fbpx
Bisnis Pengiriman Selehake
Cara nyambungake Toko Shopify ing app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018
Warung tangan CJ DropShipping AS
Bayaran Layanan CJDropshipping
03 / 28 / 2018

Cara Ngimpor Orde Excel utawa CSV

Kanggo ngirim pesenan sing teka saka platform e-commerce liyane saka Shopify, sampeyan kudu ngimpor pesenan kanthi manual nganggo Cithakan Excel kita.

Yen sampeyan nggunakake platform Shopify, sampeyan bisa sambungake toko Shopify menyang aplikasi kita lan pesenan bisa disimpen maneh ing sistem kita.

Langkah 1: Mlebet menyang app.cjdropshipping.com> klik ing CJ Kula

Langkah 2: Sadurunge ngimpor pesenan unggul, priksa manawa produk sing pengin dipesen saka kita ana ing Dhaptar SKU.

Ana cara 2 kanggo nggawa produk menyang Dhaptar SKU:

  1. Produk sing wis sukses kanggo sampeyan sawise sampeyan dikirim panjalukan sumber sampeyan
  2. Produk sing sampeyan deleng ing situs web kita bisa ditambahake menyang dhaptar SKU nalika sampeyan wis ngubungi wakil penjualan sampeyan lan supaya bisa ngerti SKU kanggo produk sing pengin didaptar ing Dhaptar SKU, utawa kirim email menyang SKU menyang support@cjdropshipping.com, mangga tandhani ing baris Judul: Tambah menyang Dhaptar CJ SKU Kula + nomer CJ ID utawa jeneng pangguna CJ.

Langkah 3: Ing menu "DropShipping Center"> panel sisih kiwa "Pesenan sing diimpor"> klik pojok sisih ndhuwur "Impor Pesenan"> Pilih "Impor Anyar".

Langkah 4: Klik ing Ikon File Excel. Cathetan: sampeyan uga bisa milih pilihan salinan lan tempel yen sampeyan seneng.

Langkah 5: Klik "Download" ing jejere Cithakan Pesenan Excel kanggo download template kita> Klik Konfirmasi.

Langkah 6: Bukak File Excel "CJDropshippingExcelOrderTemplate.xlsx"

Langkah 7: Aja mbusak / ganti baris ndhuwur sing disorot kanthi warna ijo.

  • Nomer Pesenan - Nomer Pesenan saka toko e-commerce sampeyan
  • SKU
    • Kanggo produk sing duwe VARIANCE, priksa manawa varian kasebut kalebu ing SKU. Contone: CJABCDEF12345-Red-XXL.
    • Kanggo produk sing TANPA VARIANCE, priksa "-default" wis klebu ing nomer SKU. Contone: CJABCDEF12345-standar.
    • Varian tegese produk bisa uga duwe macem-macem model, warna, ukuran dll.

Sawise kabeh lapangan sing relevan wis diisi, simpen file unggul.

Langkah 8: Bali menyang akun CJ, lan klik "Impor Pesenan Excel"> klik "Upload"> Konfirmasi

Langkah 9: Yen sampeyan wis sukses ngisi template unggul, sampeyan bakal weruh layar sing ditampilake sing nuduhake nomer pesenan sing diimpor. Sawise sampeyan klik "Konfirmasi", sampeyan bakal bisa ndeleng urutan ing "Proses sing dibutuhake Proses" kaya ing ngisor iki.

Priksa pesenan sing arep diterusake, banjur klik "Tambah menyang Cart".

Yen sistem kita ndeteksi kesalahan ing file unggul sing sampeyan upload, tututi langkah ing ngisor iki kanggo ndandani kesalahan.

Langkah 10: Layar kesalahan bakal muncul, klik "Konfirmasi"

Langkah 11: Layar "Gagal Rancang" bakal nuduhake lapangan sing salah karo garis abang. Priksa manawa ndandani kabeh lapangan underline abang sadurunge resubmitting. Yen kabeh kasalahan tetep, priksa pesenan sing pengin Impor.

Langkah 12: klik "Ya" kanggo ngirim maneh pesenan

Langkah 13: Pesenan sing wis dikirim kanthi bener sawise sampeyan ngganti pangowahan bakal ilang saka kaca "Gagal dadi Draf".

Yen wis rampung ngimpor pesenan, sampeyan bakal bisa ndeleng ing tutul "Proses Proses". Priksa pesenan sing pengin kita diproses, banjur klik "Tambah menyang Cart" kanggo mbayar.

Wigati dimangerteni, kita ora bisa ngolah pesenan sadurunge nampa pambayaran pesenan.

Facebook Komentar