fbpx
CJ: n on lykättävä koronaviruksen takia pidempiä tilauksia
02 / 08 / 2020
Kuinka käyttää CJ USA: n varastoja lisäämään lastinkuljetuspalvelua
02 / 18 / 2020

Kuinka tehdä manuaalinen dropshipping-tilaus CJ: lle?

CJ kehitti ominaisuuden, joka antaa CJ: n asiakkaille mahdollisuuden yksinkertaisesti luoda tilauksia CJ-alustalla.

Miksi CJ kehitti tällaisen ominaisuuden?

1. Jotkut tippaajat tulevat CJ: lle kysyäkseen, voivatko he työskennellä CJ: n kanssa. He haluavat käyttää CJ: n järjestelmää ja palvelua, mutta he ei ole omia verkkokauppoja, joten he eivät voi valtuuttaa kauppoja CJ: lle, mikä on ennakkoedellytys tuotteiden luetteloimiseen ja tilauksien automaattiseen täyttymiseen. Asiakaspalvelumme yleensä kertoo näille asiakkaille, että he voivat tuoda tilauksia lähettämällä CSV- tai Excel-tiedoston. Jotkut asiakkaat tekevät niin, kun taas toiset eivät.

2. Tilausominaisuuden luominen on myös varsin hyödyllistä, kun olet kauppatilauksiasi ei voida tuoda alustoilta kuten Woocommerce, eBay, Amazon jne. Integroitujen alustojen suhteen Shopify on suosituin ja vakaa. Jos tilauksiasi ei siirretty CJ-järjestelmään, ihmiset aina laskeutuvat, vaikka voit tehdä tilauksia CSV- tai Excel-tiedoston kautta.

3. Monet asiakkaat väärä tilauksen lähetystilaukset tukkumyyntitilauksiin ostoslistalla. Jotkut asiakkaat tuntevat hämmentynyt tavasta tehdä tilaustilauksia ja tukkumyyntitilauksia jotta he ottaisivat tilauksen tilausten ostoslistaan ​​ja maksaisivat siellä. Jotkut eivät tiedä, että he voivat ladata tiedostoja tilauksille, joita ei tuoda jotenkin. Ja jotkut muut tuntea hankalaa tehdä tilauksia CSV- tai Excel-tiedostona. Siksi he mieluummin tekevät tukkutilauksia ostolistaan. Jos asiakas kuitenkin asettaa tilauksen tilaustyöstä tukkumyyntitilauksen kanssa, prosessointimenettely on täysin erilainen, aiheuttaen monia myynnin jälkeisiä ongelmia, kuten viivästynyt käsittely, väärä pakkaus, liian lyhyt riita-aika varattu.

Nyt CJ tarjoaa tilauksen lähettäjille tilauksen erityistilauksista helpommin. Jos sinulla on tilauksia ilman verkkokauppoja ja tilauksia ei tuoda kirjaudu tilillesi ja luo tilauksia nyt.

Mitä eroa tilaustyön ja tukkumyynnin välillä on?

Laihtotilaus yleensä tulee verkkokaupoista ja vastaanottajat ovat yleensä lopulliset ostajat tippaajien sijaan. Varmasti CJ: n uusi ominaisuus sallii tilausten tekemisen ei verkkokaupoista. Lisäksi tilaustuotteiden määrä on pieni.

Tukkumyynti on useimmissa tapauksissa tottunut ostaa suuria määriä tuotteita itselleen laivalaivat. Jos haluat ostaa yksityinen inventaario, suorita se siellä. Tukkumyynti on myös tottunut tee testitilaus drophippereille, jotka vierailevat ensimmäistä kertaa CJDropshipping-verkkosivustolla.

Tässä on johtopäätös, tuotteiden määrä sisältyy tilauksiin ja kohde-vastaanottajat ovat kaksi suurta eroa.

Kuinka luoda tilauksia noille erikoistilauksille?

1. Kirjaudu sisään CJ-tiliisi ja kirjoita Dropshipping Center.

2. napsauttaa Luo tilauksia ja Add SKU. Valitse sitten määrittely ja Määrä.

* Varmista, että tuote on ollut lisätty SKU-luetteloon ensin ja kytke sitten paketti, jos sinulla on varastossa.

3. Napsauttamisen jälkeen Kassalle, täytä kaikki vaadittavat osoitetiedot. Viimeinen vaihe on napsauttaa Luo tilauksia.

Sitten tilaus näkyy kohdassa ”Prosessi vaaditaan”. Sinun tarvitsee vain lisätä se ostoskoriin ja maksaa normaalisti. Kun se siirtyy kohtaan Käsittely, se tarkoittaa, että käsittelemme tilauksiamme, mukaan lukien tuotteiden valmistelu ja seuranumeroiden luominen.

Se on uuden ominaisuuden esittely Luo tilauksia. CJ toivoo, että sen avulla voit aloittaa laivatoimituksen helposti!

Facebook Comments