fbpx
CJDropshipping auttaa myyjiä, jotka haluavat lisätä myyntiä Yhdysvaltoihin Q4: ssä
10 / 09 / 2019
Komission korotus CJ-kumppaniohjelmasta kaksinkertaistui uusille tytäryritystilille ja viittauksille seuraavien 6-kuukausien aikana
10 / 11 / 2019

Miksi seurantanumeroani ei ole synkronoitu Shopifiksi?

Monet asiakkaat heijastivat nykyään seurantanumeroitaan, joita ei ollut synkronoitu Shopify-kauppoihin onnistuneesti, mikä aiheutti yritykselle valtavia haittoja. Perusteellisen tarkastuksen jälkeen löysimme syyn siihen, että Shopify-alusta oli muuttanut API-koodiaan, joka rajoittaa sitä, että sinun on valittava Shopify tai cjdropshipping tuotevaraston päälliköksi, tai CJ ei voi täyttää tilauksiasi, vaikka valitset CJ: n varastonhoitaja myöhemmin. Jos esimerkiksi valitset muita toteutusalustoja, kuten Oberlo, tai mitään, jota alun perin valitaan erikseen, ja päätät tehdä tilauksia CJ-alustalle, seurannanumeroa ei synkronoida Shopifyn kanssa, koska Shopify-käytäntö muuttuu, vaikka valitsisitkin cjdropshipping varastonhallintahenkilönä, kun et löydä seurantatietoja synkronoiduista onnistuneesti.

If voi tarkistaa, mitkä tilaukset olivat tehneet CJ: lle, mutta seuranumeroita ei ole ladattu Shopify-kauppaan asentamalla CJ-kromilaajennus:

Hyvä uutinen on, että olemme korjannut tämän ongelman nyt. Olemme lisänneet yhteensopivan päivityksen kolmansien osapuolten kanssa, mikä tarkoittaa, että vaikka valitsetkin ensin kolmannen osapuolen alustan, kuten Oberlo, tuotevarastojen ylläpitäjäksi, voimme silti täyttää tilauksesi Shopify-myymälöistä ja seurannanumero synkronoidaan Shopifyn kanssa, koska se oli tapana olla.

Suositeltavampi tapa on kuitenkin valita cjdropshipping tuotevaraston johtajaksi Shopify-hallintajärjestelmässä ottaen huomioon, että se on vakaampi ja varmempi. Kukaan ei voi varmistaa, että kaikki menee hyvin. Niin kauan kuin jotain odottamatonta tapahtui, Shopifyn tippalaiva kärsii suuria menetyksiä, etenkin aloittelijoille, joille maksetaan satoja korvauksia.

Kuinka antaa CJ: stä tulla varastonjohtaja?

1. Kirjaudu sisään Shopify-hallintajärjestelmääsi ja napsauta sitten Tuotteet > Inventaario, näet tuotteesi täällä. Valitse sen jälkeen haluamasi tuote, koska sinun on asetettava jokainen tuotevarasto.

2. Hyppäämällä tuotevarastojen sivulle, etsi vain varastonhallintaosa, kuten merkitty osa osoittaa. Voit valita cjdropshipping tai Shopify, mutta cjdropshipping on suositeltava. Lisäksi saatat huomata, että on olemassa kaksi CJ: tä, CJDropshipping ja cjdropshipping. Laita vain "CJDropshipping" sivuun, valitse cjdropshipping, kiitos.

3. Kun kaikki on valmis, älä koskaan unohda Tallentaa tai mitä olet tehnyt, on turhaa.

Etkö ole asettanut CJ: ta varastonpäälliköksi? Mene nyt!

Facebook Comments