fbpx
Ikon kothak Komentar SVGDigunakake kanggo lambang kaya, nuduhake, komentar, lan reaksi

1 day ago

Andy Chou

#Humidifier #home #car
Kulit garing lan mata? AMBEGAN hard lan swasana ati?
Humidifier Air ultrasonik mini kanthi lengan alus romantis dadi penyelamat sampeyan. Sampeyan bisa dadi kaendahan ing omah, ing mobil lan sawayah-wayah. Priksa kene bit.ly/3f2LWBd
... Waca liyaneWaca Kurang

Dina 4 ago

Andy Chou

# Salam
Gelas logam bunder sing cocog kanggo lensa presbyopik lan myopik. Elinga manawa sampeyan bakal nganggo gelas anyar kanggo nampilake gambar yakin lan semangat!
Mung $ 2.63 Priksa ing kene bit.ly/2ZA1upk
... Waca liyaneWaca Kurang

Dina 5 ago

Andy Chou

#Smart Sport Hoop
Olahraga hoop bisa cepet ngonsumsi lemak awak lan ngilangi lemes. Priksa kene bit.ly/2Vzw15t
... Waca liyaneWaca Kurang

#Smart Sport HoopPanji gelung bisa nganggo lemak awak kanthi cepet lan ngilangi lemes. Priksa kene https://bit.ly/2Vzw15tLampiran gambar
mbukak liyane

US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kita duwe pusat pambangunan gudang AS kanggo sandal gulung sing golek cara sing cepet, aman, lan stabil kanggo njupuk barang kanggo pelanggan, gudang AS gratis! Nanging ora ngenteni dina pangiriman ePacket 12-20 dina kiriman kanggo nyelehake barang kapal saka China menyang Warehouse AS, kita bisa tuku produk sing menang saka 1688 kanthi rega sing apik lan banjur pre-stock ing Warehouse AS. Sawise persediaan teka ing Warehouse AS sing umure udakara dina bisnis 10. Sawise persediaan sampeyan ana ing gudang AS, pesenan sampeyan bakal diproses ing dina Warehouse AS lan dikirim liwat USPS ing 2-5! Sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman. Dhiskusi karo agen kita.
CJ-logistik

CJPacket

BiasaSingping

USPS

DHL

ePacket

Garis Khusus

Apa CJDropshipping paling apik?

Kita minangka tim profesional sing nduwe 500+ wong lan siji tujuan kanggo nggawe jatuh. Pelanggan utama yaiku Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Lazada, Shopee, lan para pelari toko online liyane sing wis fokus ing pemasaran lan ninggalake barang liya kaya sumber produk, pangolahan order, lan pengiriman menyang kita. Kita duwe atusan pabrik gotong royong lan Gudang AS, Eropa, Asia. Barang-barang pasokan pabrik, nawakake macem-macem bisnis pengiriman ngeculake ngidini sampeyan nggawa macem-macem produk kanthi rega sing murah tanpa biaya warehousing. Kita duwe APP GRATIS dhewe lan atusan ewu produk sing bisa dikirim menyang toko sampeyan kanthi mung sawetara klik. Kirimake panjalukan sumber daya kanggo CJ mbantu sampeyan bisa adol produk sing samesthine ing saindenging jagad. Gudang lan produk multi internasional bisa dikirim ing njero omah mung 2-5 dina. Komunikasi siji menyang siji, supaya sampeyan bakal ngerti apa wae babagan produk lan status tatanan. Kajaba iku, POD, COD, Branding Adat, Kapenuhan ing saindenging jagad, Video utawa gambar Menembak gambar mbantu sampeyan tanpa prihatin. Nganti saiki, kita minangka mitra pengiriman paling utama saka toko 100 Shopify lan WooCommerce.
  • Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpanan, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
  • CJ APP Ndamel Atusan Produk Ewonan Ewonan, Proses Ngolah Luwih gampang lan Gratis
  • Cetak Permintaan Kanthi Ewonan Produk, Desainer Sampeyan
  • Inventori Wargane AS, Eropa, Waragad Donya, Ngrampungake Domestik lan Pangolahan Dhewe
  • Sourcing Produk Kanthi Harga Biasane luwih murah tinimbang Aliexpress utawa eBay lan Gratis
  • Kontrol Kualitas, Label Putih lan Branding kanggo Toko Online Sampeyan
  • Wangsulan saka China nganti Worldwide, Grosir, lan Agen Sourcing Panjenengan ing China
  • Awis Ngirim kasedhiya lan CJPacket Ngirim Akeh Luwih Cepet Saka ePacket
  • Produk Sade Panas Real-Time Nganyari menyang Tangan Kanthi Ponsel APP
  • Video Profesional lan Layanan Menembak Gambar kanggo Produk Menang Sampeyan

Kabeh siji: Oberlo Printful Aftership

Alternatif Aliexpress karo sumber saka 1688 / Taobao lan nggunakake cara pengiriman luwih cepet CJPacket, Jewelshipping, USPS saliyane ePacket.

Mitra Pengiriman Partner

Mitra pengiriman utama utama saka toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, ETSY.

Napa Kita Nanging Aliexpress

CJDropshipping.com

Pelanggan rumangsa njaluk bungkus sing beda nalika nempelake pesenan ing toko sing padha. Kita bisa nggabungake pesenan kanggo sampeyan, kita bisa nyelehake produk beda menyang siji paket sing padha, bakal ngirit wektu, biaya pengiriman lan pelanggan seneng banget. Yen sampeyan duwe masalah karo pesenan, sampeyan ora perlu ngubungi vendor sing beda, kita dadi pihak sing mung adol sawise sampeyan bakal adol. Kita bakal ngurus kabeh. Kita bakal sumber kanggo sampeyan kanthi macem-macem pilihan rega lan kanthi rega sing luwih murah tinimbang Aliexpress utawa eBay. Nggawe toko sampeyan luwih dipercaya.
1: Dadi angel ngobrol karo vendor sing beda
2: Kita bakal sijine macem-macem produk ing siji paket, sampeyan bakal ngirit babagan pengiriman, wektu, lan kebingungan.
3: Aliexpress ora bakal murah maneh
4: Akeh banget pesaing nalika skala munggah
5: Kita ora bakal nolak pembayaran!

Waca liyane

Panjaluk Sourcing

Napa perlu njaluk sumber dhukungan

Ana kemungkinan 80% manawa para penjual paling ndhuwur sampeyan durung didaftar ing APP. Ora kuwatir banget, kita ana ing China sing dikenal minangka negara ekspor paling gedhe, lan kita bisa sumber produk ing negara kasebut tanpa biaya.
Kirim panjaluk sumber kanggo CJ APP lan sampeyan bakal entuk kutipan ing jam bisnis 24, sampeyan uga bisa ngirim utawa menehi link menyang email dhukungan utawa Skype lan kita bakal mriksa.
1. Sampeyan kudu nyedhiyakake Aliexpress utawa platform platform liyane saka produk kasebut.
2. Sampeyan kudu milih cara pangiriman sampeyan pengin nggunakake.
3. Sampeyan kudu ngandhani rega target kanggo nggeser kanggo produk iki.
4. Yen bisa, wenehake babagan bobot produk iki.
5. Yen sampeyan ora mikir, ujar uga babagan produk sing bakal sampeyan adol.

Waca liyane
07 / 06 / 2020

Cara milih metode pengiriman paling apik - Wektu Pangiriman & Biaya Pangiriman Bandhing ing kuarasi

Dropshippers wis pirang-pirang wulan nganti pirang-pirang wulan wiwit wabah COVID-19. Amarga saka quarantine ing saindenging jagad, penerbangan internasional nolak kanthi mendhet, nyebabake [...]
06 / 26 / 2020

Ndhuwur 11 Rekomendasi Alat Sepeda

Nalika wabah koronavirus terus, akeh wong Amerika wedi nggunakake transportasi umum. Dheweke uga nggolek cara kanggo entuk latihan tanpa kudu menyang [...]
06 / 24 / 2020

Cara Nyambung karo CJ kanggo Produk Gabungan Aku

Ana akeh cara kanggo nggawe promosi produk. Sampeyan bisa uga njupuk bentuk pariwara produk sing ditakokake liwat iklan cetak utawa Internet, surat langsung utawa [...]
06 / 23 / 2020

Kepiye Gabungan Pesenan ing CJ kanggo Panampa padha?

Yen pelanggan menehi pesenan loro utawa luwih lan pengin nampa ing siji paket, solusi sing bisa ditindakake ing CJ yaiku nggabungake sadurunge [...]
06 / 19 / 2020

Carane Transfer Inventori Swasta menyang Supplier CJ?

Kanggo entuk wektu pangolahan sing luwih cendhek, akeh wong sing duwe tetes sing pengin tuku persediaan pribadi kanggo prestasine ing gudang CJ ing China, Amerika, Thailand, utawa Jerman. [...]
06 / 17 / 2020

7 Rekomendasi Produk / Kredensial banget / Ditarik saka Top100 (Peringkat miturut Hasil) Penjual Paling Murah ing CJ Dropshipping

3 Minggu kepungkur, aku ngepos blog saka penjual top100 paling laris ing CJ Dropshipping lan nuduhake 6 niche panas miturut dhaptar sing paling laris. Peringkat kasebut [...]

Update Video Kita

Nyelehake pengiriman metu saka Aliexpress minangka tindakan cerdas sampeyan! Sampeyan bisa uga rencana ngalih menyang 1688 lan Taobao amarga luwih murah.

Oerview saka CJ APP Ngoperasikake

Cara Nggawe CJ

app.cjdropshipping.com

Sampeyan kudu Mlebu akun ing app.cjdropshipping.com yen sampeyan minangka pengiriman gulung. Sampeyan bisa uga Panyuwunan Kirim Post, menang nilai, mbayar kanthi kredit, nganyari nomer otomatis kanthi otomatis, Dhaptar atusan Ewonan Produk CJ, mriksa status pesenan, trek pesenan lan sapiturute kanthi mung klik.

Yen sampeyan guru utawa blogger mangga Ndhaptar akun ing affiliate.cjdropshipping.com, banjur sampeyan bisa ngasilake dhuwit nalika sampeyan ngenalake kanca menyang kanca yen lagi menehi pesenan.

Kanthi akun kasebut, sampeyan bakal dadi pengirim gulung nyata kanggo ngerti kabar produk saka China lan niche panas ing bisnis pengiriman, sampeyan bakal entuk kabeh diatur lan ningkatake efisiensi kerja, lan kurang kesalahan.

kanthi Sambungan Produk, sampeyan bakal bisa ngandhani sistem kita sing produk sing kudu dirampungake. Sampeyan bisa uga ngobrol karo wakil kita babagan produk sing adol. Banjur banjur bakal nyiyapake produk kanggo sampeyan Dhaptar SKU yen ora Wenehi Sah Toko menyang APP kita. Sampeyan kudu ngrampungake SKU kanggo File CSV. Biasane nomer SKU kadaptar ing akun sampeyan.

sawise Sambungan Produk, sistem bakal ngimpor pesenan saka toko sampeyan. Sampeyan bisa milih samubarang pesenan kasebut lan ditambahake menyang cart lan mbayar sekaligus. Malah kita turu, sampeyan bisa nerusake pesenan kanggo kita kanthi nggunakake app kita. Kita bakal ngolah pesenan yen lagi digunakake. Wigati dimangerteni Pembayaran dibutuhake sadurunge supaya dikirim. Kita bakal ngormati yen sampeyan nggawe ASAP pambayaran, dadi ora bakal telat ngolah pesenan Kirimane Bulk.

App system.cjdropshipping.com kasedhiya kanggo ngunggah nomer ranging menyang toko kanthi otomatis, sampeyan ora kudu nindakake apa-apa sawise mbayar.

Yen sampeyan ngidini nyimpen menyang APP, sampeyan bisa ngakses Pusat DropShipping >> Diproses. Sawise kasebut, sampeyan bakal bisa ndownload nomer pelacakan dhewe.