fbpx
Sinun ei tarvitse tarkistaa myymälässäsi olevaa tuoteluetteloa - käytä vain automaattista CJ-yhteysominaisuutta
11 / 26 / 2019
CJPacket - hyvä ratkaisu laivausliiketoimintaasi huippusesongin aikana
12 / 09 / 2019

Irtotavaraominaisuus on saatavana nyt!

Täydellisen palvelun tarjoaminen on aina tavoitteemme, mutta myös kaikkien verkkokauppayritysten päämäärä. Yksi hyvän palvelun standardeista on tehdä käyttäjille mukavuutta. Kaikille pudottaville lähettäjille se sisältää yhteyksien, listaamisen, tilausten tekemisen, toimitus- ja huoltopalvelun mukavuuden.

Jo pitkään olemme oppineet, että monet käyttäjät löytävät tavan listata suurin osa tavaroista heidän myymälöinsä. Tiimimme mielestä myös sitä tulisi harkita ja ovat valmiita vastaamaan pyyntöön. Siksi voimme nyt julistaa, että joukkoluettelo-ominaisuus on saatavana nyt.

Tässä selitetään joukkoluettelon vaiheet:

Vaihe 1: Valitse myymäsi tuote hakutuloksista tai luokista ja napsauta 'Lisää jonoon", sitten se näkyy jonossa-painikkeen alla.

Vaihe 2: Napsauta 'Jono'tarkistaa ja valita tuotteet, jotka aiot luetteloida.

Vaihe 3: Napsauta 'Irtotavarana'asettaa hinnoittelusäännöt tuotteillesi. Voit asettaa kiinteän hinnan kaikille valituille tuotteille tai asettaa kertoimen tai merkintätavan ja napsauttaa sitten 'Vahvistaa'nähdäksesi hinta.

Vaihe 4: Napsauta 'Aloita listaus'valitaksesi myymälä, luokka ja lähetystapa näille tuotteille. 'Vahvista' -kohdan jälkeen näet listautumisen tila näistä kohteista 'On Listing' -välilehdessä.

Vaihe 5: Kun listaus on valmis, kaikki kohteet näkyvät kohdassa 'lueteltu-välilehti. Täällä voit nähdä tuotenimen, SKU: n, hinnan ja lähetystavan.

Meidän on selvennettävä, että joukkoluettelo-ominaisuus on vain nyt saatavana Shopify-kauppaan. Ennen luetteloon merkitsemistä on vielä vahvistettava, että kaikki luettelossa olevat tehtävät on suoritettu.

Toivomme vilpittömästi, että uusi ominaisuus helpottaa tilauskauppaa.

Facebook Comments