fbpx
Miksi seurantanumeroani ei ole synkronoitu Shopifiksi?
10 / 11 / 2019
ELIT: auttaa sinua tulemaan eliitiksi drohiphippingissa
10 / 16 / 2019

Komission korotus CJ-kumppaniohjelmasta kaksinkertaistui uusille tytäryritystilille ja viittauksille seuraavien 6-kuukausien aikana

CJ-kumppaniohjelma on omistettu auttamaan ihmisiä, jotka motivoivat harjoittamaan tippakauppaa. Kun joukko kumppanuuskumppaneita on liittynyt joukkoomme ja tippatavaraliiketoimintamme nousee nopeasti, päätämme kaksinkertaistaa palkkion uusista rekisteröidyille käyttäjille 1%: sta 2%: iin seuraavien 6 kuukausien aikana. Tämä tarkoittaa, että voit saada 2% CJDropshipping-tilausten tuotoista uusista suosituksistasi, kuten opiskelijoilta tai ystäviltäsi, kun saat vain 1% tuloista aiemmin. Saadaksesi 2% palkkiosta, sinun on luotava uusi CJ: n tytäryritystili ja hankittava uusia viittauksia.

Huomautuksia

Tämä mahdollisuus toimii vain CJDROPSHIPPING DEFAULT MODEL ja ORIGINAL MODEL

Ennen rekisteröityneiden käyttäjien tilauksia ei lasketa tässä uudessa toiminnassa. Sinun on luotava uusi tytäryritystili saadaksesi uuden palkkion. Äskettäin rekisteröityneiden käyttäjien tilaukset uuden tytäryhtiötilisi perusteella, voit saada 2% näistä tilauksista.

Miksi valita CJ Affiliate Program?

1. Muokattu sivusto

Annamme sinun korvata https://app.cjdropshipping.com omalle verkkotunnuksellesi, kuten https://omaverkkotunnus.com, jolla voi olla oma logo, banneri ja tuotteet. Voit lisätä haluamiasi tuotteita.

2. Helppo käynnistys

Kun olet rekisteröinyt tytäryhtiöohjelmamme tilin, sinun täytyy vain suorittaa jotkut asetukset ja kutsua sitten lisää ihmisiä rekisteröitymään. Otamme kaiken muun vastuulle.

3. Nopea kasvu

CJDropshippingin kehitystyön myötä päivittäin on jo satoja uusia käyttäjiä joka päivä. Meillä on kymmeniä tuhansia tilauksia päivässä ja määrä kasvaa jatkuvasti.

4. Investointeja ei tarvita

Emme veloita sinulle mitään maksuja, jos haluat liittyä CJ: n tytäryhtiöohjelmaamme. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on antaa foorumi tunnetuksi ja opettaa aloittelijoille, miten harjoittaa tippalaivatoimintaa. Tämän perusteella kaikki ovat voittajat.

5. Hyvä voitto

Maksamme sinulle 2% niiden tilausten tuloista, joilta rekisteröidään äskettäin verkkotunnuksesi verkkosivustolle. Opi siis opiskelemaan aloitustoiminnan aloittelijoille, miten sinulla on CJ-tili, miten työskennellä kanssamme ja kuinka myydä enemmän tuotteita.

Voit valita neljä mallia. Ensimmäinen on oletusmalli, joka on kätevin. Toiseksi voit valita haluamasi tuotteet, jotka ovat piilossa muilta verkkosivustoilta ja myymälöiltä. Tässä yksityistuotemallissa voit asettaa minkä tahansa hinnan. Mitä korkeammat tulot, sitä suurempi palkkio on. Yhtenä tuote on kolmas malli, jossa myyt vain yhden suositun tuotteen verkkosivustollasi. Jos uskot tuotteesi tuomariisi, voit vain laittaa tuotteen verkkosivustolle. Etkö ole tyytyväinen kaikkiin yllä oleviin malleihin? Katso neljäs alkuperäinen malli! Tämä nauttii suurta suosiota, koska käyttäjät voivat mukauttaa verkkosivustojaan, mutta heidän ei tarvitse valita tuotteita.

Dropshipping on valtava markkina. Forrester Researchin mukaan verkkokaupan vähittäismyynti on 370 miljardia dollaria 2017: n loppuun mennessä. Lisäksi 23-prosenttimäärä tulee tippakaupoista, mikä tarkoittaa 85.1 miljardia dollaria. Pelkkä tämä koko on houkutteleva monille yrittäjille, myös aloittaville.
CJDropshipping on siirtymässä uuteen vaiheeseen ja uskomme, että voimme mennä pidemmälle. Siksi toivomme, että useammat ihmiset voivat liittyä meihin auttaaksemme yrityksiä aloittamaan liiketoiminnan ilman investointeja.

Tehdään yhdessä työtä saavuttaaksesi suurempi unelma nyt!

Facebook Comments