fbpx
Komission korotus CJ-kumppaniohjelmasta kaksinkertaistui uusille tytäryritystilille ja viittauksille seuraavien 6-kuukausien aikana
10 / 11 / 2019
Kuinka käyttää CJ: tä ja Shopmasteria aloittaaksesi laivauksen
10 / 24 / 2019

ELIT: auttaa sinua tulemaan eliitiksi drohiphippingissa

Dropshipping on helppoa. Kanssa eliitit, se voi olla paljon helpompaa.

Dropshipping on toimitusketjun hallintamenetelmä, jossa vähittäiskauppias ei pidä tavaroita varastossa, vaan siirtää sen sijaan asiakastilaukset ja lähetystiedot joko valmistajalle tai tukkumyyjälle, joka toimittaa tavarat sitten suoraan asiakkaalle. Nollainvestointi (se on vaikeaa, mutta se on mahdollista) voi toimia samoin myös tippalaivoissa.

Sinun tarvitsee vain vastaanottaa tilaus kuluttajilta ja ostaa tavaroita tippatavarantoimittajiltasi. Näyttää siltä, ​​että "pudotat" kaikki huolesi ja monimutkaiset toimenpiteesi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mistä näitä tuotteita varastossa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa aloittamiseen ja sinun ei tarvitse huolehtia niiden lähettämisestä.

Kaikki tietävät, että tippaa toimitus on melko helppoa verrattuna muihin tapoihin perustaa yritys. Onko se todella samaa kuin mitä haluat?

CJDropshipping, joka tekee yhteistyötä useiden asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa, on huomannut, että nämä asiakkaat ovat samanlaisia. Vaikka heillä on innostus tippalaivauksessa, heillä ei ole aavistustakaan harjoitella. Oletko koskaan miettinyt seuraavista kysymyksistä, kun tippalaivaus tarjoaa meille mukavuuden?

 1. Dropshippingin perustana on oma myymälä, mutta mistä aloittaa? Minkä alustan valitset? Tiedätkö edes näiden alustojen edut ja haitat? Oletko oppinut tuntemaan näiden alustojen politiikan?
 2. Kun sinulla on oma verkkokauppa, sinun on täytettävä se tuotteilla. Kun löydät satoja tuhansia SKU: ta, mikä tuote on kannattava? Teetkö laivausta rajatylittävästi tai vain omassa maassasi?
 3. Kun olet valinnut kannattavaksi ja kuumaksi myydyn tuotteen, mistä ostaa nämä tuotteet? Mistä löysit nämä toimittajat? Kuinka voit varmistaa näiden tuotteiden laadun olevan hyvä ja miten voit vakuuttaa asiakkaillesi, että tuotteita on tarpeeksi ostamaan?
 4. Kun olet päättänyt mistä ostaa nämä tuotteet, entä tuotteesi tekninen esite? Aiotko ottaa valokuvia itse tai saada ne toimittajalta? Minkä lähetystavan valitset mieluummin? Kauanko se kestää? Entä lähetyskustannukset?
 5. Kuka on kohderyhmäsi ja kuinka tiedät sen? Kuinka kosketat kohdekuluttajiisi? Minkä alustan voit valita tekemään mainoksia, Facebook tai Instagram? Kuinka paljon aiot sijoittaa? Tiedätkö mikä on uudelleenkohdistus ja SEO?
 6. Kun olet selvittänyt kaikki, mitä teet, jos myymälässäsi ei ole myyntiä? Kuinka muutat liikenteestä myyntiin?

...

Kaikkia yllä olevia kysymyksiä on tietenkin enemmän kuin niitä, ja ne ovat erityiskysymyksiä, joihin vastaat. Pelkästään heille ajattelu ajaa ihmiset hulluiksi. CJDropshipping rakentaa ELITES-nimisen alustan auttaakseen lähettäjiä ympäri maailmaa. https://ELITES.cjdropshipping.com/ tehdä tippalaivauksesta paljon helpompaa.

Täällä ELITESissä voit

 1. Hae kaikenlaisia ​​kysymyksiä tiputtamisesta ja sähköisestä kaupasta. Et todellakaan ole ensimmäinen, joka kohtaa tämän kysymyksen. ELITES-lehdessä ELITES-virkamies lähettää säännöllisesti tilauksiin liittyviä artikkeleita tai kysymyksiä. Lisäksi on paljon muita suhteellisia kysymyksiä, joita muut käyttäjät ovat kysyneet. Olen varma, että löydät oikean vastauksen, jonka haluat.
 2. Esitä kaikki kysymykset ELITESiin. Kysy tästä vapaasti toimittajista, toimitus- tai maksutavoista riippumatta. ELITES on luonut käyttäjille monia erilaisia ​​aiheita ja voit valita kiinnostavat aiheet, jotta voit kiinnittää erityistä huomiota näiden aiheiden viimeisimpiin kysymyksiin.
 3. Jaa tietoa keskenään ja oppii toisiltamme. Jos sinulla on koskaan ollut sama ongelma ja osaat ratkaista sen, voit auttaa muita selviytymään kaikista esteistä. Vastineeksi voit olla suosittu ELITESissä! Tämä on ammattitaidosi vahvistus! Täällä ELITESissä voit tavata myös drophippereita, joilla on eri mieltä sinusta. Eikö ole hienoa jutella heidän kanssaan ja vaihtaa ideoitasi heidän kanssaan? Jos sinulla on omena ja minulla on omena ja vaihtamme nämä omenat, niin sinulla ja minulla on silti jokaisella yksi omena. Mutta jos sinulla on idea ja minulla on idea ja vaihdamme näitä ajatuksia, niin jokaisella meistä on kaksi ideaa.
 4. Osoita ponnistelujasi tippalaivauksen kehittämiseen. Dropshipping kehittyy nopeasti ja on paljon parantamisen varaa sekä drophipping-järjestelmässä että työtilassa. Sinullane neuvollasi tai vaikeuksillasi on tärkeä rooli tippalaivauksen kehittämisessä. ELITES-taisteluissa taistelemme kanssasi ja jaamme mielesi ansaita rahaa kanssasi.

Suuret asiat voidaan tehdä joukkoponnisteluilla. CJDropshippingin tehtävänä on paitsi tarjota asiakkaille satoja tuhansia päteviä tavaroita alhaisella hinnalla, varastoida tuotteita asiakkaille, toimittaa asiakkaille ammattitaitoinen tiimi ja hankkia tuote, jota asiakkaat haluavat, vaan myös opettaa asiakkaille, kuinka tehdä tippaa toimitus, miten ansaita rahaa ja kuinka lisätä myyntiä. CJ: n tavoitteena ja velvollisuutena on auttaa laivojen lähettäjiä ympäri maailmaa ansaitsemaan rahaa ja elämään parempaa elämää, jopa pääsemään köyhyydestä. Siksi rakennamme ELITESiä. Tavoitteenamme on tehdä se

 1. Professional. ELITES keskittää kaikki voimansa totuuden etsimiseen. CJDropshipping, jolla on paljon asiakkaita ympäri maailmaa, auttaa lukemattomia käyttäjiä toteuttamaan tiputtamisuniensa ja on melko ammattimainen tällä alalla. Toivomme voidessamme tarjota palveluita yhä useammille laivalaivaajille. CJDropshipping on foorumi, jossa yhdistyvät tuotteiden hankinta, toimittaminen, varastointituotteet, lähetystuotteet ohjauksella pudota toimitusten tekemiseen, mikä antaa asiakkaille suuren mukavuuden.
 2. Luotettava. Ei vain ELITES, vaan myös CJDropshipping asettaa asiakkaiden kiinnostuksen ensisijaisesti. Lupaamme, että jätämme suurimman voiton asiakkaillemme. Lupaamme, että vastinetta rahalle on korkea CJDropshippingissa. Luottamus ja tuki on työmme suurin kannustin ja tunnustus!

Se ei ehkä ole täydellinen nyt, mutta edistymme. CJDropshipping helpottaa tippojen lähettämistä käyttäjille ja ELITES helpottaa tippojen lähettämistä! Tervetuloa ELITESiin https://ELITES.cjdropshipping.com/

Facebook Comments