fbpx
Cara Kirim Panjaluk Sourcing ing app.cjdropshipping.com
03 / 25 / 2018
Cara Ngimpor Orde Excel utawa CSV
03 / 26 / 2018

Cara nyambungake Toko Shopify ing app.cjdropshipping.com

Bisnis Pengiriman Selehake

Selehake Shipping Shopify

Ndhaptar aplikasi sampeyan kanggo njaluk Toko Shopify sampeyan bakal kanthi gampang ngirim panjaluk sumber ing item sing didhaptar ing Shopify Shop, sambungake barang toko karo barang sing sukses kanggo sampeyan, lan ngekspor pesenan Shopify sing durung ditindakake kanthi otomatis menyang aplikasi kita kanggo proses. Sawise pesenan wis dibayar lan diproses, nomer pelacak bakal kanthi otomatis dienggoni ing toko Shopify sampeyan.

Langkah 1: Kanggo nyambungake Toko Shopify karo kita, mlebu menyang akun CJ, klik "CJ My"

Langkah 2: Klik ing wewenang

Langkah 3: Klik ing "Tambah Toko"

Langkah 4: Ketik Alamat Shopify sampeyan

Langkah 5: Mlebet ing akun Shopify lan tindakake langkah ing Shopify kanggo ngundhuh Aplikasi kita.

Kanthi nyambungake akun Shopify menyang aplikasi kita, sampeyan menehi saran supaya njaluk jeneng Pelanggan, Alamat Pelanggan, produk sing dituku, jumlahe saben produk lan nomer pesenan sing digawe ing toko sampeyan sing bakal bisa kanthi efektif lan ngasilake lan proses pesen Shopify kanthi otomatis.

Langkah 6: Sawise rampung nginstal aplikasi kita ing Shopify Shop, sampeyan ndeleng jendela sing nyembul ujar "Otorisasi Sukses"

Langkah 7: Sampeyan bisa bali menyang "My CJ", klik menu "Otorisasi" ndeleng manawa status Shop wis diuripake.

Facebook Komentar