US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kita duwe pusat pambangunan gudang AS kanggo sandal gulung sing golek cara sing cepet, aman, lan stabil kanggo njupuk barang kanggo pelanggan, gudang AS gratis! Nanging ora ngenteni dina pangiriman ePacket 12-20 dina kiriman kanggo nyelehake barang kapal saka China menyang Warehouse AS, kita bisa tuku produk sing menang saka 1688 kanthi rega sing apik lan banjur pre-stock ing Warehouse AS. Sawise persediaan teka ing Warehouse AS sing umure udakara dina bisnis 10. Sawise persediaan sampeyan ana ing gudang AS, pesenan sampeyan bakal diproses ing dina Warehouse AS lan dikirim liwat USPS ing 2-5! Sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman. Dhiskusi karo agen kita.
CJ-logistik

CJPacket

BiasaSingping

USPS

DHL

ePacket

Garis Khusus

Apa CJDropshipping paling apik?

Kita minangka tim profesional sing duwe wong 300 + lan siji tujuan kanggo ngeculake pengiriman. Pelanggan utama yaiku para pelari Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Etsy sing wis fokus ing pemasaran lan ninggalake barang liyane kaya produk, pangolahan pesenan, lan pengiriman menyang kita. Kita duwe atusan pabrik gotong royong lan gudang 20,000 kothak meter. Barang-barang pasokan pabrik, nawakake macem-macem bisnis pengiriman gulung ngidini sampeyan nggawa macem-macem produk kanthi rega sing murah tanpa biaya warehousing. Kita duwe APP GRATIS dhewe lan atus ewu produk sing bisa dikirim menyang toko sampeyan kanthi mung sawetara klik. Kirim panjaluk sourcing kanggo kita banjur adol kabeh produk kanthi ora kaya sing sampeyan deleng. Kita duwe gudang khusus AS lan produk ing kene bisa dikirim mung ing dina 2-5 kanggo pelanggan AS. Komunikasi siji menyang siji, supaya sampeyan bakal ngerti apa wae babagan produk lan status pesenan. Kajaba iku, kertu adat lan kanthong sampeyan uga kasedhiya kanggo dilebokake ing saben bingkisan sampeyan. Wektu pangolahan paling cepet yaiku dina sing padha. Nganti saiki, kita dadi mitra pengiriman utama sing akeh toko 100 Shopify lan WooCommerce ndhuwur.
  • Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpanan, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
  • CJ APP gampang digunakake kanggo atusan ewu produk, pangolahan order lan gratis
  • Cetak babagan Permintaan kanthi ewu produk, panuku uga ngrancang
  • Persediaan gudang lan pengiriman AS, pengiriman liyane sing luwih cepet tinimbang ePacket
  • Sourcing produk kanggo gulung sampeyan bisnis gratis
  • Kontrol kualitas lan bangunan merek kanggo sampeyan
  • Regane biasane murah tinimbang vendor Aliexpress lan eBay
  • Pangolahan dina sing padha yen produk ing gudang
  • Nganyari produk adol panas sing nyata-wektu
  • Pasokan video lan gambar produk profesional

Kabeh siji: Oberlo Printful Aftership

Alternatif Aliexpress karo sumber saka 1688 / Taobao lan nggunakake cara pengiriman luwih cepet CJPacket, Jewelshipping, USPS saliyane ePacket.

Mitra Pengiriman Partner

Mitra pengiriman utama utama saka toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, ETSY.

Napa Kita Nanging Aliexpress

CJDropshipping.com

Pelanggan rumangsa njaluk bungkus sing beda nalika nempelake pesenan ing toko sing padha. Kita bisa nggabungake pesenan kanggo sampeyan, kita bisa nyelehake produk beda menyang siji paket sing padha, bakal ngirit wektu, biaya pengiriman lan pelanggan seneng banget. Yen sampeyan duwe masalah karo pesenan, sampeyan ora perlu ngubungi vendor sing beda, kita dadi pihak sing mung adol sawise sampeyan bakal adol. Kita bakal ngurus kabeh. Kita bakal sumber kanggo sampeyan kanthi macem-macem pilihan rega lan kanthi rega sing luwih murah tinimbang Aliexpress utawa eBay. Nggawe toko sampeyan luwih dipercaya.
1: Dadi angel ngobrol karo vendor sing beda
2: Kita bakal sijine macem-macem produk ing siji paket, sampeyan bakal ngirit babagan pengiriman, wektu, lan kebingungan.
3: Aliexpress ora bakal murah maneh
4: Akeh banget pesaing nalika skala munggah
5: Kita ora bakal nolak pembayaran!

Waca liyane

Panjaluk Sourcing

Napa perlu njaluk sumber dhukungan

Ana kemungkinan 80% manawa para penjual paling ndhuwur sampeyan durung didaftar ing APP. Ora kuwatir banget, kita ana ing China sing dikenal minangka negara ekspor paling gedhe, lan kita bisa sumber produk ing negara kasebut tanpa biaya.
Kirim panjaluk sumber kanggo CJ APP lan sampeyan bakal entuk kutipan ing jam bisnis 24, sampeyan uga bisa ngirim utawa menehi link menyang email dhukungan utawa Skype lan kita bakal mriksa.
1. Sampeyan kudu nyedhiyakake Aliexpress utawa platform platform liyane saka produk kasebut.
2. Sampeyan kudu milih cara pangiriman sampeyan pengin nggunakake.
3. Sampeyan kudu ngandhani rega target kanggo nggeser kanggo produk iki.
4. Yen bisa, wenehake babagan bobot produk iki.
5. Yen sampeyan ora mikir, ujar uga babagan produk sing bakal sampeyan adol.

Waca liyane
08 / 19 / 2019

Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?

Ing Juli 15th, kita nerbitake artikel: CJ arep Gabungan karo Lazada kanggo Dropshippers ngumumake kita bakal miwiti integrasi karo platform Lazada. Sawise siji wulan, kita ngrampungake [...]
08 / 15 / 2019

CJPacket Wis Ngrampungake Integrasi karo Aftership

Liwat kerja bareng karo tim Aftership pirang-pirang wulan, integrasi antarane CJpacket lan Aftership pungkasane rampung. Iki tegese sampeyan bisa mriksa informasi pelacakan pesenan [...]
08 / 13 / 2019

Apa Dropshipping Mati ing Q4 2019?

1. Ben Malol Said: Minangka gegayutan karo Dropshipping dadi Mati ... Ya, aku kepengin ngrujuk babagan sawetara babagan postingan Robert Zince, kanggo menehi tanggepan sawetara, [...]
08 / 06 / 2019

Napa Tariff Trump Ora Ngaruhi Bisnis DropShipping

Maneh! Presiden AS Trump ngumumake ing Twitter, Kamis pungkasan yen bakal ngetrapake tarif 10% ing dhaptar impor China wiwit September 1st. [...]
08 / 02 / 2019

Kepiye Nggawe Pesanan Ngemot Invois sajrone Wektu?

Kaya sing dingerteni, ana fitur sistem CJ sing klien bisa ngasilake invoice dheweke kanggo saben pesenan. Nanging, sawetara klien pengin [...]
08 / 02 / 2019

Kepiye Transfer Toko menyang akun CJ Liyane?

Ngelingi manawa sawetara klien mbutuhake layanan transfer toko sah sing sawetara klien tanpa wektu lan tenaga bisa ngajak wong sing gelem menehi wewenang [...]
08 / 02 / 2019

Pembekal Dropshipping ing Hangzhou, Shenzhen China - Wiio lan Tan Brother

Yen sampeyan maca postingan iki, sampeyan bisa uga pengin ngerti kepiye nggawe bisnis tetes saka China. Ya, aja kuwatir, dina iki aku bakal ngenalake [...]
07 / 31 / 2019

Top 10 Oberlo Dropshipping Tool Alternatif Tanduran Bisnis E-commerce sampeyan

Aku percaya yen sampeyan wis ngrungokake prekara pati minangka cara paling apik kanggo miwiti bisnis online tanpa persediaan, lan saiki sampeyan nggolek perusahaan sing nggawe dropshipping menyang [...]
07 / 30 / 2019

Kepiye Gunakake Layanan Katen CJ?

Product service minangka jinis layanan CJ sing ngidini sampeyan bisa ngirim produk sampeyan menyang gudang lan kita ngemas lan ngirim [...]
07 / 30 / 2019

Cara Nggawe Bisnis Dropshipping karo ShopMaster

Miwiti bisnis dropshipping minangka langkah pertama sing apik kanggo tahapan wiwitan. Sampeyan bakal bisa adol produk menyang pelanggan, nyetel sing ana [...]
07 / 26 / 2019

Inovatif Tradhisional VS: Apa Model E-commerce sing Paling Apik?

Aku: Saiki, Saiki, lan Masa Depan Nalika kita nampa paket lan ngirim kiriman panganan, sampeyan bisa mbayangno urip limang taun kepungkur utawa sepuluh taun kepungkur? Kabeh beda iki amarga [...]
07 / 25 / 2019

Wawasan: Laporan Ringkesan Paling Anyar ing Pasar E-commerce Eropa

E-commerce Eropa minangka swara saka sektor komersial digital Eropa. Kanthi asosiasi e-commerce nasional 19, luwih saka perusahaan 75,000 dituduhake adol barang lan layanan online menyang [...]
07 / 25 / 2019

Kepiye CJDropshipping diluncurake lan ditambahi

Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd didegaké ing 2000 dening Andy Chou (CEO) lan timnya. Dununge ana ing Pasar Futian ing tengah Yiwu [...]
07 / 24 / 2019

Warta: Lady Gaga ngluncurake Laboratorium Haus ing Perdana Perdana Amazon

Aku: Laboratorium Haus ing Amazon Prime Day Lady Gaga digunakake kanggo headlining tur dunya lan residu Vegas, nanging ikon penyanyi lan mode super iki nggawe kepala Amazon [...]
07 / 23 / 2019

TIP: Kepiye Ndhaptar Kata Kunci Produk Nem supaya Entuk Rating Panelusuran Dhuwur?

Kata kunci minangka langkah pertama kanggo sukses SEO. Lan nalika sampeyan dipaku SEO, iku nalika tampilan organik sampeyan wis teka [...]
07 / 22 / 2019

Panjaluk Produk Kebersihan Feminine Online tuwuh ing India

Apa sampeyan wis ndeleng film Bollywood Pad Man? Film iki minangka inspirasi kanggo film nyata lan nyata. Pengusaha India Arunachalam sing [...]
07 / 22 / 2019
pesenan sampel

Kepiye nyelehake Contoh utawa Prentah Uji coba?

Pesenan conto utawa uji coba dianggep pesenan grosir ing CJDropshipping! Bentenane yaiku kanthi akeh nanging umume conto utawa uji coba [...]
07 / 19 / 2019

Kutha E-commerce 10 Ndhuwur ing Asia kanggo Dropshipping lan Fulfillment Center

Industri e-commerce terus nyekseni tuwuhing eksponensial ing saindenging jagad, kanthi trampilion USD 2.86 sing nggumunake ing 2018 lan dikira tuwuh luwih [...]

Update Video Kita

Nyelehake pengiriman metu saka Aliexpress minangka tindakan cerdas sampeyan! Sampeyan bisa uga rencana ngalih menyang 1688 lan Taobao amarga luwih murah.

Oerview saka CJ APP Ngoperasikake

Cara Nggawe CJ

app.cjdropshipping.com

Sampeyan kudu Mlebu akun ing app.cjdropshipping.com yen sampeyan minangka pengiriman gulung. Sampeyan bisa uga Panyuwunan Kirim Post, menang nilai, mbayar kanthi kredit, nganyari nomer otomatis kanthi otomatis, Dhaptar atusan Ewonan Produk CJ, mriksa status pesenan, trek pesenan lan sapiturute kanthi mung klik.

Yen sampeyan guru utawa blogger mangga Ndhaptar akun ing affiliate.cjdropshipping.com, banjur sampeyan bisa ngasilake dhuwit nalika sampeyan ngenalake kanca menyang kanca yen lagi menehi pesenan.

Kanthi akun kasebut, sampeyan bakal dadi pengirim gulung nyata kanggo ngerti kabar produk saka China lan niche panas ing bisnis pengiriman, sampeyan bakal entuk kabeh diatur lan ningkatake efisiensi kerja, lan kurang kesalahan.

kanthi Sambungan Produk, sampeyan bakal bisa ngandhani sistem kita sing produk sing kudu dirampungake. Sampeyan bisa uga ngobrol karo wakil kita babagan produk sing adol. Banjur banjur bakal nyiyapake produk kanggo sampeyan Dhaptar SKU yen ora Wenehi Sah Toko menyang APP kita. Sampeyan kudu ngrampungake SKU kanggo File CSV. Biasane nomer SKU kadaptar ing akun sampeyan.

sawise Sambungan Produk, sistem bakal ngimpor pesenan saka toko sampeyan. Sampeyan bisa milih samubarang pesenan kasebut lan ditambahake menyang cart lan mbayar sekaligus. Malah kita turu, sampeyan bisa nerusake pesenan kanggo kita kanthi nggunakake app kita. Kita bakal ngolah pesenan yen lagi digunakake. Wigati dimangerteni Pembayaran dibutuhake sadurunge supaya dikirim. Kita bakal ngormati yen sampeyan nggawe ASAP pambayaran, dadi ora bakal telat ngolah pesenan Kirimane Bulk.

App system.cjdropshipping.com kasedhiya kanggo ngunggah nomer ranging menyang toko kanthi otomatis, sampeyan ora kudu nindakake apa-apa sawise mbayar.

Yen sampeyan ngidini nyimpen menyang APP, sampeyan bisa ngakses Pusat DropShipping >> Diproses. Sawise kasebut, sampeyan bakal bisa ndownload nomer pelacakan dhewe.