fbpx
2018 USPS Rating Comparison kanggo pangguna CJ
04 / 04 / 2018
Barang kirim gulung panas sing kasedhiya ing Warehouse AS
04 / 22 / 2018

Kepiye Kasedhiya Nelusuri Nomer?

Kahanan A: Sampeyan duwe Toko eKommer sampeyan menyang CJ APP.

- Yen toko sampeyan wis nyambung karo CJ APP. Banjur nomer pelacak bakal disinkronake menyang toko kanthi otomatis lan sampeyan ora perlu nindakake apa-apa. Uga, sampeyan bisa mriksa toko langsung kanthi nganyari nomer nganyari.

Kahanan B: Sampeyan ora duwe toko eCommerce sing nyambung karo CJ APP.

- Yen sampeyan ora nyimpen disambung menyang CJ APP. Iki tegese sampeyan kirim pesenan menyang CJ dening EXCEL utawa CSV. Banjur sampeyan kudu ndownload nomer pelacak kanthi manual.

Mangkene langkah-langkah babagan ndownload nomer pelacakan.

1. CJ Kula >> DropShipping Center >> Pesanan DropShipping >> Diproses

2. Pilih pesenan sing arep diekspor, banjur klik Urutan Export

3. Klik konfirmasi nalika pesen kasebut muncul.

4. Klik link ing kene kanggo ndownload file unggul.

5. Klik unggul ing sisih kiwa kiwa kanggo mriksa rincian urutan kasebut

Sampeyan bisa ndeleng nomer pelacakan ing file unggul

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - Kita sumber lan kapal kanggo sampeyan!