fbpx
Brasiliaan suuntautuvien pakettien vaadittavan veronumeron ratkaisu
12 / 24 / 2019
Kuinka kasvattaa yritystäsi CJ COD: lla?
01 / 02 / 2020

Kuinka vähentää kiinalaisen uuden vuoden vaikutuksia myymäläliiketoimintaasi?

Kiinalainen uusi vuosi, jota kutsutaan myös kevätjuhlaksi, on kiinalaisille tärkeä loma viettää aikaa perheidensä ja ystäviensä kanssa, aivan kuten joulupäivänä. Se tarkoittaa myös, että melkein kaikki työntekijät palaavat kotiin juhlimaan tätä erityistä lomaa.

Chinses New Year 2020 -tapahtuma pidetään lauantaina 25. tammikuuta 2020. 22. tammikuuta ja 29. päivän välisenä aikana varastomme vievät kahdeksan päivän vapauden, joten kaikki Kiinassa toimitettavat lähetykset pysähtyvät tuona aikana. Jos lähde Kiinasta, se on varma, että mikään täyttäminen ja valmistus ei onnistu.

Mitä vaikutuksia kiinalainen uusi vuosi tuo?

Ensinnäkin, 1. tammikuuta alkaen, monet toimittajat lopettavat valmistuksen ja tilausten vastaanottamisen lomaan viikkoina. Siksi tilaukset ennen päivämäärää saattavat viivästyä, etenkin tilaukset Kiinan uudenvuoden viikolla.

Toiseksi, vaikka tavarantoimittajat ovatkin laatineet etukäteen seuraavaa tilausta varten, loman aikana ei enää ole saatavana toimitustapoja. Joten lukuun ottamatta toimeksiantojen täyttämättä jättämistä, he eivät pääse koskemaan.

Kolmanneksi rahtiyritykset viettävät loman. Joten paketit seuraavat myöhässä seurantaa tai palautuksen saamista tai lähettämistä uudelleen.

Lopuksi agentti- ja asiakaspalvelumme eivät välttämättä vastaa oikeaan aikaan kysymyksiisi, mukaan lukien tuote-, sovellus-, tilauskysymykset.

Mitä käsittelet näihin asioihin?

Näihin vaikeuksiin mahdollisena ratkaisuna voi olla myymälöiden sulkeminen tälle viikolle. Tai voit julkaista ilmoituksen asiakkaille, että et voi vastaanottaa tilauksia väliaikaisesti. Jopa sinun on keskeytettävä Facebook- tai Google-mainoksesi. Mutta sitä ei tarvitse tehdä, koska se ei vain vaikuta yritykseesi, jopa pelottaa asiakkaitasi.

Mitä CJ voi tarjota kauden aikana?

CJDropshipping-palveluissa yksi kilpailuetuista on se, että meillä on ulkomailla varastoja. Kuvittele, kun työtovereidesi on keskeytettävä liiketoimintaan osakevajeiden takia Kiinan uudenvuoden aikana ennakkoon voitetut tuotteet varastossamme. Mikä mukavuus tuo sinulle!

Huomattakoon myös, että henkilöstömme Yhdysvalloissa ja Thaimaan varastot jatkavat edelleen tehtäviään. Tämä tarkoittaa, jos tuote istuu jo mukavasti Yhdysvaltain varastossa; hetkessä, kun tilaat, voimme käsitellä sen samana tai seuraavana päivänä. Ja se toimitetaan asiakkaillesi USPS-luokan tai ensisijaisen postin kautta 2–5 päivässä.

Joten kuinka varastossa tuotteitasi merentakaisessa varastossa?

Tällä hetkellä sinulla on mahdollinen tapa käyttää ulkomaista varastomme.

Voit maksaa tuotteista, jotka haluat etukäteen varastossa, ja me ostamme ja toimitamme sinulle USA: n varastossa. Sinun on maksettava meille toimituskulut vasta, kun sinulla on tilaus käsitellä.

Hyvä uutinen on MOQ yhdelle tuotteelle laskee 250 kpl alkaen 500 kpl, or det kokonaismäärä että $ 1500 alkaen 3000 dollaria alkaen Kiinan uudesta vuodesta.

Tärkeintä on, että sinun ei tarvitse maksaa lataus-, varasto- ja säilytysmaksuja. Lähetämme tuotteesi nopeimmalla tavalla ulkomaille varastoon.

* Huom: tämä varaston arvo on neuvoteltavissa eri olosuhteissa, ota yhteyttä suoraan CJ-edustajaan.

Yksityisen varaston käytön edut Yhdysvaltain varastossa sisältää myös:

Riittävä varasto myydyille tuotteillesi, vaikka valmistaja olisikin lomalla;
Paketit, jotka USPS toimittaa ajoissa CNY: n aikana;
Vältä pakkauksia, jotka ovat kiinni Kiinan tapaan CNY: n aikana;
Kiinasta Yhdysvaltoihin ja varastossa pidettäviin varastoihin liittyvien toimitusten vakuutus / suojaus!

Haluamme ilmaista kiitollisuutemme CJ: n tippalaivauksen puolesta pitkäaikaiselle tuellesi ja ymmärryksellesi. Toivottavasti dropshipping-liiketoimintasi menee hyvin kiinalaisen uuden vuoden aikana. Onnea sinulle ja perheellesi!

Facebook Comments