fbpx
Cara Ngimpor Orde Excel utawa CSV
03 / 26 / 2018
2018 USPS Rating Comparison kanggo pangguna CJ
04 / 04 / 2018

Bayaran Layanan CJDropshipping

Warung tangan CJ DropShipping AS

Warung tangan CJ DropShipping AS

Loro-lorone netepi lan drophip kanggo sampeyan!

KARANGAN SERVISI WAREHOUSE AS (Produk Disemprotake utawa Sourced ing CJ US Warehouse) = Gratis

Kita mung ngisi rega produk lan biaya pengiriman yen sampeyan nggawe produk dropshipping langsung saka gudang AS kita. Rega wis kasebut ing app.cjdropshipping.com

Ora MOQ

Ora ana biaya persiyapan

Ora Ana Biaya Bulanan

Ora Ragad Panyimpen.


KARANGAN SERVISI WAREHOUSE AS (Produk Ora Disedhiyakake ing Gudang AS Kita) = KANGGO WAREHOUSE + KANGGO + KEDAI PROSES + KEDAI PROSES

$ 0.8 / CBM / Dina: Dina 30 pisanan kanggo pelanggan anyar gratis. Ragad gudang disetel ing $ 0.8 / Meter kubik / Dina sawise dina 30.

$ 1.5 / CBM / Dina: tarif turnamen inventori sithik

GRATIS: Pangolahan saben dina ing SKU luwih saka pesenan 100 lan tarif ganti bulanan ngluwihi 50%

$ 0.2 / kg: $ 0.2 / kg - minimal $ 10

$ 350 / 20GP: Bayi kanggo kontaner 20GP

$ 500 / 40GP: Bayi kanggo kontaner 40GP

0.1-50g: $ 0.60 / item
51-100g: $ 0.80 / item
101-500g: $ 1.00 / item
501-1000g: $ 1.30 / item
1-2kg: $ 1.50 / item
2-5kg: $ 1.80 / item
5-10kg: $ 3.00 / item
10-15kg: $ 5.00 / item

(Biaya Pangiriman = Pangiriman saka China menyang AS + AS Domestik)

Miturut Segara (100kg minimal): Pangiriman 15-30 - $ 2.4 / kg
Kanthi Udara (Paling 30kg): Pangiriman 7-10 - $ 4.2 / kg
Kanthi Udara (Paling 30kg): Pangiriman 2-4 - $ 7 / kg
Kanthi Udara (Paling 100kg): Pangiriman 2-4 - $ 6 / kg

(Biaya Pangiriman = Pangiriman saka China menyang AS + AS Domestik)
Mangga priksa alat pitungan pengiriman ing kene: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
Pilih cara pengiriman kanthi USPS + lan input bobot pesenan, mula ongkos kirim bakal ana.

Yuran Saham: $ 0.05 / produk - Sembarang persediaan sing butuh njupuk saham, yaiku kontaner sing ngemot pirang-pirang SKU

Bahan lan pasokan kemasan: $ 0.2 ea. - Bahan kemasan, bahan sing regane luwih saka $ 0.2 bakal dikenani tambahan

Yuran Kemasan: $ 0.1 / produk - Masangake produk menyang bahan bungkusan

Yuran Labeling: $ 0.1 / label - Masang label kanggo produk


KEDAI PERKHIDMATAN CHINA WAREHOUSE (Produk sing Disemprotake utawa Disedhiyakake ing Gudang China Kita) = Gratis

Kita mung ngisi rega produk lan biaya pengiriman yen sampeyan nggawe produk dropshipping langsung saka gudang China. Rega wis kasebut ing app.cjdropshipping.com

Ora MOQ

Ora ana biaya persiyapan

Ora Ana Biaya Bulanan

Ora Ragad Panyimpen.


CUKAI PERKHIDMATAN CHINA WAREHOUSE (Produk Ora Disemprotake utawa Sourced ing Gudang China Kita) = KANGGO WAREHOUSE + PROSES PEMBANGUNAN + KOSONG

$ 0.8 / CBM / Dina: Dina 90 pisanan kanggo pelanggan anyar gratis. Ragad gudang disetel ing $ 0.8 / Meter kubik / Dina sawise dina 90.

$ 1.2 / CBM / Dina: tarif turnamen inventori sithik

GRATIS: Pangolahan saben dina ing SKU luwih saka pesenan 100 lan tarif ganti bulanan ngluwihi 50%

0.1-50g: $ 0.20 / item
51-100g: $ 0.30 / item
101-500g: $ 0.40 / item
501-1000g: $ 0.60 / item
1-2kg: $ 1.00 / item
2-5kg: $ 1.50 / item
5-10kg: $ 2.00 / item
10-15kg: $ 4.00 / item

Mangga priksa alat pitungan pengiriman ing kene: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
lan input bobot pesenan, mula ongkos kirim bakal ana.

Yuran Saham: $ 0.05 / produk - Sembarang persediaan sing butuh njupuk saham, yaiku kontaner sing ngemot pirang-pirang SKU

Bahan lan pasokan kemasan: $ 0.2 ea. - Bahan kemasan, bahan sing regane luwih saka $ 0.2 bakal dikenani tambahan

Yuran Kemasan: $ 0.1 / produk - Masangake produk menyang bahan bungkusan

Yuran Labeling: $ 0.1 / label - Masang label kanggo produk

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!