fbpx
Bisnis Pengiriman Selehake
Cara Sambungake Toko Shopify ing app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018
Warung tangan CJ DropShipping AS
Bayaran Layanan CJDropshipping
03 / 28 / 2018

Cara Ngimpor Orde Excel utawa CSV

Kanggo nyelehake pesenan saka platform e-commerce liyane saka Shopify kanthi gampang, ana cara kanggo ngimpor pesenan nggunakake Cithakan Excel kanthi manual.

Yen sampeyan nggunakake platform Shopify, sampeyan bisa sambungake toko Shopify menyang aplikasi kita lan pesenan bisa disimpen maneh ing sistem kita.

Yen sampeyan nggunakake platform liya sing ora digabung karo kita, tututi langkah ing ngisor iki kanggo ngirim pesenan kanggo kita.

Langkah 1: Mlebu menyang app.cjdropshipping.com> klik ing CJ Kula

Langkah 2: Sadurunge ngimpor pesenan unggul, priksa manawa produk sampeyan pengin supaya pesenan saka kita wis ditambahake ing Dhaptar SKU sampeyan.

Ana 2 jinis produk sing bisa ditambahake ing Dhaptar SKU sampeyan:

  1. Produk sing wis ana suksese sukses kanggo sampeyan sawise sampeyan kirim panjalukan sumber sampeyan
  2. Products ing situs web kita.

Langkah 3: Ing DropShipping Center> Pesenan sing diimpor> Order Pesenan> Penting Anyar.

Langkah 4: Klik ing File Excel Ikon. Cathetan: sampeyan uga bisa milih pilihan salinan lan tempel utawa nggawe pesenan yen dudu dhesa mas.

Langkah 5: Klik download sakbanjure Cithakan Pesenan Excel download template kita> Klik Konfirmasi.

Langkah 6: Bukak File Excel 'CJDropshippingExcelOrderTemplate.xlsx'

Langkah 7: Aja mbusak / ganti baris ndhuwur disorot kanthi ijo.

  • Nomer Pesenan - Nomer Pesenan saka toko e-commerce sampeyan
  • SKU
    • Kanggo produk sing duwe VARIANT, priksa manawa varian dilebokake ing SKU. Contone: CJABCDEF12345-Red-XXL.
    • Kanggo produk sing TANPA BUKAN, priksa "-dhadhang"Kalebu ing nomer SKU. Contone: CJABCDEF12345-standar.
    • Varian tegese produk bisa uga duwe macem-macem model, warna, ukuran, lsp.

Sawise kabeh lapangan sing relevan wis diisi, simpen file unggul.

Langkah 8: Bali menyang akun CJ, lan klik Impor Pesenan Excel> klik ing Upload> Konfirmasi

Langkah 9: Yen sampeyan wis sukses ngisi template unggul, sampeyan bakal bisa ndeleng layar sing ditampilake sing nuduhake jumlah pesenan sing wis diimpor. Sawise sampeyan ngeklik 'Confirm' sampeyan bakal bisa ndeleng pesenan ing 'Proses Diperlukan' kaya sing kapacak ing ngisor iki.

Priksa pesenan sing arep diterusake, banjur klik 'Tambah ing Kréta'.

Yen sistem kita ndeteksi kesalahan ing file unggul sing sampeyan upload, tututi langkah ing ngisor iki kanggo ndandani kesalahan.

Langkah 10: layar kesalahan bakal muncul, klik 'Konfirmasi'.

Langkah 11: Layar 'Gagal kanggo Draft' bakal nuduhake lapangan sing salah karo garis abang. Priksa manawa ndandani ALL lapangan garis ngisor sadurunge resubmitting. Yen kabeh kasalahan tetep, priksa pesenan sing pengin Impor.

Langkah 12: Klik 'Ya' kanggo ngirim maneh pesenan

Langkah 13: Pesenan sing wis dikirim kanthi bener sawise sampeyan nggawe pangowahan bakal ilang saka kaca 'Gagal menyang Draf'.

Yen wis rampung ngimpor pesenan, sampeyan bakal bisa ndeleng ing ngisor 'Proses sing dibutuhake'. Priksa pesenan sing bakal diproses kanggo kita, lan klik 'Tambah menyang Cart' kanggo mbayar.

Wigati dicathet, kita mung bisa ngolah pesenan sawise nampa pambayaran pesenan.

Facebook Komentar