fbpx
2018 USPS Rating Comparison kanggo pangguna CJ
04 / 04 / 2018
Barang kirim gulung panas sing kasedhiya ing Warehouse AS
04 / 22 / 2018

Kepiye cara golek nomer nelusuri?

Kahanan A: Sampeyan duwe Toko eKommer sampeyan menyang CJ APP.

-Yen sampeyan duwe toko disambungake menyang CJ APP. Banjur nomer pelacak bakal nyelarasake menyang toko kanthi otomatis, sampeyan ora butuh apa-apa. Lan sampeyan bisa langsung mriksa toko kanthi nganyari nomer nganyari.

Kahanan B: Sampeyan ora duwe toko eCommerce sing nyambung karo CJ APP.

- Yen sampeyan ora nyimpen disambung menyang CJ APP. Iki tegese sampeyan kirim pesenan menyang CJ dening EXCEL utawa CSV. Banjur sampeyan kudu ndownload nomer pelacak kanthi manual.

Mangkene langkah-langkah cara ndownload nomer pelacakan.

  1. CJ Kula >> DropShipping Center >> Pesanan DropShipping >> dikirim
  2. Klik Nomer Order CJ Bulk kanggo nyaring pesenan sadurunge pilihan akeh
  3. Pilih pesenan sing kudu diekspor nomer >> Ngirim Ekspor Nomer
  4. Konfirmasi pesenan sing siap diekspor
  5. Klik link ing kene kanggo ndownload file unggul
  6. Sampeyan bisa mriksa nomer ranging ing file unggul

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!