fbpx
Tutorial ASD Maret 2018
03 / 21 / 2018
Bisnis Pengiriman Selehake
Cara Sambungake Toko Shopify ing app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018

Cara Kirim Panjaluk Sourcing ing app.cjdropshipping.com

    • Kanggo pangguna LV1: 5 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.
    • Kanggo pangguna LV2: 10 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.
    • Kanggo pangguna LV3: 20 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.
    • Kanggo pangguna LV4: 50 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.
    • Kanggo pangguna LV5: panjaluk sumber daya Unlimited sing kasedhiya saben dina.
    • Kanggo pangguna VIP: panjaluk sumber daya Unlimited sing kasedhiya saben dina.
Kanggo ngirim panjalukan sumber ing situs web, sampeyan kudu ndhaptar dhisik app.cjdropshipping.com
Iki video tutorial kanggo sampeyan:

Sampeyan uga bisa ngetutake pitunjuk ing kene,

Langkah 1: Klik "Sourcing" ing kaca ngarep

Langkah 2: Klik ing Sourcing ing panel kiwa, banjur "Kirim Panjaluk Sourcing" ing pojok sisih ndhuwur.

Langkah 3: Klik "Produk individu"

Cathetan: ana pilihan kanggo sumber kanthi ngeklik "Product Existed Product", nanging pilihan iki mung kasedhiya kanggo pangguna sing nyambungake Toko Toko ing situs web. Kanggo mangerteni carane sampeyan bisa nyambungake toko Shopify menyang aplikasi kita, deleng Tutorial: "Cara Sambungake Toko Shopify menyang app.cjdropshipping.com".

Langkah 4: Isikan informasi sing dibutuhake, mangga elinga target target yaiku rega sing digoleki lan kalebu biaya pengiriman menyang negara tartamtu sing pengin produk dikirim.

Langkah 5: Sawise sampeyan sukses ngirim panjaluk sumber, sampeyan bisa bali menyang kaca ing panel "CJ My"> panel kiwa "Sourcing" lan ndeleng status produk sing pengin kita sumber. Lan sampeyan bisa klik "Ndeleng rincian" kanggo ndeleng informasi produk iki.

  • Ing Sourcing - Panjaluk sourcing sampeyan wis ditampa, tim bakal bali menyang sampeyan sajrone jam 24 -48 sajrone dina kerja normal.
  • Sukses Sourcing - Tim kita bisa sumber produk tartamtu sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa ndeleng rincian produk iki kanggo ndeleng rega produk lan variasi sing kasedhiya.
  • Sourcing Gagal - Tim kita ora bisa nemokake pabrikan kanggo produk khusus.

CJ uga mbantu sampeyan sumber saka 1688, Taobao, Aliexpress

Pasang Ekstensi Chrome ing kene: Pasang extension saka Google Web Store.

Yen sampeyan minangka pisanan kanggo ngirim panjalukan ing CJ lan cepet-cepet, sampeyan bisa ngirim panjaluk sumber menyang CJ tanpa registrasi.

Formulir panjaluk sumber ing ngisor iki ora dianjurake kanggo pangguna pangguna ing CJ.

Facebook Komentar