fbpx
Payssion - Uusi suosittu maksutapa, joka on saatavana CJ: ssä nyt
12 / 17 / 2019
Kuinka vähentää kiinalaisen uuden vuoden vaikutuksia myymäläliiketoimintaasi?
12 / 26 / 2019

Brasiliaan suuntautuvien pakettien vaadittavan veronumeron ratkaisu

Brazil Correiosin vaatimusten vuoksi kaikki paketit voidaan lähettää Brasiliaan vasta, kun ensin on täytetty verinumero. Näiden tilauksien täyttämiseksi meidän on synkronoitava tilauksesi veronumeroon.

Kuulimme joiltakin asiakkailta, että Shopify-myymälässä ei ole verotunnusten täyttämistä koskevaa osiota. Shopify ei lisää sitä viime aikoina. Siksi annamme tämän ratkaisun paketin lähettämiseen onnistuneesti.

Kun asiakkaasi tekevät tilauksia, voit kehottaa heitä täyttämään veronumeron Yhtiö ala. Sitten tilauksesi voidaan synkronoida CJ: lle normaalisti verotunnuksella.

Jotkut teistä voivat mukauttaa ostoskorisivua ja siinä näkyy CPF yrityksen sijaan, kuten kuva osoittaa. Meillä on myös mahdollisuus synkronoida tiedot kentän täyttämisen jälkeen.

Opimme, että verotunnuksia on kahta tyyppiä: CPF yksittäisille veronmaksajille ja CNPJ yrityksille. Vastaavat muodot ovat suhteellisen suuret: 000.000.000-00 ja 00.000.000 / 0000-00, jotka molemmat voidaan tunnistaa normaalisti.

Facebook Comments