fbpx
Ikon kothak Komentar SVGDigunakake kanggo lambang kaya, nuduhake, komentar, lan reaksi

Dina 5 ago

Andy Chou

#BAKING BATER DISPENSER #
Digawe saka plastik non-kelet, gampang kanggo panggang lan resik, tegese reresik lan konsistensi gampang. Baterai batter bakal ngilangi jumlah baterei sing sampurna, lan sampeyan mung posisi lan narik gagang kanggo dispensing sing cepet lan gampang. Cupcakes, muffin, pancake, waffles lan liya-liyane!
Mangga priksa liyane rincian ing bit.ly/2Xhhvzq
#mangan #baten #dispenser
... Waca liyaneWaca Kurang

PEMBANGUNAN BATAR # BAKER # Digawe saka plastik sing ora lengket, gampang panggang lan resik, tegese gampang ngresiki lan konsistensi. Baterai batter bakal ngilangi jumlah baterei sing sampurna, lan sampeyan mung posisi lan narik gagang kanggo dispensing sing cepet lan gampang. Cupcakes, muffin, pancake, waffles lan liya-liyane! Mangga priksa rincian liyane ing https://bit.ly/2Xhhvzq#bake #batter #dispenser

Dina 6 ago

Andy Chou

#Fascia Otot Massage Gun # Sawise fitness utawa olahraga, syaraf simpatik ora kepencut, nyebabake otot-otot banget ketat nalika statis, nyebabake adhesi fascia, sing mengaruhi pemulihan wutah. Mula, kasenengan ekstra iki kudu diluncurake liwat relaksasi fascia, supaya masalah ing ndhuwur bisa dirampungake lan diresiki. Mangga priksa liyane rincian ing bit.ly/2LKPmeF
Aku ora ngerti #dhuwurake #fascia #muscle #massagegun
... Waca liyaneWaca Kurang

#Fascia Otot Massage Gun # Sawise fitness utawa olahraga, syaraf simpatik ora kepencut, nyebabake otot-otot banget ketat nalika statis, nyebabake adhesi fascia, sing mengaruhi pemulihan wutah. Mula, kasenengan ekstra iki kudu diluncurake liwat relaksasi fascia, supaya masalah ing ndhuwur bisa dirampungake lan diresiki. Mangga priksa rincian liyane ing https://bit.ly/2LKPmeF#fitness #exercise #fascia #muscle #massagegunLampiran gambar

Dina 7 ago

Andy Chou

# Diffuser Minyak Penting #LED # diffuser iki nggabungake fungsi lampu lan lenga penting, mbantu turu luwih apik lan cahya wengi sing kepenak. Mangga priksa liyane rincian ing bit.ly/2yZlOrg
#Gayuh lenga #LED #diffuser
... Waca liyaneWaca Kurang

# Diffuser Minyak Penting #LED # diffuser iki nggabungake fungsi lampu lan lenga penting, mbantu turu luwih apik lan cahya wengi sing kepenak. Mangga priksa rincian liyane ing https://bit.ly/2yZlOrg # minyak kaleresan #led #diffuserLampiran gambarLampiran gambar
mbukak liyane

US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kita duwe pusat pambangunan gudang AS kanggo sandal gulung sing golek cara sing cepet, aman, lan stabil kanggo njupuk barang kanggo pelanggan, gudang AS gratis! Nanging ora ngenteni dina pangiriman ePacket 12-20 dina kiriman kanggo nyelehake barang kapal saka China menyang Warehouse AS, kita bisa tuku produk sing menang saka 1688 kanthi rega sing apik lan banjur pre-stock ing Warehouse AS. Sawise persediaan teka ing Warehouse AS sing umure udakara dina bisnis 10. Sawise persediaan sampeyan ana ing gudang AS, pesenan sampeyan bakal diproses ing dina Warehouse AS lan dikirim liwat USPS ing 2-5! Sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman. Dhiskusi karo agen kita.
CJ-logistik

CJPacket

BiasaSingping

USPS

DHL

ePacket

Garis Khusus

Apa CJDropshipping paling apik?

Kita minangka tim profesional sing nduwe 500+ wong lan siji tujuan kanggo nggawe jatuh. Pelanggan utama yaiku Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Lazada, Shopee, lan para pelari toko online liyane sing wis fokus ing pemasaran lan ninggalake barang liya kaya sumber produk, pangolahan order, lan pengiriman menyang kita. Kita duwe atusan pabrik gotong royong lan Gudang AS, Eropa, Asia. Barang-barang pasokan pabrik, nawakake macem-macem bisnis pengiriman ngeculake ngidini sampeyan nggawa macem-macem produk kanthi rega sing murah tanpa biaya warehousing. Kita duwe APP GRATIS dhewe lan atusan ewu produk sing bisa dikirim menyang toko sampeyan kanthi mung sawetara klik. Kirimake panjalukan sumber daya kanggo CJ mbantu sampeyan bisa adol produk sing samesthine ing saindenging jagad. Gudang lan produk multi internasional bisa dikirim ing njero omah mung 2-5 dina. Komunikasi siji menyang siji, supaya sampeyan bakal ngerti apa wae babagan produk lan status tatanan. Kajaba iku, POD, COD, Branding Adat, Kapenuhan ing saindenging jagad, Video utawa gambar Menembak gambar mbantu sampeyan tanpa prihatin. Nganti saiki, kita minangka mitra pengiriman paling utama saka toko 100 Shopify lan WooCommerce.
  • Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpanan, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
  • CJ APP Ndamel Atusan Produk Ewonan Ewonan, Proses Ngolah Luwih gampang lan Gratis
  • Cetak Permintaan Kanthi Ewonan Produk, Desainer Sampeyan
  • Inventori Wargane AS, Eropa, Waragad Donya, Ngrampungake Domestik lan Pangolahan Dhewe
  • Sourcing Produk Kanthi Harga Biasane luwih murah tinimbang Aliexpress utawa eBay lan Gratis
  • Kontrol Kualitas, Label Putih lan Branding kanggo Toko Online Sampeyan
  • Wangsulan saka China nganti Worldwide, Grosir, lan Agen Sourcing Panjenengan ing China
  • Awis Ngirim kasedhiya lan CJPacket Ngirim Akeh Luwih Cepet Saka ePacket
  • Produk Sade Panas Real-Time Nganyari menyang Tangan Kanthi Ponsel APP
  • Video Profesional lan Layanan Menembak Gambar kanggo Produk Menang Sampeyan

Kabeh siji: Oberlo Printful Aftership

Alternatif Aliexpress karo sumber saka 1688 / Taobao lan nggunakake cara pengiriman luwih cepet CJPacket, Jewelshipping, USPS saliyane ePacket.

Mitra Pengiriman Partner

Mitra pengiriman utama utama saka toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, ETSY.

Napa Kita Nanging Aliexpress

CJDropshipping.com

Pelanggan rumangsa njaluk bungkus sing beda nalika nempelake pesenan ing toko sing padha. Kita bisa nggabungake pesenan kanggo sampeyan, kita bisa nyelehake produk beda menyang siji paket sing padha, bakal ngirit wektu, biaya pengiriman lan pelanggan seneng banget. Yen sampeyan duwe masalah karo pesenan, sampeyan ora perlu ngubungi vendor sing beda, kita dadi pihak sing mung adol sawise sampeyan bakal adol. Kita bakal ngurus kabeh. Kita bakal sumber kanggo sampeyan kanthi macem-macem pilihan rega lan kanthi rega sing luwih murah tinimbang Aliexpress utawa eBay. Nggawe toko sampeyan luwih dipercaya.
1: Dadi angel ngobrol karo vendor sing beda
2: Kita bakal sijine macem-macem produk ing siji paket, sampeyan bakal ngirit babagan pengiriman, wektu, lan kebingungan.
3: Aliexpress ora bakal murah maneh
4: Akeh banget pesaing nalika skala munggah
5: Kita ora bakal nolak pembayaran!

Waca liyane

Panjaluk Sourcing

Napa perlu njaluk sumber dhukungan

Ana kemungkinan 80% manawa para penjual paling ndhuwur sampeyan durung didaftar ing APP. Ora kuwatir banget, kita ana ing China sing dikenal minangka negara ekspor paling gedhe, lan kita bisa sumber produk ing negara kasebut tanpa biaya.
Kirim panjaluk sumber kanggo CJ APP lan sampeyan bakal entuk kutipan ing jam bisnis 24, sampeyan uga bisa ngirim utawa menehi link menyang email dhukungan utawa Skype lan kita bakal mriksa.
1. Sampeyan kudu nyedhiyakake Aliexpress utawa platform platform liyane saka produk kasebut.
2. Sampeyan kudu milih cara pangiriman sampeyan pengin nggunakake.
3. Sampeyan kudu ngandhani rega target kanggo nggeser kanggo produk iki.
4. Yen bisa, wenehake babagan bobot produk iki.
5. Yen sampeyan ora mikir, ujar uga babagan produk sing bakal sampeyan adol.

Waca liyane
05 / 22 / 2020

Kepiye Tuku Produk saka Warung CJ US?

Akeh pangguna CJ kita duwe masalah, dheweke pengin tuku produk saka gudang CJ AS, nanging produk sing kadhaptar ing gudang AS bisa [...]
05 / 22 / 2020

Napa Pesenan My Shopify Ora Disinkronake menyang CJ lan Cara Nindakake

Shopify minangka platform sing paling umum digunakake kanggo para pelanggan. Integrasi antarane Shopify lan CJ apik banget. Nanging sawetara bisa uga isih bingung [...]
05 / 20 / 2020

Top 100 Sadean Paling Ndhuwur ing CJ Dropshipping (Lan Rekomendasi Panas 6 Panas)

Iki dhaptar 100 sing paling laris ing CJ Dropshipping wiwit tanggal 15 April nganti 15 Mei. Saka dhaptar, ana 6 nice sing duwe [...]
05 / 19 / 2020

Siji Toko Produk VS Toko Toko VS Toko Umum: Apa sing Luwih Apik?

Yen wis mandheg mandheg, salah sawijining keputusan sing paling angel digawe dening wong anyar yaiku jinis toko apa sing kudu ditindakake. Akeh [...]
05 / 14 / 2020

Cara Nulis Katrangan Produk sing Komplek kanggo Toko Dropshipping sampeyan

Akeh wong sing duwe masalah berjuang karo sumber produk lan nggawa lalu lintas menyang toko. Dheweke nggunakake wektu lan dhuwit sing luar biasa kanggo iklan lan promosi. Nanging kabeh rampung [...]
05 / 12 / 2020

Apa bakal Kirim Kiriman ing COVID-19?

Kita entuk akeh pitakon babagan wektu pangiriman lan biaya pangiriman amarga kuarantin lan nambah biaya pengiriman miturut COVID-19. Apa bakal ngirim pengiriman [...]

Update Video Kita

Nyelehake pengiriman metu saka Aliexpress minangka tindakan cerdas sampeyan! Sampeyan bisa uga rencana ngalih menyang 1688 lan Taobao amarga luwih murah.

Oerview saka CJ APP Ngoperasikake

Cara Nggawe CJ

app.cjdropshipping.com

Sampeyan kudu Mlebu akun ing app.cjdropshipping.com yen sampeyan minangka pengiriman gulung. Sampeyan bisa uga Panyuwunan Kirim Post, menang nilai, mbayar kanthi kredit, nganyari nomer otomatis kanthi otomatis, Dhaptar atusan Ewonan Produk CJ, mriksa status pesenan, trek pesenan lan sapiturute kanthi mung klik.

Yen sampeyan guru utawa blogger mangga Ndhaptar akun ing affiliate.cjdropshipping.com, banjur sampeyan bisa ngasilake dhuwit nalika sampeyan ngenalake kanca menyang kanca yen lagi menehi pesenan.

Kanthi akun kasebut, sampeyan bakal dadi pengirim gulung nyata kanggo ngerti kabar produk saka China lan niche panas ing bisnis pengiriman, sampeyan bakal entuk kabeh diatur lan ningkatake efisiensi kerja, lan kurang kesalahan.

kanthi Sambungan Produk, sampeyan bakal bisa ngandhani sistem kita sing produk sing kudu dirampungake. Sampeyan bisa uga ngobrol karo wakil kita babagan produk sing adol. Banjur banjur bakal nyiyapake produk kanggo sampeyan Dhaptar SKU yen ora Wenehi Sah Toko menyang APP kita. Sampeyan kudu ngrampungake SKU kanggo File CSV. Biasane nomer SKU kadaptar ing akun sampeyan.

sawise Sambungan Produk, sistem bakal ngimpor pesenan saka toko sampeyan. Sampeyan bisa milih samubarang pesenan kasebut lan ditambahake menyang cart lan mbayar sekaligus. Malah kita turu, sampeyan bisa nerusake pesenan kanggo kita kanthi nggunakake app kita. Kita bakal ngolah pesenan yen lagi digunakake. Wigati dimangerteni Pembayaran dibutuhake sadurunge supaya dikirim. Kita bakal ngormati yen sampeyan nggawe ASAP pambayaran, dadi ora bakal telat ngolah pesenan Kirimane Bulk.

App system.cjdropshipping.com kasedhiya kanggo ngunggah nomer ranging menyang toko kanthi otomatis, sampeyan ora kudu nindakake apa-apa sawise mbayar.

Yen sampeyan ngidini nyimpen menyang APP, sampeyan bisa ngakses Pusat DropShipping >> Diproses. Sawise kasebut, sampeyan bakal bisa ndownload nomer pelacakan dhewe.