fbpx
Napa Gunakake Layanan Dropship lan Layanan Dropship Paling apik ing 2017
04 / 22 / 2017
Persiyapan Jaringan Admitad Afiliad
04 / 28 / 2017

Cara Nyambung ShipStation karo CJ Dropshipping?

Shipstation minangka perusahaan piranti lunak sing mbantu para pangusaha eCommerce luwih efisien kanggo ngolah, ngrampungake, lan ngirim pesenan. Nggabungake pangolahan order, produksi label pengiriman, lan komunikasi pelanggan ing platform ShipStation.

Aku nggunakake loro Shipstation lan CJ, kepiye carane nyambungake?

1. Mlebu menyang akun CJ sampeyan lan menyang CJ.

2. klik wewenang > ShipStation > Tambah Toko

3. Isikan ing API kunci lan Rahasia API.

Kepiye cara entuk Key kunci API lan API?

1. Mlebet ShipStaion

2. Kaca Sugeng> Navigasi> Setting Akun> Akun> Setelan API> Kunci API> Gawe Kunci API

3. Salin lan tempel Tombol API & Rahasia API ing kolom sing dibutuhake lan klik Naman


4. Sampeyan kudu ngubungi agen kita supaya luwih cepet yen bisa menehi sukses

Sawise ngrampungake langkah-langkah ing ndhuwur, sampeyan bisa mriksa apa ShipStation sampeyan wis sukses ing kene:

Facebook Komentar