fbpx
Miksi eBay Store -kauppaan lukeminen epäonnistuu ja mitä minun pitäisi tehdä?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping auttaa myyjiä, jotka haluavat lisätä myyntiä Yhdysvaltoihin Q4: ssä
10 / 09 / 2019

Mitkä ovat yleiset verkkokaupan ongelmat ja mitä minun pitäisi tehdä?

Verkkokauppa on yksi tärkeimmistä yhteistyöalustoista.

Arvostamme erittäin hyvin Woocomerce-asiakkaitamme ja korostamme Woocommerce-kauppojen asioita.

Tämän perusteella teemme yhteenvedon yleisistä ongelmista, kun annat valtuutuksen Woocommerce-kauppoihisi CJ: lle ja luettelet CJ-tuotteita Woocomerce-kauppoihin.

Sitten, mitkä ovat nuo yleiset kysymykset ja miten käsitellä niitä?

Huomautus:
Varmista, että jokainen vaihe noudattaa opetusohjelman vaatimuksia.

1. Jos verkkosivustollasi alkaa ”www”, sinun on laitettava se päälle, kun annat valtuutuksen Woocomerce-kauppaan. Jos verkkosivustosi verkkotunnus ei alka ”www”, sinun ei tarvitse lisätä ”www” verkkosivustosi verkkotunnuksen alkuun.

2. Sinun on valtuutettava Woocommerce-kauppa uudelleen, kun olet lukenut luku / kirjoitus -oikeuden ensimmäistä kertaa et. Jos sallit vain yhden luku- tai kirjoitusoikeuden ensimmäisellä kerralla ja muutat sitä muistutuksen jälkeen, sinun täytyy käydä CJ-järjestelmässä ja kytkeä se uudelleen.

Jos vastaat kahteen seuraavaan kysymykseen, voit ottaa yhteyttä henkilökohtaisiin edustajamme tarkistaaksesi.

3. Voit listata CJ: n tuotteita pitkään, mutta yhtäkkiä et voi enää luetella tuotteita. Tässä tilanteessa voit pyytää apua edustajiamme ja me tarkistamme sen sinulle.

4. Olet aloittanut CJ: n tiputtamisen ja käytät CJ: hen liittyvää Woocommerce-kauppaa, mutta et löydä luokkaa, kun yrität luetteloida CJ: n tuotteita Woocommerce-kauppoihin. Ota yhteyttä edustajamme, jos sinulla on tällainen tilanne, ja haluaisimme tarkistaa sen puolestasi.

Kaksi viimeistä asiaa varten, jos meille antamasi palaute on, että emme pääse käyttöliittymään, on kolme mahdollista syytä. Ensimmäinen on, että verkkotunnuksessasi on useita IP-osoitteita. Toiseksi, välityspalvelimessa on jotain vikaa, ja sinun on puhuttava palvelinalustasi. Viimeinen syy on, että Woocommerce-kaupoissasi on jotain vikaa, jotka sinun on puhuttava Woocomercen asiakaspalvelun kanssa.

Joillekin asiakkaille, jos tarkistat palvelimelta ja Woocommerce-alustalta, ja he sanovat, ettei heidän palvelussaan ole ongelmia, suosittelemme rekisteröimään uuden Woocommerce-kaupan ja yrittämään yhdistää sen meihin uudelleen. Kun olet suorittanut kaikki tarvittavat vaiheet, voit yrittää luetella tuotteita CJ: ltä taas Woocommerce-kauppoihisi.

Siinä kaikki Yhteenveto Woocommerce-kauppojen ja CJDropshippingin välisistä yleisistä ongelmista. Tämä ei välttämättä kata kaikkea mitä voi kohdata. Jos sinulla on muita ongelmia, kun haluat työskennellä kanssamme Woocommerce-kaupan kautta, älä epäröi kertoa meille. Päivitämme sinulle jatkuvasti hyödyllisiä tietoja.

Facebook Comments