fbpx
Ikon kothak Komentar SVGDigunakake kanggo lambang kaya, nuduhake, komentar, lan reaksi

Pesen iki mung katon para pengikut:
Masalah nampilake postingan Facebook. Cache serep digunakake.

error: Kesalahan validasi token akses: Pangguna wis mlebu ing pamariksaan blok, mlebu
Koleksi: OAuthException
Klik kene kanggo Troubleshoot.

jam 15 ago

Andy Chou

Plungers toilet jahit omah️️️️️
Dredge pipa iki njupuk tekanan kanthi dhuwur kanggo ngilangi blockage saka pipa. Paket Kalebu siji bedhil blaster plastik sing resik lan papat adaptor ukuran bedhah. Sekawan bajingan bisa digunakake ing macem-macem ukuran pipa, cuci basur, sink, bathtub, got lantai, panci squatting, jamban lan sapanunggalane.
Alat iki bisa dienggo maneh. Tarik gagang kira-kira 15 nganti kaping 25, baleni kaping pirang-pirang nganti mbusak blockage. Cukup trep
Harga Produk: $ 5.15👏
Goleki ing kene: bit.ly/2XjDKoh
✈️Bukak ing saindenging jagad.✈️

#cjdropshipping #dropshipping #dadi
... Waca liyaneWaca Kurang

jam 16 ago

Andy Chou

KeyTitanium Steel Kalung Wanita Katresnan Rose Clavicle Emas Chain Siji Perhiasan Multi-Band
Merek anyar, fashion lan kualitas apik.
Kedadeyan Kanggo Hadiah: Iklan lan promosi, hadiah bisnis, liburan, gawe omah, ulang tahun, lelungan.
Rega Product mung $ 2.35😻
Goleki ing kene: bit.ly/371BeHF
✈️Bukak ing saindenging jagad.✈️

#cjdropshipping #dropshipping #chain #jewelry
... Waca liyaneWaca Kurang

jam 17 ago

Andy Chou

Keuntungan kanggo Jual Thailand ... Waca liyaneWaca Kurang

Gambar video

Komentar ing Facebook

jam 18 ago

Andy Chou

Senjata sulap saka empon mi: gulung pin 👍
Gampang nggunakake permukaan non-kelet, lancar tanpa retak, ora ana cat luwih sehat. Pilih bahan mentah alami nggawe panganan sing luwih tentrem.
Rega Product mung saka $ 1.71✨
Goleki ing kene: bit.ly/2NHXoH9
✈️Bukak ing saindenging jagad.✈️

#cjdropshipping #dropshipping #kitchen #baking
... Waca liyaneWaca Kurang

jam 18 ago

Andy Chou

🔥Tuang dolanan plush!
Hadiah paling apik kanggo bocah-bocah wadon lan kanca-kanca, ulang tahun bocah, kawinan lan Valentine.❣️
Ing njero piranti LED, kalebu luwih saka warna 7 Ngganti, bisa sumunar sawise dilengkapi baterei.
Rega mung saka $ 2.70
Goleki ing kene: bit.ly/2KiAFPP
✈️Bukak ing saindenging jagad.✈️

#cjdropshipping #dropshipping #cute # niki # ngrusak
... Waca liyaneWaca Kurang

US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kita duwe pusat pambangunan gudang AS kanggo sandal gulung sing golek cara sing cepet, aman, lan stabil kanggo njupuk barang kanggo pelanggan, gudang AS gratis! Nanging ora ngenteni dina pangiriman ePacket 12-20 dina kiriman kanggo nyelehake barang kapal saka China menyang Warehouse AS, kita bisa tuku produk sing menang saka 1688 kanthi rega sing apik lan banjur pre-stock ing Warehouse AS. Sawise persediaan teka ing Warehouse AS sing umure udakara dina bisnis 10. Sawise persediaan sampeyan ana ing gudang AS, pesenan sampeyan bakal diproses ing dina Warehouse AS lan dikirim liwat USPS ing 2-5! Sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman. Dhiskusi karo agen kita.
CJ-logistik

CJPacket

BiasaSingping

USPS

DHL

ePacket

Garis Khusus

Apa CJDropshipping paling apik?

Kita minangka tim profesional sing duwe wong 300 + lan siji tujuan kanggo ngeculake pengiriman. Pelanggan utama yaiku para pelari Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Etsy sing wis fokus ing pemasaran lan ninggalake barang liyane kaya produk, pangolahan pesenan, lan pengiriman menyang kita. Kita duwe atusan pabrik gotong royong lan gudang 20,000 kothak meter. Barang-barang pasokan pabrik, nawakake macem-macem bisnis pengiriman gulung ngidini sampeyan nggawa macem-macem produk kanthi rega sing murah tanpa biaya warehousing. Kita duwe APP GRATIS dhewe lan atus ewu produk sing bisa dikirim menyang toko sampeyan kanthi mung sawetara klik. Kirim panjaluk sourcing kanggo kita banjur adol kabeh produk kanthi ora kaya sing sampeyan deleng. Kita duwe gudang khusus AS lan produk ing kene bisa dikirim mung ing dina 2-5 kanggo pelanggan AS. Komunikasi siji menyang siji, supaya sampeyan bakal ngerti apa wae babagan produk lan status pesenan. Kajaba iku, kertu adat lan kanthong sampeyan uga kasedhiya kanggo dilebokake ing saben bingkisan sampeyan. Wektu pangolahan paling cepet yaiku dina sing padha. Nganti saiki, kita dadi mitra pengiriman utama sing akeh toko 100 Shopify lan WooCommerce ndhuwur.
  • Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpanan, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
  • CJ APP gampang digunakake kanggo atusan ewu produk, pangolahan order lan gratis
  • Cetak babagan Permintaan kanthi ewu produk, panuku uga ngrancang
  • Persediaan gudang lan pengiriman AS, pengiriman liyane sing luwih cepet tinimbang ePacket
  • Sourcing produk kanggo gulung sampeyan bisnis gratis
  • Kontrol kualitas lan bangunan merek kanggo sampeyan
  • Regane biasane murah tinimbang vendor Aliexpress lan eBay
  • Pangolahan dina sing padha yen produk ing gudang
  • Nganyari produk adol panas sing nyata-wektu
  • Pasokan video lan gambar produk profesional

Kabeh siji: Oberlo Printful Aftership

Alternatif Aliexpress karo sumber saka 1688 / Taobao lan nggunakake cara pengiriman luwih cepet CJPacket, Jewelshipping, USPS saliyane ePacket.

Mitra Pengiriman Partner

Mitra pengiriman utama utama saka toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, ETSY.

Napa Kita Nanging Aliexpress

CJDropshipping.com

Pelanggan rumangsa njaluk bungkus sing beda nalika nempelake pesenan ing toko sing padha. Kita bisa nggabungake pesenan kanggo sampeyan, kita bisa nyelehake produk beda menyang siji paket sing padha, bakal ngirit wektu, biaya pengiriman lan pelanggan seneng banget. Yen sampeyan duwe masalah karo pesenan, sampeyan ora perlu ngubungi vendor sing beda, kita dadi pihak sing mung adol sawise sampeyan bakal adol. Kita bakal ngurus kabeh. Kita bakal sumber kanggo sampeyan kanthi macem-macem pilihan rega lan kanthi rega sing luwih murah tinimbang Aliexpress utawa eBay. Nggawe toko sampeyan luwih dipercaya.
1: Dadi angel ngobrol karo vendor sing beda
2: Kita bakal sijine macem-macem produk ing siji paket, sampeyan bakal ngirit babagan pengiriman, wektu, lan kebingungan.
3: Aliexpress ora bakal murah maneh
4: Akeh banget pesaing nalika skala munggah
5: Kita ora bakal nolak pembayaran!

Waca liyane

Panjaluk Sourcing

Napa perlu njaluk sumber dhukungan

Ana kemungkinan 80% manawa para penjual paling ndhuwur sampeyan durung didaftar ing APP. Ora kuwatir banget, kita ana ing China sing dikenal minangka negara ekspor paling gedhe, lan kita bisa sumber produk ing negara kasebut tanpa biaya.
Kirim panjaluk sumber kanggo CJ APP lan sampeyan bakal entuk kutipan ing jam bisnis 24, sampeyan uga bisa ngirim utawa menehi link menyang email dhukungan utawa Skype lan kita bakal mriksa.
1. Sampeyan kudu nyedhiyakake Aliexpress utawa platform platform liyane saka produk kasebut.
2. Sampeyan kudu milih cara pangiriman sampeyan pengin nggunakake.
3. Sampeyan kudu ngandhani rega target kanggo nggeser kanggo produk iki.
4. Yen bisa, wenehake babagan bobot produk iki.
5. Yen sampeyan ora mikir, ujar uga babagan produk sing bakal sampeyan adol.

Waca liyane
11 / 13 / 2019

Unduh Dropshipping Agreement kanggo eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Kudu diakoni manawa jebul minangka salah sawijining cara sing paling nguntungake lan gampang entuk bisnis. Saka statistik sing ditampilake ing Google [...]
11 / 01 / 2019
telusuran utawa sumber produk miturut gambar

Kepiye Nggolek utawa Sumber Produk dening Gambar ing CJ?

Apa sampeyan nganggu carane njlèntrèhake barang sing cocog karo utawa sing pengin ditemokake? Apa sampeyan krasa frustasi nalika ora bisa nggolek apa-apa [...]
10 / 28 / 2019

Thailand - CJ Liyane Gudang Anyar

CJ ngembangake jangkauan ing saindenging jagad. Bisnis CJ DropShipping saiki duwe limang gudang, loro ing China, loro ing AS, siji ingThailand, ing ngendi kita ngemas [...]
10 / 24 / 2019

Cara Gunakake CJ lan Shopmaster kanggo miwiti Dropshipping

CJ saiki minangka salah sawijining supplier saka ShopMaster. ShopMaster uga menehi solusi Capshipping kanggo pelanggan CJ, sing ndhukung titisan saka supplier 20 + menyang eBay, Wish, Shopify WooCommerce lan CJDropShipping. Dening [...]
10 / 16 / 2019

ELITES: Tulung Sampeyan Dadi Elit ing Dropshipping

Dropshipping gampang. Kanthi ELITES, bisa luwih gampang. Dropshipping minangka teknik manajemen ranté pasokan sing ora bisa nyimpen [...]
10 / 11 / 2019

Tingkat Komisi Program Afiliasi CJ Ganda kaping pindho kanggo akun lan referensi afiliasi anyar ing wulan 6 ing ngisor iki

CJ Afiliasi Program darmabakti kanggo mbantu wong-wong sing menehi motivasi kanggo wong-wong sing nglakoni bisnis ing droppingping. Kanthi akeh mitra afiliasi gabung karo kita lan cepet [...]
10 / 11 / 2019

Napa Nomer Lacak Aku Ora Diselarasake kanggo Toko?

Akeh pelanggan ing dina iki nggambarake nomer pelacakan sing ora nyinkronake menyang toko Shopify kanthi sukses, lan nuwuhake masalah gedhe. Sawise kita nggawe rumit [...]
10 / 09 / 2019

CJDropshipping Ngewangi Dropshippers Sapa sing pengin Skala Sade menyang USA ing Q4

Tujuane kanggo dropperper apa wae yaiku kanthi efektif nggayuh sade nalika ngasilake tuwuh, utamane sajrone jaman lalu lintas sing gedhe kayata liburan. Nanging, [...]
09 / 24 / 2019

Apa Masalah Masalah Woocommerce Umum lan Apa sing Kudu Daktindakake?

Woocommerce minangka salah sawijining platform sing paling penting. Kita menehi nilai kanggo para pelanggan Woocomerce lan nate nandheske masalah-toko saka toko Woocommerce. Diwenehi, kita [...]
09 / 24 / 2019

Napa Dhaptar Listing ing eBay Store Gagal lan Apa Kudu Diwenehi?

Apa sampeyan wis gagal dhaptar produk CJ menyang toko eBay? Yen sampeyan duwe toko eBay sing ana hubungane karo CJDropshipping lan ngalami gagal dhaptar, [...]
09 / 12 / 2019

Cara Sambungake Toko Shopee menyang APP CJ Dropshipping?

Shopee, sing ditemokake ing 2015, minangka platform e-commerce online sing dipimpin ing Singapura. Pengabdian kanggo nyedhiyakake layanan sing apik kanggo para belanja lan adol saka Asia Kidul [...]
09 / 09 / 2019

Cara Nggunakake Fitur Paket Adat Anyar?

Apa sampeyan pengin desain paket dhewe kanggo tujuan merek lan putih label sampeyan? Apa Paket Adat? Paket khusus minangka fitur sing [...]
09 / 04 / 2019

Apa Ganjaran lan Cara Gunakake?

Titik Ganti minangka layanan anyar sing ditambahake ing CJDropshipping. Kanthi nggawe pesenan ing sistem CJDropshipping, sampeyan bisa entuk poin tartamtu miturut jumlah penjualan sampeyan. [...]
08 / 30 / 2019

Perhiasan Perak 925 minangka Kategori Anyar Kanggo Dropshipping

Perhiasan perak 925 minangka kategori trendi anyar kanggo jebolan. Aksesoris murah ora dadi pilihan maneh. Perhiasan perak 925 digunakake ing saben jinis [...]
08 / 29 / 2019

Pengeluaran AS Saka Uni Pos Uni: Kepiye Langsung Ningkatake Harga Pangiriman ePacket?

Ing Oktober 17, 2018, Administrasi Trump ngumumake rencana mundur saka prajanjen Uni Pos Union kanthi alesan ana musuhan [...]
08 / 26 / 2019

Kepiye Dropship Ke Swedia, Norwegia Tanpa Pajak Mbayar Pelanggan?

Pajak tambah nilai (VAT) minangka pajak dodolan multi-tahap, beban terakhir yaiku ditanggung dening konsumen pribadi. VAT ing tingkat sing cocog bakal [...]
08 / 19 / 2019

Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?

Ing Juli 15th, kita nerbitake artikel: CJ arep Gabungan karo Lazada kanggo Dropshippers ngumumake kita bakal miwiti integrasi karo platform Lazada. Sawise siji wulan, kita ngrampungake [...]

Update Video Kita

Nyelehake pengiriman metu saka Aliexpress minangka tindakan cerdas sampeyan! Sampeyan bisa uga rencana ngalih menyang 1688 lan Taobao amarga luwih murah.

Oerview saka CJ APP Ngoperasikake

Cara Nggawe CJ

app.cjdropshipping.com

Sampeyan kudu Mlebu akun ing app.cjdropshipping.com yen sampeyan minangka pengiriman gulung. Sampeyan bisa uga Panyuwunan Kirim Post, menang nilai, mbayar kanthi kredit, nganyari nomer otomatis kanthi otomatis, Dhaptar atusan Ewonan Produk CJ, mriksa status pesenan, trek pesenan lan sapiturute kanthi mung klik.

Yen sampeyan guru utawa blogger mangga Ndhaptar akun ing affiliate.cjdropshipping.com, banjur sampeyan bisa ngasilake dhuwit nalika sampeyan ngenalake kanca menyang kanca yen lagi menehi pesenan.

Kanthi akun kasebut, sampeyan bakal dadi pengirim gulung nyata kanggo ngerti kabar produk saka China lan niche panas ing bisnis pengiriman, sampeyan bakal entuk kabeh diatur lan ningkatake efisiensi kerja, lan kurang kesalahan.

kanthi Sambungan Produk, sampeyan bakal bisa ngandhani sistem kita sing produk sing kudu dirampungake. Sampeyan bisa uga ngobrol karo wakil kita babagan produk sing adol. Banjur banjur bakal nyiyapake produk kanggo sampeyan Dhaptar SKU yen ora Wenehi Sah Toko menyang APP kita. Sampeyan kudu ngrampungake SKU kanggo File CSV. Biasane nomer SKU kadaptar ing akun sampeyan.

sawise Sambungan Produk, sistem bakal ngimpor pesenan saka toko sampeyan. Sampeyan bisa milih samubarang pesenan kasebut lan ditambahake menyang cart lan mbayar sekaligus. Malah kita turu, sampeyan bisa nerusake pesenan kanggo kita kanthi nggunakake app kita. Kita bakal ngolah pesenan yen lagi digunakake. Wigati dimangerteni Pembayaran dibutuhake sadurunge supaya dikirim. Kita bakal ngormati yen sampeyan nggawe ASAP pambayaran, dadi ora bakal telat ngolah pesenan Kirimane Bulk.

App system.cjdropshipping.com kasedhiya kanggo ngunggah nomer ranging menyang toko kanthi otomatis, sampeyan ora kudu nindakake apa-apa sawise mbayar.

Yen sampeyan ngidini nyimpen menyang APP, sampeyan bisa ngakses Pusat DropShipping >> Diproses. Sawise kasebut, sampeyan bakal bisa ndownload nomer pelacakan dhewe.