fbpx
Apa Parcels bakal ilang sajrone Pangiriman?
06 / 15 / 2017
Apa produk sing pengin diturunake kapal
07 / 08 / 2017

Napa Aku Ora Nampa Produk ing Wektu Sanajan ing Sasi 2?

Kita ketemu sawetara pelanggan sing duwe pitakonan iki akhir-akhir iki: yen bingkisan durung nampa sawise wulan 2, apa sing kedadeyan lan apa sing kudu dilakoni?

Umumé, wektu kiriman rata-rata kita ing AS yaiku dina 7-20 dina dening ePacket lan 14-25 dening China Post Registr Air Mail. Nanging, minangka angka rata-rata sing tegese ana sawetara wektu tundha sajrone kiriman kanggo bingkisan sing ora disenengi. Kadhangkala amarga festival kasebut, cuaca sing serius, pengawasan keamanan lan sapiturute. Ana kemungkinan sethithik mbuwang wulan 2 kanggo ngirim barang kasebut. Nanging aja kuwatir, kita bakal njupuk tanggung jawab kanggo iki. Kita bakal ngirim nomer pelacak menyang klien sawise mbayar, utawa mbantu dheweke mriksa informasi pelacak langsung. Yen dawa banget ing dalan, kita bakal ngubungi perusahaan pengiriman. Yen bingkisan kasebut ilang, kita bakal menehi ulang utawa menehi mbalekaken maneh marang para klien.

Punapa mawon, kita mesthi bakal ngetutake pesenan tundha iki kanggo sampeyan. Lan kahanan iki jarang kedadeyan.

Matur nuwun kanggo wektu lan perhatian.

Facebook Komentar