Miksi eBay Store -kauppaan lukeminen epäonnistuu ja mitä minun pitäisi tehdä?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping auttaa myyjiä, jotka haluavat lisätä myyntiä Yhdysvaltoihin Q4: ssä
10 / 09 / 2019

Woocommerce-kaupan yleisiä kysymyksiä ja ratkaisuja

Verkkokauppa on yksi tärkeimmistä yhteistyöalustoista. Ja WooCommerce-asiakkaita arvostetaan CJ: ssä. Mutta joskus WoomCommerce-ongelmat saavat sinut hämmentäväksi ja hulluksi.

Tämän vuoksi tarjoamme sinulle viitteitä sarjasta yleisiä WooCommerce-aiheita. Voit yksinkertaisesti löytää ratkaisun, jos et voi valtuuttaa Woocommerce-kauppoja CJ: lle, luetteloida CJ-tuotteita Woocomerce-kauppoihin ja synkronoida tilauksia.

Yleisin ongelma tulee, kun alkaa synkronoida tilauksia. Et voi synkronoida tilauksiasi CJ: hen. Saatat olla tilauksia WooCommerce-kaupasta. Mutta et löydä samaa tilausta CJ: ltä. Meillä on siihen ratkaisuja. Suorita tarkalleen seuraavasti:

(1) Tarkista, oletko valtuuttanut oikean myymälän vai ei. Emme voi synkronoida tilauksiasi, jos et valtuuta myymälääsi CJ: lle. Tiedätkö, että lupa on olemassa. Sitten CJ voi siirtyä eteenpäin ja synkronoida tilauksia.
(2) Tarkista, onko tuotteet kytketty CJ: ään. Vain kun sinulla on yhteys CJ: hen, voimme täyttää tuotteet ja tilaukset.
(3) Tarkista, onko tilauksiasi mahdollista täyttää. Tilaukset tulisi maksaa, käsitellä ja täyttää. Muutoin sinun on tarkoitus muuttaa tilaustilaa WooCommerce-palvelussa. Sitten CJ voi synkronoida tilauksesi automaattisesti.

Siinä kaikki WooCommerce-kaupan tilauksien synkronoinnin ongelmat ja ratkaisut. Saatat kohdata myös valtuutus- ja listauskysymykset. Seuraava osa antaa sinulle hyödyllisiä tietoja.

Lupa

(1) "Www" -merkkiä ei voi ohittaa jos se on osa verkkotunnustasi. Sinun täytyy laittaa se päälle kun annat luvan Woocomerce-kauppaan. Mutta se ei ole välttämätöntä, jos verkkosivustosi verkkotunnus ei ala ”www”. Ja “https: //” on poistettava.
(2) Lukemisen / kirjoittamisen lupa on uskomattoman tärkeä. Sinun on tarkoitus antaa lukea ja kirjoittaa lupa CJ: lle. Ja CJ tarjoaa parempaa palvelua sinulle. Sinun täytyy käydä CJ-järjestelmässä ja muodostaa yhteys uudelleen, jos sallit vain yhden luku- tai kirjoitusoikeuden.
(3) Oikea “Avain” ja “salainen” ovat välttämättömiä. Joskus saat “Valtuutus epäonnistui” -tiedot. Täytä yksinkertaisesti väärä "avain" ja "salainen". Tarkista se vielä kerran.
(4) Vain HTTPS: ää tuetaan. Kun valtuutat myymälän, se käy ensin verkossa, joka alkaa ”https”, joten on suositeltavaa päivittää sivusto “https” -sivulle.
(5) Väärä URL-osoite tai ”tavallinen” pysyvä linkki. Sinun on käytettävä oikeaa URL-osoitetta WooCommerce-palvelussa. Klikkaus Asetukset - Permalinks - Yhteiset asetukset. Valitse sitten uusi. Se toimii aina. Tiedät, tavallinen on oletusasetus ja sinun on vaihdettava muihin.

listaus

(1) “Virheellinen tai kopioitu SKU ”Issue /” UGS non valide ou dupliqué ”. Normaalisti se on poissa myymäläsi nykyisistä tuotteista. Heillä on sama SKU. Tarkista, onko tuote olemassa tai ei, voit poistaa tai säilyttää sen.
(2) Liian monta vaihtoehtoa. Voit luettelo epäonnistua, jos valitset liian monta vaihtoehtoa. Voit valita muutaman muunnoksen ja listata ne kauppaan. Muokkaa sitten niitä myymälässäsi.

Tässä luetellaan kaikki Woocommerce-kauppoja koskevat ajankohtaiset kysymykset. Se ei välttämättä sisällä kaikkea mitä voi kohdata. Jos sinulla on muita ongelmia, kun haluat työskennellä kanssamme Woocommerce-kaupan kautta, älä epäröi kertoa meille. Päivitämme sinulle jatkuvasti hyödyllisiä tietoja.

Facebook Comments