fbpx
etsi tai lähde tuotetta kuvan perusteella
Kuinka etsiä tai hankkia tuotetta kuvan mukaan CJ: ltä?
11 / 01 / 2019

Haluatko lisätä logosi tuotteisiin?

Tiedämme, kuinka tärkeätä on, että tuotemerkit hakevat tunnustusta asiakkailleen ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarjoamme sinulle skaalautuvat, monipuoliset ja älykkäät tuotemerkkiratkaisut kaikkiin tarpeisiisi. Meillä oli mukautettu paketti palvelu, joka tarjoaa asiakkaalle, joka haluaa lähettää tilauksia omilla paketeillaan, jotka sisältävät mukautetun logon, verkkokaupan ja muut mukautetut tiedot.

Henkilökohtaisten tuotteiden vaatimuksen täyttämiseksi hyvä uutinen on, että voit lisätä logosi CJDropshipping-sovelluksen kohteisiin. Voit suunnitella henkilökohtaisen tuotteen suunnittelutyökalumme avulla- Laserkaiverrus. Kaiverrus on prosessi, jolla materiaalit, kuten metallit, lasi, muovit ja puu, syövytetään tekstillä ja kuvioilla timanttileikkaustyökalulla. Tärkeintä on, ettei vähimmäistilausvaatimuksia ole - voi tilata jopa yhden.

Haluatko tietää enemmän? Harkitaan logon lisäämiseen tuotteeseen liittyviä tietoja.

Tarvikkeet

Tuotteen kauniin ja täydellisen tekemiseksi materiaalien tulee olla sopivia tulostusvaatimuksiin. Lähes kaikenlainen materiaali, jonka CJ voi tulostaa logon päälle, seuraavat esimerkit:

1. Materiaalit, kuten flanelli, kuitukangas, pakkausrasiat, muovipussit

LOGON koon tulee olla pienempi kuin 20cm * 20cm;

Hinta on vain $ 0.46 per yksi.

2. Materiaalit kuten silikoni, muovi, metalli, puu jne.

LOGON koon tulee olla suurempi kuin 20cm * 20cm;

Hinta on vain $ 0.5 per yksi.

3. Kovien materiaalien ja tuotteen tulee olla sylinteri, kuten lasipullo

360-asteen kierto tulostettava;

Hinta on vain $ 0.53 per yksi.

Hinta

Kuinka tämä kohtuullinen hinta tulee? Seuraava kaava antaa erittäin selostuksen hinnasta:

Mukauttaminen Hinta = Työnmaksu + mustemaksu + kaiverruskoko + koneen kuluminen

Saatat kuitenkin ihmetellä, mitä jos haluan vain tehdä tilauksen pienellä määrällä. Älä huoli, voimme silti vastata tarpeisiisi.

Tilauksen vähimmäisvaatimuksia ei ole - voit tilata jopa yhden tuotteen. Tilauksen vähimmäismäärää ei ole. Jokainen tilaus on meille tärkeä. Voimme tarjota sinulle räätälöityjä tuotteita paitsi massatapahtumille, joille on ominaista suuremman tuotemäärän tilaaminen, mutta myös asiakkaille, jotka haluavat ostaa tuotteita pienestä määrästä.

Tasainen ja kohokuvioitu painatus

Logon tai mainosviestin tulostamiseen tuotteillesi on erilaisia ​​tekniikoita. Yksi vähemmän tunnetuista tekniikoista on kohokuviointi, joka tarkoittaa korotetun mallin leimaamista tuotteelle. Toinen vaihtoehto on tasainen painatus. Suosittelemme, että asiakkaat toimittavat HD-alkuperäisen pikselin, sitten näytämme renderoinnin ennen tulostamisen aloittamista. Liiketoimintamme ei käynnisty ennen kuin olet tyytyväinen.

Siirrytkö sitten litteään tai kohokuvioituun painotyöhön, et koskaan lähde poikaan! Tiimimme varmistaa, että esineesi ovat mahtavia. Uskomme, että ammattituote, jolla on logo, parantaa brändäksesi ja antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailijoihisi nähden.

Facebook Comments