fbpx
Kuinka käyttää CJ: tä ja Shopmasteria aloittaaksesi laivauksen
10 / 24 / 2019
etsi tai lähde tuotetta kuvan perusteella
Kuinka etsiä tai hankkia tuotetta kuvan mukaan CJ: ltä?
11 / 01 / 2019

Thaimaa - CJ: n toinen uusi varasto

CJ laajentaa toimintaansa ympäri maailmaa. CJ DropShipping Liiketoiminnalla on nyt viisi varastoa, kaksi Kiinassa, kaksi Yhdysvalloissa, yksi Thaimaassa, jossa pakkaamme ja lähetämme lukemattomia tavaroita asiakkaille. Thaimaan varasto, joka voi nopeuttaa Kaakkois-Aasian kehitystä, rakennettiin äskettäin.

Kahden viime vuoden aikana Kaakkois-Aasian rajat ylittäviä sähköisen kaupan markkinoita on odotettu innokkaasti. Ali, Tencent, Shopify, E-bay ja muut Internet-jättiläiset ovat sijoittaneet markkinoille. Kaakkois-Aasiasta on tullut jonkin aikaa seuraava rajatylittävien myyjien sininen valtameri.

Tilastojen mukaan Kaakkois-Aasiassa on 11-maita, joiden väkiluku on yli 600 miljoonaa, Kaakkois-Aasian keskitulotason ihmisten määrä on saavuttanut 55% koko väestöstä 2020-arvon perusteella, 52% alle ikäväestä väestöstä 30 ja 350 miljoonaa Internet-käyttäjää, ja potentiaalisten kuluttajien osuus on suuri.

Mobiili-Internetin kehitystyön myötä Kaakkois-Aasian käyttäjät alkoivat ottaa yhteyttä verkkoon suoraan matkapuhelimen sisäänkäynniltä, ​​mikä johti siihen, että 90% Kaakkois-Aasian käyttäjistä keskittyi matkapuhelimeen. Mobiili-internetin käyttö on lisääntynyt, ja mobiilimaksuista on tullut suosittuja. Nämä muutokset tuovat valtavia voittomarginaaleja sähköisen kaupan markkinoille.

”Hyvä sähköinen kaupankäynti, logistiikka ensin”, pikakuljetustoiminnan nopea kehitys viime vuosina, johtuu myös sähköisen aloituksen kehityksestä. Se, joka voi ensin saavuttaa logistiikkaongelman - rakentaa merentakaisten varaston, voi miehittää laajoja Kaakkois-Aasian markkinoita.

Joten, tässä on pala hyviä uutisia kaikille. Uusi varasto, joka sijaitsee Thaimaassa on rakennettu, riittävät varastot ovat valmiita verkkokauppiaille. Kyllä, Kaakkois-Aasian ihmiset eivät voi vain tehdä tilauksia Kiinan varastosta, mutta myös Thaimaasta. Tietenkin yksityisen varaston politiikka toimii myös Thaimaassa. Se voi auttaa lyhentämään Aasian asiakkaiden käsittelyaikaa ja laajentamaan liiketoimintaasi myös sinulle. Varastojen ollessa kädessä, tavarat voisivat olla toimittaminen kätesi nopeasti ja turvallisesti.

Työmme auttaa asiakkaitamme säästämään paljon arvokasta aikaa ja energiaa ja tekemään kaikki tarjoukset paljon helpommiksi. Seuraamme tilauksia, tarkastamme tavarat ja järjestämme asiakkaalle kaikki lähetysasiakirjat ja kaikki muut työt. Nyt tuonti Kiinasta on helppoa ja turvallista, Aloitetaan se Thaimaan varastosta. Myyt, me lähdemme ja toimitamme sinulle!

Facebook Comments