fbpx
Cara Kirim Panjaluk Sourcing ing app.cjdropshipping.com
03 / 25 / 2018
Cara Ngimpor Orde Excel utawa CSV
03 / 26 / 2018

Cara nyambungake Toko Shopify ing app.cjdropshipping.com

Bisnis Pengiriman Selehake

Selehake Shipping Shopify

Ndhaptar aplikasi sampeyan kanggo njaluk Toko Shopify sampeyan bisa ngidini sampeyan 1. kanthi gampang ngirim panjalukan sumber babagan item sing ana ing Shopify Shop; 2. sambungake barang-barang ing toko sampeyan karo barang sing wis sukses kanggo sampeyan; lan 3. tarik pesenan Shopify kanthi otomatis menyang aplikasi kita kanggo diproses. Sawise pesenan wis dibayar lan diproses, nomer pelacak bakal disinkronake kanthi otomatis menyang toko Shopify sampeyan.

Langkah 1: Kanggo nyambungake Toko Shopify karo kita, mlebu menyang akun CJ, klik "CJ My"

Langkah 2: Klik ing wewenang

Langkah 3: Pilih "Shopify" banjur klik "Tambah Toko"

Langkah 4: Ketik Alamat Shopify sampeyan

Langkah 5: Mlebu menyang akun Shopify lan tindakake langkah ing Shopify kanggo ngundhuh Aplikasi kita.

Kanthi nyambungake akun Shopify menyang aplikasi kita, sampeyan menehi saran supaya njaluk jeneng Pelanggan, Alamat Pelanggan, produk sing dituku, jumlah produk lan nomer pesenan sing digawe ing toko sampeyan sing bakal bisa ngasilake lan proses pesenan Shopify kanthi efektif lan otomatis.

Langkah 6: Sawise rampung nginstal aplikasi kita ing toko Shopify, sampeyan ndeleng jendela sing muncul lan ujar "Otorisasi Sukses".

Langkah 7: Sampeyan bisa bali menyang "My CJ", klik menu "Otorisasi" ndeleng manawa status Shop wis diuripake.

Facebook Komentar