fbpx
Mitä hyviä etuja ja haittoja on toimittamisessa?
03 / 02 / 2020
Mitä sinun on tiedettävä räätälöityistä pakkauksista
03 / 12 / 2020

Coronavirus VS Dropshipping / Kuinka tehdä dropshipping COVID-19 aikana

Mitä tapahtuu nyt maailmanlaajuisesti?

Täällä on verkkosivusto COVID-19: n reaaliaikaisten tietojen tarkistamiseksi se näyttää tarkat vahvistetut tapaukset kussakin maassa, toipuneet ja kuolemat sekä trendi-kaaviot.

Varsinaisten tapausten suuntaustaulukosta voidaan nähdä, että vahvistettujen tapausten määrä Manner-Kiinassa tasoittuu, kun taas muiden sijaintien määrä on nyt nopea kasvukausi, mikä tarkoittaa, että COVID-19 on jo hallinnassa Kiinassa, mutta kiihkeästi leviää monissa muissa maissa.

Kun pandemia hallitaan Kiinassa, logistiikkakapasiteetti on palautettu kaikkialle Kiinaan lukuun ottamatta Wuhanin kaupunkia (missä on COVID-19: n episentti ja nyt se on edelleen lukkiutumassa uuden koronaviruksen edelleen leviämisen estämiseksi), ja noin puolet tehtaat ovat palanneet normaaliksi, vasemmat tehtaat jatkavat tuotantoaan seuraavien 2 viikon aikana.

Koska COVID-19 raivoaa ympäri maailmaa, ihmisten elämä vaikuttaa eri määrin, tietyillä vakavilla alueilla on ryhdytty rajoitettuihin toimiin uuden koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi - Italia on asetettu dramaattiselle täydelliselle sulkemiselle, kouluissa Jotkut tartunnan saaneet alueet Yhdysvalloissa keskeyttivät luokit 2 viikossa epidemian puhkeamisen estämiseksi kouluissa. Jopa harvoin tartunnan saaneiden tapausten yhteydessä, asukkaat leikkaavat menemään pois maasta ja pysyvät kotona turvallisuuden takaamiseksi.

Kuinka COVID-19 vaikuttaa tippalaivoihin?

Dropshipping-liiketoimintaan ei vaikuteta paljon, ellei virus jatkaa leviämistä ja estä kaiken tavaroiden kuljetuksen. Dropshipping on malli, joka hyödyntää Internetiä täysimääräisesti toimittajien ja asiakkaiden saamiseksi. Se on eräänlainen verkkokauppa. Vertailukelpoisin esimerkki koronaviruksen vaikutuksista verkkokauppaan on SARS-2003 Kiinassa. Verkkokauppaan kohdistuneen suuren osuman sijasta SARS-2003 vauhditti Kiinan verkkokaupan kehitystä.

E-kaupallisia jättiläisiä syntymässä keskellä SARS-2003

Katsotaanpa historiaa, katsotaanpa mitä tapahtui sähköiselle kaupalle vuonna 2003 SARS-vaikutuksen alaisena. Vuoden 2003 tilanne oli samanlainen kuin tällä hetkellä - ihmiset vältivät turhaa menemistä, pysyivät kotona estääkseen SARS-tartuntaa. Tämä tilanne kesti kuukausia, mikä johti tuhoisaan iskuun off-line-hyödyketaloudelle. Tässä tilanteessa nousi e-kaupallisia jättiläisiä.

JD, nyt online-vähittäismyynti jättiläinen, oli epidemian vaikutuksen alainen ja haki online-myyntiä etsimällä potentiaalisia asiakkaita QQ: n kautta, joka on Skypen kaltainen pikaviestintäohjelma ja lähettämällä viestejä online-foorumeille. JD onnistui menestyksekkäästi. Seuraavana vuonna JD lopetti kaiken offline-liiketoimintansa ja keskittyi verkkokauppaan.

Jos harjoittelet tippalaivojen toimittamista, ei ole mahdollista, että et ole koskaan kuullut Aliexpressistä, joka kuuluu Alibaba-ryhmään. Alibaba aloitti myös online-vähittäiskaupan - Taobao, joka on yksi suosituimmista verkkokauppasivustoista, SARS-2003: n aikana, ja online-vähittäiskaupan kasvu on ollut valtavaa 17 vuoden aikana.

Mitä tuotteita voit pudottaa?

Olet ehkä kuullut, että joku on ansainnut miljoonia myymällä vain viruksentorjuntamaskeja, se on totta ja se ei ole ainoa tapaus. Maskeja on kysyntä ja hinta nousee, kun koronavirus leviää ympäri maailmaa. Katso lisätietoja maskista saadaksesi lisätietoja maskista.

Naamioiden lisäksi on myös joitain muita tuotteita, joilla on valtava potentiaalinen kysyntä ja jotka sopivat tiputtamiseen:

Tuotteet, joilla on valtava potentiaalinen kysyntä

  • Käsinpesutuotteet: kuten käsienpuhdistusgeeli, käsinpuhdistussumut, autovaahto saippua-annostelijat, koska käsien pesu on usein tehokas tapa torjua uutta koronavirusta.
  • Kannettavat sähköesineiden desinfiointikoneet
  • Ilmanpuhdistimet

Näiden tuotteiden lisäksi, joita tarvitaan suojaamiseksi koronaviruksen tartunnalta, monien päivittäisten tarpeiden verkkokaupoissa kysyntä kasvaa, koska toimitusketjujen häiriöt aiheuttavat offline-myymälöiden täydentämisen viivästymisen.

Ja koska ihmiset ovat kotona, offline-ostoksia tapahtuu vähemmän, mikä tarkoittaa ennennäkemätöntä kysyntää verkkokaupoille. Ihmiset viettävät enemmän aikaa verkkokaupoissa, vaatteiden, kodin puhdistusaineiden ja hyödykkeiden myynnissä kasvaa verkossa. Verkkokaupallisille yrittäjille voi olla odottamaton hetki laajentaa liiketoimintaansa.

Mitä tippaajat voivat tehdä, kun viruksiin liittyvät mainokset kielletään?

Maaliskuussa 6th(UTC + 8), Facebook ilmoitti kieltävän lääketieteellisten kasvonaamioiden kaupalliset ilmoitukset ja mainokset. Tämä on upea isku yrittäjille, jotka suunnittelevat ansaitsevan nopeaa rahaa markkinoimalla viruksentorjuntamaskeja. Joidenkin vakavien epidemioiden alueiden yrittäjät kohtaavat vaikeuksia sulkemisen takia.

Mitä tippalaivat voivat tehdä tässä epäsuotuisassa tilanteessa?

Seuraavassa on joitain ehdotuksia:

  1. Etsiessäsi esimerkiksi muita mainoskampanjoita, perustaa sähköpostimarkkinointikampanja naamioiden liiketoiminnan hyödyntämiseksi. Monet muut tippaajat saattavat tehdä saman, joten on erittäin tärkeää erottua erityisestä mainoskopiosta ja tuotevideoista / kuvista. Vieraile osoitteessa www.videos.cjdropshipping.com tehdäksesi räätälöityjä videoitasi / kuviasi.
  2. Myy muita COVID-19-tuotteiden kuumia tuotteita, joita Facebook ei ole kieltänyt, tai muita paikallisten asiakkaiden tarvitsemia tuotteita. Mutta ennen markkinointia varmista, että myytävänä on varastot. Kaikki tehtaat eivät ole normaalisti, joten kysy toimittajiltasi, pystyvätkö ne täyttämään tilauksesi.
  3. Jos et pysty myymään tuotteita alueellasi sulkemisen takia, vaihda kohdealuetta, jolla aiot markkinoida. Esimerkiksi, jos olet Italiassa, voit näyttää mainoksia erityisesti Yhdysvalloissa tai muilla alueilla, joilla kuljetus ei ole rajoitettu. Koska et käsittele tuotteita henkilökohtaisesti, toimittajat voivat toimittaa tuotteesi minne haluat myydä. Mutta on yksi asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota - voit kohdata viestintävaikeuksia, kun valitset alueen, jolla ihmiset eivät puhu samaa kieltä kuin sinä. Joten on parempi olla varovainen, kun valitset alueen ja varmistaa, että tunnet markkinat hyvin.

Loppusanat

Dropshipping ei ole vain roolin tarjoaja ja kuluttajien välinen rooli. Tänä erityisjaksona pudotajalaiset voivat tehdä panoksensa päivittäistavaroita tarvitseville. Ne voivat auttaa kuluttajia saamaan mitä haluavat ja tarvitsevat.

Facebook Comments