fbpx
Ikon kothak Komentar SVGDigunakake kanggo lambang kaya, nuduhake, komentar, lan reaksi

jam 23 ago

Andy Chou

🍒🍒🚽🧹
Formulir Biskut Kreatif Kreatif Lavabo Brosse Wc Brosse lan Dhukungan Ensemble (Rouge)

sirah sikat sing kandel, dekontaminasi sing kuwat,
antibakteri lan deodoran
materi ABS PP berkualitas tinggi awet
Nangani anti-geser fungsi
desain panyimpenan kreatif

Rega mung: $ 2.80
Tuku kanthi nggoleki SKU: CJJJJTYS00235 ing aplikasi CJ.
... Waca liyaneWaca Kurang

1 day ago

Andy Chou

👩🧔Waca ing rambut sing ora apik ing esuk? Wulu Rambut Wesi sing macem-macem nganggo rambut kanthi sampurna kanggo gaya rambut paling anyar. Ngatur rambut kriting, jupuk rambut ndhuwur. Ora kaya wesi curling tradisional, Cukup sisir rambut lan bakal ngowahi kaya sihir sajrone sawetara menit! Investasi 3 menit sedina supaya efek iki apik tenan sedina!

Rega mung: $ 3.00- $ 4.40

Blanja ing kene kanthi nggoleki SKU: CJBJMRJF00039 ing aplikasi CJ.
... Waca liyaneWaca Kurang

1 day ago

Andy Chou

Lampu dekorasi interior otomotif interior lampu lampu sing dipimpin kabeh nduwur langit kanthi lampu nggambarake lampu onboard

Barang sing kudu diduweni kanggo nggawe dating romantis nalika dina Valentine.
lampu langit lintang
gulung cepet swara

Entuk kanthi nggoleki SKU: CJQCQCQC00293 ing aplikasi CJ.
... Waca liyaneWaca Kurang

1 day ago

Andy Chou

Hei cah. Konvènsi taun sing apik lan ngramut CJ sing dirampungake mung rampung. Kita seneng wengi sing apik nalika tantangan kanggo moonwalk Michael Jackson lan akeh momen kerja sing nyenengake lan hiburan sing migunani.

Semalat ngerteni apa sing wis kita capai ing taun 2019 sing entuk luwih saka 120,000 pesenan sing diproses saben dina sajrone wektu puncak, dene angka iki 40,000 ing dina normal sing nggawe kita bangga banget lan sukses nggawe kantor Thailand lan gudang.

Nanging, kita ora bakal aran konten karo kita ing kana. Kita kudu luwih maju lan kudu. Kita tetep lan kita ngarepake masa depan amarga kita kudu nindakake prekara sing apik sing bisa mbantu jutaan wong golek dhuwit liwat Internet lan drophipping.

Kita bakal nggawe gudang luwih akeh ing saindenging jagad sing bisa nambah wektu pangiriman. Kita bakal ngoptimalake situs web lan aplikasi seluler sing bisa menehi pengalaman sing apik kanggo para pelanggan. Kita bakal nawakake kabeh seri layanan sing ngewangi sampeyan kabeh babagan bisnis. Bisnis sampeyan minangka bisnis kita. Nglayani pelanggan kanthi becik dadi tanggung jawab lan nilai.

Pramila, kita saget mbagi saat iki sing apik banget karo sampeyan. Matur nuwun kanggo dhukungan lan supaya sampeyan tansah melu karo kita. Muga-muga kita isih bisa kerja bareng kanggo nerusake perjalanan ing 2020 lan mengko. Matur suwun.
... Waca liyaneWaca Kurang

Hei cah. Konvènsi taun sing apik lan ngramut CJ sing dirampungake mung rampung. Kita seneng wengi sing apik nalika tantangan kanggo moonwalk Michael Jackson lan akeh momen sing makarya lan hiburan sing migunani ditampilake. Kita kepingin weruh maneh apa sing diraih ing taun 2019 yen kita entuk luwih saka 120,000 pesenan diproses saben dina sajrone wektu puncak, nanging nomer iki 40,000 ing dina normal sing nggawe kita bangga banget lan kita sukses nggawe kantor Thailand lan gudang. Nanging, kita ora bakal krasa konten karo kita. Kita kudu luwih maju lan kudu. Kita tetep lan kita ngarepake masa depan amarga kita kudu nindakake prekara sing apik sing bisa mbantu mayuta-yuta wong nggawe dhuwit liwat Internet lan dropshipping.We bakal nggawe gudang luwih akeh ing saindenging jagad sing bisa nambah wektu pangiriman. Kita bakal ngoptimalake situs web lan aplikasi seluler sing bisa menehi pengalaman sing apik kanggo para pelanggan. Kita bakal nawakake kabeh seri layanan sing ngewangi sampeyan kabeh babagan bisnis. Bisnis sampeyan minangka bisnis kita. Nglayani pelanggan kanthi becik dadi tanggung jawab lan nilai.Amarga kita siyap nuduhake wektu sing apik banget karo sampeyan. Matur nuwun kanggo dhukungan lan supaya sampeyan tansah melu karo kita. Muga-muga kita isih bisa kerja bareng kanggo nerusake perjalanan ing 2020 lan mengko. Matur suwun.

Komentar ing Facebook

Tim gedhe, Go gedhe 💪💪

1 day ago

Andy Chou

🥳👍💪📷
Ora perlu nggawa kamera gedhe lan abot nalika lelungan.
Kanthi kamera supermini, sampeyan bakal entuk wektu sing luwih seneng.

Lensa sudhut amba 140 derajat
Deteksi gerakan cerdas
Ekstensi panyimpenan internal 32GB
360-derajat muter mburi-clipping
90 krenjang imbuhan XNUMX derajat

Rega produk: $ 6.37
Njaluk kene: app.cjdropshipping.com/product-detail.html?id=2C222D59-49E7-4DA0-969E-7D87F05DDB16&push_id=&fromT...
... Waca liyaneWaca Kurang

mbukak liyane

US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kita duwe pusat pambangunan gudang AS kanggo sandal gulung sing golek cara sing cepet, aman, lan stabil kanggo njupuk barang kanggo pelanggan, gudang AS gratis! Nanging ora ngenteni dina pangiriman ePacket 12-20 dina kiriman kanggo nyelehake barang kapal saka China menyang Warehouse AS, kita bisa tuku produk sing menang saka 1688 kanthi rega sing apik lan banjur pre-stock ing Warehouse AS. Sawise persediaan teka ing Warehouse AS sing umure udakara dina bisnis 10. Sawise persediaan sampeyan ana ing gudang AS, pesenan sampeyan bakal diproses ing dina Warehouse AS lan dikirim liwat USPS ing 2-5! Sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman. Dhiskusi karo agen kita.
CJ-logistik

CJPacket

BiasaSingping

USPS

DHL

ePacket

Garis Khusus

Apa CJDropshipping paling apik?

Kita minangka tim profesional sing duwe wong 300 + lan siji tujuan kanggo ngeculake pengiriman. Pelanggan utama yaiku para pelari Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Etsy sing wis fokus ing pemasaran lan ninggalake barang liyane kaya produk, pangolahan pesenan, lan pengiriman menyang kita. Kita duwe atusan pabrik gotong royong lan gudang 20,000 kothak meter. Barang-barang pasokan pabrik, nawakake macem-macem bisnis pengiriman gulung ngidini sampeyan nggawa macem-macem produk kanthi rega sing murah tanpa biaya warehousing. Kita duwe APP GRATIS dhewe lan atus ewu produk sing bisa dikirim menyang toko sampeyan kanthi mung sawetara klik. Kirim panjaluk sourcing kanggo kita banjur adol kabeh produk kanthi ora kaya sing sampeyan deleng. Kita duwe gudang khusus AS lan produk ing kene bisa dikirim mung ing dina 2-5 kanggo pelanggan AS. Komunikasi siji menyang siji, supaya sampeyan bakal ngerti apa wae babagan produk lan status pesenan. Kajaba iku, kertu adat lan kanthong sampeyan uga kasedhiya kanggo dilebokake ing saben bingkisan sampeyan. Wektu pangolahan paling cepet yaiku dina sing padha. Nganti saiki, kita dadi mitra pengiriman utama sing akeh toko 100 Shopify lan WooCommerce ndhuwur.
  • Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpanan, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
  • CJ APP gampang digunakake kanggo atusan ewu produk, pangolahan order lan gratis
  • Cetak babagan Permintaan kanthi ewu produk, panuku uga ngrancang
  • Persediaan gudang lan pengiriman AS, pengiriman liyane sing luwih cepet tinimbang ePacket
  • Sourcing produk kanggo gulung sampeyan bisnis gratis
  • Kontrol kualitas lan bangunan merek kanggo sampeyan
  • Regane biasane murah tinimbang vendor Aliexpress lan eBay
  • Pangolahan dina sing padha yen produk ing gudang
  • Nganyari produk adol panas sing nyata-wektu
  • Pasokan video lan gambar produk profesional

Kabeh siji: Oberlo Printful Aftership

Alternatif Aliexpress karo sumber saka 1688 / Taobao lan nggunakake cara pengiriman luwih cepet CJPacket, Jewelshipping, USPS saliyane ePacket.

Mitra Pengiriman Partner

Mitra pengiriman utama utama saka toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, ETSY.

Napa Kita Nanging Aliexpress

CJDropshipping.com

Pelanggan rumangsa njaluk bungkus sing beda nalika nempelake pesenan ing toko sing padha. Kita bisa nggabungake pesenan kanggo sampeyan, kita bisa nyelehake produk beda menyang siji paket sing padha, bakal ngirit wektu, biaya pengiriman lan pelanggan seneng banget. Yen sampeyan duwe masalah karo pesenan, sampeyan ora perlu ngubungi vendor sing beda, kita dadi pihak sing mung adol sawise sampeyan bakal adol. Kita bakal ngurus kabeh. Kita bakal sumber kanggo sampeyan kanthi macem-macem pilihan rega lan kanthi rega sing luwih murah tinimbang Aliexpress utawa eBay. Nggawe toko sampeyan luwih dipercaya.
1: Dadi angel ngobrol karo vendor sing beda
2: Kita bakal sijine macem-macem produk ing siji paket, sampeyan bakal ngirit babagan pengiriman, wektu, lan kebingungan.
3: Aliexpress ora bakal murah maneh
4: Akeh banget pesaing nalika skala munggah
5: Kita ora bakal nolak pembayaran!

Waca liyane

Panjaluk Sourcing

Napa perlu njaluk sumber dhukungan

Ana kemungkinan 80% manawa para penjual paling ndhuwur sampeyan durung didaftar ing APP. Ora kuwatir banget, kita ana ing China sing dikenal minangka negara ekspor paling gedhe, lan kita bisa sumber produk ing negara kasebut tanpa biaya.
Kirim panjaluk sumber kanggo CJ APP lan sampeyan bakal entuk kutipan ing jam bisnis 24, sampeyan uga bisa ngirim utawa menehi link menyang email dhukungan utawa Skype lan kita bakal mriksa.
1. Sampeyan kudu nyedhiyakake Aliexpress utawa platform platform liyane saka produk kasebut.
2. Sampeyan kudu milih cara pangiriman sampeyan pengin nggunakake.
3. Sampeyan kudu ngandhani rega target kanggo nggeser kanggo produk iki.
4. Yen bisa, wenehake babagan bobot produk iki.
5. Yen sampeyan ora mikir, ujar uga babagan produk sing bakal sampeyan adol.

Waca liyane
01 / 09 / 2020

Carane Gambar Produk lan Video sing Sampurna ing Penjualan?

Minangka bakul online, apa sampeyan isih nggunakake gambar produk ing tangan? Coba gambar yen sampeyan kudu golek kopi, apa sampeyan seneng tuku [...]
01 / 09 / 2020

Cara Gunakake CJ APP ing Shopify kanggo Gampang Dropshipping

Hadiah anyar taun 2020 sampeyan saka CJ wis dikirim. Ayo lan deloken! Ing jaman kepungkur, CJ nyoba ngrampungake aplikasi ing Shopify supaya luwih gampang. Bubar wis kasil ngliwati review kasebut pungkasane. Iku [...]
01 / 02 / 2020

Kepiye Nggawe Bisnis sampeyan karo CJ COD?

Ing sawetara negara, Cash on Delivery (COD) isih dadi pilihan sing umum kanggo para pelanggan nalika blanja kanthi online. Bakal njaga supaya ora dijupuk dhuwit nanging [...]
12 / 26 / 2019

Kepiye Ngurangi Efek Taun Anyar Cina kanggo Bisnis Dropshipping Sampeyan?

Taun Anyar Cina, uga diarani minangka Festival Spring, minangka liburan penting kanggo wong-wong Tionghoa kanggo nglampahi wektu karo kulawargane lan kanca-kanca, kaya Day Natal. [...]
12 / 24 / 2019

Solusi Nomer Pajak sing dibutuhake kanggo Parcels menyang Brazil

Amarga syarat ing Brazil Correios, kabeh bingkisan bisa dikirim menyang Brasil mung sawise ngisi nomer pajak dhisik. Kanggo netepi pesenan kasebut, [...]
12 / 17 / 2019

Payssion - Cara Pembayaran Paling populer sing kasedhiya ing CJ Saiki

Payssion saiki kasedhiya ing CJ. Pindhah kanggo nyoba cara pembayaran sing paling anyar. Napa CJ nambah Payssion minangka gapura pembayaran? Payssion yaiku [...]
12 / 12 / 2019

Layanan Foto Fotografi lan Video Saiki

Apa sampeyan pengin njupuk foto lan video produk sing apik kanggo pemasaran produk toko sampeyan? Minangka kabeh sumurup dropshippers manawa fotografi produk lan video iku siji [...]
12 / 09 / 2019

CJPacket —— Solusi Apik kanggo Bisnis Dropshipping nalika Mangsa Puncak

Minangka kabeh sing ngerteni kliwat, musim puncak belanja online asring ditindakake ing Q4. Dina Jumuah Ireng, Halloween, Thanks Day lan Dina Natal [...]
11 / 26 / 2019

Fitur Listing Pukal kasedhiya Saiki!

Kanggo nyedhiyakake layanan sing sampurna mesthi dadi tujuan kita nanging uga tujuan kabeh perusahaan e-commerce. Salah sawijining standar layanan sing apik yaiku kudu ditindakake [...]
11 / 26 / 2019

Ora perlu Nggawe Listing Product ing Toko Panjenengan - Mung Gunakake Feature Sambungan CJ Otomatis

Sambungake produk ngidini data mili saka Produk ing CJ menyang toko sampeyan supaya produk sampeyan dianyari nganggo katrangan lan informasi penting liyane. Paling [...]
11 / 23 / 2019

Negara-negara 10 Ndhuwur Gunakake Awis Layanan Kiriman

Ing jaman masyarakat tanpa awis, ayo ndeleng negara-negara Top 10 sing paling akeh nggunakake Cash on Delivery ... 1. Thailand Malah umume wong Thai wiwit ganti digunakake [...]
11 / 21 / 2019

Kepiye Keuntungan ing Kiriman (COD) ing Thailand?

Sampeyan bisa uga ora ngerti salah sawijining negara COD sing paling apik yaiku Thailand. Lan wong-wong ing Asia Kidul-Wétan (SEA) seneng nggunakake Cash on Delivery sing digawe [...]
11 / 20 / 2019

Cara Gunakake Sistem Pembekal CJ?

Potongan warta apik kanggo sampeyan! Kita ngluncurake sistem pemasok anyar ing CJ APP sing mung mbayar biaya pengiriman lan komisi. Nalika sampeyan [...]
11 / 13 / 2019

Unduh Dropshipping Agreement kanggo eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Kudu diakoni manawa jebul minangka salah sawijining cara sing paling nguntungake lan gampang entuk bisnis. Saka statistik sing ditampilake ing Google [...]
11 / 01 / 2019
telusuran utawa sumber produk miturut gambar

Kepiye Nggolek utawa Sumber Produk dening Gambar ing CJ?

Apa sampeyan nganggu carane njlèntrèhake barang sing cocog karo utawa sing pengin ditemokake? Apa sampeyan krasa frustasi nalika ora bisa nggolek apa-apa [...]
10 / 28 / 2019

Thailand - CJ Liyane Gudang Anyar

CJ ngembangake jangkauan ing saindenging jagad. Bisnis CJ DropShipping saiki duwe limang gudang, loro ing China, loro ing AS, siji ingThailand, ing ngendi kita ngemas [...]
10 / 24 / 2019

Cara Gunakake CJ lan Shopmaster kanggo miwiti Dropshipping

CJ saiki minangka salah sawijining supplier saka ShopMaster. ShopMaster uga menehi solusi Capshipping kanggo pelanggan CJ, sing ndhukung titisan saka supplier 20 + menyang eBay, Wish, Shopify WooCommerce lan CJDropShipping. Dening [...]

Update Video Kita

Nyelehake pengiriman metu saka Aliexpress minangka tindakan cerdas sampeyan! Sampeyan bisa uga rencana ngalih menyang 1688 lan Taobao amarga luwih murah.

Oerview saka CJ APP Ngoperasikake

Cara Nggawe CJ

app.cjdropshipping.com

Sampeyan kudu Mlebu akun ing app.cjdropshipping.com yen sampeyan minangka pengiriman gulung. Sampeyan bisa uga Panyuwunan Kirim Post, menang nilai, mbayar kanthi kredit, nganyari nomer otomatis kanthi otomatis, Dhaptar atusan Ewonan Produk CJ, mriksa status pesenan, trek pesenan lan sapiturute kanthi mung klik.

Yen sampeyan guru utawa blogger mangga Ndhaptar akun ing affiliate.cjdropshipping.com, banjur sampeyan bisa ngasilake dhuwit nalika sampeyan ngenalake kanca menyang kanca yen lagi menehi pesenan.

Kanthi akun kasebut, sampeyan bakal dadi pengirim gulung nyata kanggo ngerti kabar produk saka China lan niche panas ing bisnis pengiriman, sampeyan bakal entuk kabeh diatur lan ningkatake efisiensi kerja, lan kurang kesalahan.

kanthi Sambungan Produk, sampeyan bakal bisa ngandhani sistem kita sing produk sing kudu dirampungake. Sampeyan bisa uga ngobrol karo wakil kita babagan produk sing adol. Banjur banjur bakal nyiyapake produk kanggo sampeyan Dhaptar SKU yen ora Wenehi Sah Toko menyang APP kita. Sampeyan kudu ngrampungake SKU kanggo File CSV. Biasane nomer SKU kadaptar ing akun sampeyan.

sawise Sambungan Produk, sistem bakal ngimpor pesenan saka toko sampeyan. Sampeyan bisa milih samubarang pesenan kasebut lan ditambahake menyang cart lan mbayar sekaligus. Malah kita turu, sampeyan bisa nerusake pesenan kanggo kita kanthi nggunakake app kita. Kita bakal ngolah pesenan yen lagi digunakake. Wigati dimangerteni Pembayaran dibutuhake sadurunge supaya dikirim. Kita bakal ngormati yen sampeyan nggawe ASAP pambayaran, dadi ora bakal telat ngolah pesenan Kirimane Bulk.

App system.cjdropshipping.com kasedhiya kanggo ngunggah nomer ranging menyang toko kanthi otomatis, sampeyan ora kudu nindakake apa-apa sawise mbayar.

Yen sampeyan ngidini nyimpen menyang APP, sampeyan bisa ngakses Pusat DropShipping >> Diproses. Sawise kasebut, sampeyan bakal bisa ndownload nomer pelacakan dhewe.