fbpx

Cara Kirim Panjaluk Sourcing ing app.cjdropshipping.com

Tutorial ASD Maret 2018
03 / 21 / 2018
Bisnis Pengiriman Selehake
Cara nyambungake Toko Shopify ing app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018

Cara Kirim Panjaluk Sourcing ing app.cjdropshipping.com

    • Kanggo pangguna pangguna, panyuwunan sumber 5 kasedhiya saben dina
    • Kanggo pangguna sing diselehake luwih saka pesenan 50: Panjaluk sumber 10 kasedhiya saben dina
    • Kanggo pesenan pangguna sing dilebokake luwih saka 2000USD: Panjaluk sumber 20 kasedhiya saben dina
    • Kanggo pesenan pangguna sing diselehake luwih saka 2 yuta USD: tanpa watesan
  • Sampeyan uga bisa tuku rencana mbayar kanggo nambah jumlah panjaluk.
Kanggo ngirim panjalukan sumber ing situs web, sampeyan kudu ndhaptar dhisik app.cjdropshipping.com

Langkah 1: Klik "Sourcing" ing kaca ngarep

Langkah 2: Klik ing Sourcing ing panel kiwa, banjur "Kirim Panjaluk Sourcing" ing pojok sisih ndhuwur.

Langkah 3: Klik "Produk individu"

Catetan: ana pilihan kanggo sumber kanthi ngeklik "Toko Produk Eksklusif", nanging pilihan iki mung kasedhiya kanggo pangguna sing nyambungake Toko Shopify menyang situs web. Kanggo mangerteni carane sampeyan bisa nyambungake toko Shopify menyang aplikasi kita, deleng Tutorial:Cara nyambungake Toko Toko ing app.cjdropshipping.com".

Langkah 4: Isikan informasi sing dibutuhake, mangga elinga target target yaiku rega sing digoleki lan kalebu biaya pengiriman menyang negara tartamtu sing pengin produk dikirim.

Langkah 5: Sawise sampeyan sukses ngirim panjaluk sumber, sampeyan bisa bali menyang kaca ing panel "CJ My"> panel kiwa "Sourcing" lan ndeleng status produk sing pengin kita dadi sumber.

  • Ing Sourcing - Panjaluk sourcing sampeyan wis ditampa, tim bakal bali menyang sampeyan sajrone jam 24 -48 sajrone dina kerja normal.
  • Sukses Sourcing - Tim kita bisa sumber produk tartamtu sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa ndeleng rincian produk iki kanggo ndeleng rega produk lan variasi sing kasedhiya.
  • Sourcing Gagal - Tim kita ora bisa nemokake pabrikan kanggo produk khusus.

Iki uga video tutorial kanggo sampeyan:

Facebook Komentar