fbpx
Kuinka tehdä manuaalinen dropshipping-tilaus CJ: lle?
02 / 14 / 2020
5 valtavaa dropshipping-virhettä, jotka vältetään / Aloittelijoille 2020
02 / 20 / 2020

Kuinka käyttää CJ USA: n varastoja lisäämään lastinkuljetuspalvelua

Dropshipping on eräänlainen liiketoimintamalli, jonka avulla drohiphippers voi harjoittaa liiketoimintaa ylläpitämättä tuotevarastoja ja joutumatta lähettämään tuotteitaan asiakkailleen itse. Toimittajat ja tyydyttävä yritys varastoivat tuotteita ja toimittavat ne suoraan loppukäyttäjille.

Jos haluat kuitenkin erottua ja kasvattaa tippatavaraliiketoimintaa suuremmaksi, et voi vain julkaista mainoksia ja tehdä tilauksia ja odottaa jonossa tilauksien käsittelyä, etenkin sesonkiaikana ja Kiinan Lunar-uudenvuoden aikana ja jopa tämän odottamattoman koronaviruksen vuoksi. Sinun on valmisteltava tuotevarastot varastoihin riippumatta omista tai muista varastoista, kuten CJ: n varastosta etukäteen sesonkiaikana ja toimittajan lomalle. Vain tällä tavalla voit lisätä myymälätilauksia ja lähettää ne normaalisti ilman viivytyksiä.

CJ: llä on jo kaksi varastoa Yhdysvalloissa. CJ rakentaa kuudennen varaston Indonesiaan ja aikoo rakentaa seitsemännen varaston Eurooppaan.

Miksi tarvitset varastoa?

1. Nopea tilausten käsittely ja toimitus. Yleinen tilauksen toimitusmenettely on, että toimittaja lähettää tilauksesi tilauksen tekemisen jälkeen. Se on järkevää normaalina päivinä, mutta sesongin aikana tulee olemaan joitain ongelmia. Sesongin aikana toimittajien on käsiteltävä tilauksia maksetun ajan mukaan, koska monet ostajat tekevät ostoksia samanaikaisesti. Et voi luvata, että tilauksesi voidaan käsitellä nopeammin, mikä epäilemättä aiheuttaa viivästyksiä joillekin asiakkaille.

2. Jatkuva loma lomailla. Ostamalla tuotevarastoja varastoihin ennen lomaa, voit jatkuvasti näyttää tuotteidesi mainoksia, kun taas joidenkin, joilla ei ole varastossa, on lopetettava. Esimerkiksi valtaosan pudottajien on keskeytettävä väliaikaisesti Facebook-mainokset kiinalaisen Lunar New Year -loman aikana, koska kiinalaiset toimittajat ja logistiikkayritykset ovat lomalla.

3. Täytä joidenkin maaherkkien asiakkaiden tarpeet. Paikallisen varaston käyttö mahdollistaa paikalliselta merkityt paketit. Maaherkät asiakkaat eivät halua paketteja tietyistä valtioista tai alueilta, kuten Kiina.

CJ-varastot on asetettu näihin tarkoituksiin. Kun otat CJ: n Yhdysvaltain varastot esimerkiksi, ostamalla sieltä tuotevarastoja, voit nauttia 2-4 toimituksesta kirjoittanut USPS + siitä hetkestä, kun tilaat tilauksen vastaanottamaan pakettiin, mikä on hieno vetovoima yhdysvaltalaisille asiakkaille verrattuna niihin, joiden saapuminen Yhdysvaltoihin kestää viikkoja tai jopa kuukausia. Voit silti näyttää mainoksia ja tehdä tilauksia normaalisti CNY: n aikana, koska Yhdysvaltojen varastot ja merenkulku CNY ei vaikuta palveluun. Viimeinen mutta ei vähäisimpänä on se, että pystyt vastaamaan maaherkkien asiakkaiden tarpeisiin, jos he eivät halua Kiinasta lähetettyjä paketteja etenkin COVID: n leviämisen jälkeen Kiinassa.

Mikä on USA: n CJ-varastojen käytön käytäntö?

1. Tuotemäärä yhdellä SKU: lla on vähintään 10 kpl variantilla ja vähintään 100 kpl yhteensä.

2. Tavarat ei voi olla mittauslasti.

3.Customers tehdä Yhdysvaltain varastotilauksia ja maksaa vain tuotteista, sitten toimitamme heidät USA: n varastoon.

Kuinka paljon CJ veloittaa käyttämällä CJ USA: n varastoja?

1. Jos tuotteesi ovat hankittu CJ: ltä, se on täysin ilmainen käyttää CJ-varastoa. Ei asennusmaksua, ei kuukausimaksua, ei säilytysmaksua. Se on ilmainen. Ainoat kustannukset sinulle ovat tuote- ja toimituskulut.

2. Jos sinulla on tuotteen toimittaja, mutta haluat käyttää CJ-varastoja, joka on CJ: n täyttämispalvelu, CJ veloittaa palvelumaksut kuten käsittely- ja säilytysmaksut.

Mikä on menettely, jos haluan ostaa varaston Yhdysvaltain varastoihin?

Jos olet päättänyt ostaa varastoja CJ USA: n varastoihin, mene vain sivustollemme ja Seuraa askelmia. Sinun tarvitsee vain maksaa tuotteista tuolloin. Saatuaan ostopyyntösi, CJ valmistaa tuotteita ja toimittaa ne DHL: n Yhdysvaltojen varastoihin. Sitten voit alkaa näyttää mainoksiasi kotimaan lähetyspalvelulla ja lupaavat 2–4 toimitusta. Kun saat muunnetut tilaukset ja tehdä vähennettyjä tilauksia CJ: lle missä sinun tarvitsee vain maksaa toimituskulut kirjoittanut USPS + maksamatta tuotteista, CJ käsittelee tilaukset nopeimmin.

Jos päätät käyttää normaalia tilausten täyttämispalvelua, menettelytapana on, että CJ käsittelee tilaukset ja lähettää ne pois Kiinan varastosta loppukäyttäjille sen jälkeen kun olet vahvistanut tilauksesi, joka yleensä kestää 7-15 päivää CJPacketilla.

CJ poistaa rahdinantajien liiketoiminnan kasvun edelleen rajoituksesta, jonka mukaan vain VIP voi hakea CJ: n Yhdysvaltain varastot sekä muut varastot, kuten Thaimaan varastot. Vain tällä tavoin tippaajat voivat hyödyntää täysimääräisesti CJ: n palvelua hyödyntääkseen toisiamme ja mennä pidemmälle.

Facebook Comments