fbpx
Kuinka kasvattaa yritystäsi CJ COD: lla?
01 / 02 / 2020
Kuinka täydelliset tuotekuvat ja videot lisäävät myyntiä myymälöihisi?
01 / 09 / 2020

Kuinka käyttää CJ APP: tä Shopifyssa tehdäksesi laivauksen helpommaksi

CJ: n uuden vuoden 2020 lahjasi XNUMX on toimitettu. Tule katsomaan!

Aikaisemmin CJ yritti ratkaista sovelluksen Shopifyssa helpottaakseen asioita. Äskettäin se on läpäissyt arvion lopulta. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse suorittaa suhteellisen monimutkaisia ​​lupamenettelyjä. Mene katsomaan miten se toimii:

Vaihe 1: Etsi CJDropshipping App täällä tai etsi CJ-sovellusta Shopify App Storesta.

Vaihe 2: Napsauta 'Lisää sovellus"ja kirjaudu sisään Shopify-tiliisi, sitten se ohjaa vahvistussivulle. Klikkaus 'Asenna sovellus".

Vaihe 3: Sen jälkeen se luo sinulle CJ-tilin automaattisesti, kun Shopify-rekisteröity sähköposti on käyttäjänimesi. Uudelleenohjatun CJ-sovelluksen kotisivulla sinun on aseta CJ-tilisi salasana kun vierailet ensimmäisen kerran CJ: n verkkosivustolla tai Alusta olemassa oleva CJ-tilin salasana jos unohdat sen.

Tästä lähtien asennusprosessi on valmis. Voit nauttia CJ: n tarjoamista palveluista muina käyttäjinä, jotka ensin loivat CJ-tilit. Mikä on kätevää, sinun ei tarvitse luoda CJ-tiliä ja valtuuttaa se sitten CJ: lle. Tämä sovellus auttaa sinua viimeistelemään valtuutuksen ja tilin luomisen vain kahdella napsautuksella. Voit myös välttää vaikeuksia, kuten vahvistuskoodin saamatta jättäminen rekisteröidessään CJ tai valtuutusvirhe.

Jos sinulla on CJ-tili ennen valtuutusta meille, voit lisätä sovelluksen myös Shopifysiin. Kun olet kirjautunut sisään näihin kahteen tiliin, asennus tuottaa automaattisen yhteyden niiden välillä.

Tämän sovelluksen avulla voit kokea CJ: n palvelut muina käyttäjinä, kuten postituspyynnön lähettämistä, tuotteiden luettelointia, tuoteyhteyden lisäämistä tai tilauksien automaattista käsittelyä. Lisäksi CJ: llä on myös monia lisäpalvelut voit tutkia.

CJ pyrkii aina tarjoamaan yhden luukun palveluita ja täydellisiä palveluita sinulle. Jos olet käyttänyt palveluamme ja ajattelemme sovelluksemme hyväksi, haluaisimme saada sinun arvostelu tässä sovelluksessa!

Facebook Comments