fbpx
Mitä sinun on tiedettävä räätälöityistä pakkauksista
03 / 12 / 2020
Henkilökohtaisten suojavälineiden kokoelma CJ: n dropshippingiltä
03 / 31 / 2020

Kuinka koronaviruksen vaikutus lähetysnopeuteen ja -aikaan

Jotkut tippaajat valittavat lähetysviiveestä ja lähetysnopeuden noususta nykyään, etenkin lähetysnopeuden kasvusta koronaviruksen takia. On totta, että CJ on lisännyt joidenkin lähetysmenetelmien, kuten ePacket, CJPacket, USPS ja vastaavien, toimituskuluja. Se ei kuitenkaan ole mitä CJ haluaa, eivät drophippers halua eivätkä loppukäyttäjät.

Katsotaanpa ensin, mitä nyt tapahtuu maailmassa.

Mikä on päivitys koronaviruksesta nyt?

21. maaliskuuta 2020 kello 09 GMT lähtien 39 277,312 koronavirustapausta on vahvistettu ympäri maailmaa. Suurin osa vahvistetuista tapauksista leviää Länsi-Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Mikä on kansainvälisten lentojen tilanne?

Monet lentoyhtiöt ilmoittivat peruuttavansa kaikki Manner-Kiinaan suuntautuvat lennot tai vähentävän niitä. Delta Airline ilmoitti 6. helmikuuta, että kaikki Kiinan ja Yhdysvaltojen väliset lennot peruutetaan 31. toukokuuta saakka.

CNN: n mukaan IAG Cargo ilmoitti maanantaina kaikista mantereelle suuntautuvista ja sieltä lähtevistä palveluista ainakin lopun kuukauden ajan.

Lisäksi monet tunnetut eurooppalaiset lentoyhtiöt mukaan lukien ranskalainen lentoyhtiö Air France, saksalainen lentoyhtiö Lufthansa, hollantilainen lentoyhtiö KLM Royal Dutch Airlines ilmoittivat peruuttavansa tai vähentävänsä kaikkia Kiinan ja Euroopan välisiä lentoja.

Kiinan siviili-ilmailuhallinnon (CAAC) mukaan kansainvälisten lentojen määrä Kiinasta 23.-29. Maaliskuuta on 2003, kun vastaava luku on 2072. Lentojen lukumäärä laskee edelleen.

Kuinka merenkulku vaikuttaa?

1. Toimituskulut kasvavat paljon. Kuten tiedetään, melkein kaikki rajat ylittävän sähköisen kaupan paketit, varmasti myös tilaus lähetys, kuljetetaan lentokoneella, mikä on paljon nopeampaa kuin meritse. Kansainvälisen lennon voimakkaan laskun seurauksena jokainen logistiikkayritys kiirehtii päästäkseen alukselle. Me kaikki tiedämme, että se on mahdotonta, joten lopulliset voittajat ovat niitä, jotka voivat tarjota korkeamman hinnan, joten toimituskulut epäilemättä nousevat. Hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan perusteella. Logistiikkayritykset lisäävät korotetun hinnan asiakkailleen, esimerkiksi CJ. Tästä syystä CJ nostaa lähetysnopeutta usein nykyään, koska lähetyshinnat muuttuvat minuutilla. Hinnat muuttuvat päivittäin, siksi CJPacket nostaa toimituskulujaan eri maissa. Mutta CJ mukauttaa kasvavien lähetysmenetelmien lähetysastetta nyt, kuten se oli ennen kuin logistiikkayritykset palauttivat hintansa tiukkajen lentojen tilanteen parantuessa.

2. Kuljetusaikaa pidennetään. Kuten edellä mainittiin, kansainvälisten lentojen kysyntä on valtava, kun taas käytettävissä olevat lennot ovat melko rajalliset. Tämä johtaa siihen, että paljon tavaroita odottaa rivissä. Jotkut onnekkaat voivat odottaa 2–3 päivää, mutta epäonnisten kaverien on odotettava puoli kuukautta, mikä pidentää toimitusaikaa huomattavasti. Onneksi CJPacket ei vaikuta niin paljon kuin ePacket ja jotkut muut lähetykset. ePacketin toimitus voi nyt kestää 30-50 päivää, kun taas CJPacket käyttää 10-20 päivää. Joitakin asiakkaita ärsyttää epätoivotut viivästykset. Toista parempaa ratkaisua ei kuitenkaan ole tällä hetkellä. Lisäksi viivästyksiä voi tapahtua kohdemaiden erilaisista tilanteista johtuen. CJ ei hyväksy riitoja ja uudelleenlähetyksiä, jos useita viivästyksiä tapahtui pakettien saapumisen jälkeen kohdemaihin.

Kuinka kauan hinnankorotus kestää?

Se liittyy läheisesti siihen, milloin koronavirus loppuu, tai sanoakseni periaatteessa hallinnassa. BBC: n mukaan pääministeri Boris sanoi 12 viikon kuluessa, että Yhdistynyt kuningaskunta voi ”kääntää vuoroveden”. Mutta se on kaukana lopusta.

Itse asiassa kukaan ei voi ennustaa, milloin koronavirus loppuu. Jotkut tutkijat sanoivat, että se vie pari kuukautta. Pessimist uskoo tämän koronan kestävän vielä vuoden 2020 loppuun saakka.

Kiinalaisten kokemusten mukaan tämän koronan pitämisessä hallinnassa on mahdollista 2 kuukautta, kunhan ihmiset vain pysyvät kotona ja pitävät sosiaalisen etäisyyden välttämättä välttämättömyyksiä. Tai korona jatkaa leviämistä ja jatkuu pidemmän aikaa. Jos näin on, enemmän kansainvälisiä lentoja peruutetaan ja kansainvälistä lähetyskapasiteettia rajoitetaan enemmän, vaikka niitä ei olisi saatavana, laskemalla kuljetushintaa alas.

CJPacket pystyy lähettämään virustentorjuntapaketteja kuten kasvonaamion nyt lisääntyneillä lähetyskustannuksilla. Jos tilanne edelleen pahenee, on todennäköistä, että CJPacket ei pysty lähettämään lääketieteellisiä juttuja.

CJ voi edelleen nostaa joidenkin lähetysmenetelmien lähetyshintoja lähellä tai kaukana joissakin maissa. Mutta CJ toivoo tietävänsä, että hinnankorotus ei ole CJ: n tarkoitus, ei sinun, myyjälaivat, eivätkä ostajat. CJ toivoo, että tämä COVID-19 päättyy pian, ja toivon kaikkien olevan kaukana koronasta ja pysyvän turvassa ikuisesti!

Facebook Comments