fbpx
Cara mbusak cookie?
04 / 30 / 2018
Pusat Penapisan Internasional 10 Internasional utawa Perusahaan Logistik kanggo tetes ing China
05 / 05 / 2018

Cara nggarap CJDropShipping

Kaping pisanan, sampeyan kudu nggawe akun dhewe. Nggawe akun anyar
Sampeyan kudu pindhah menyang CJ CLASSROOM kanggo mangerteni carane miwiti lan skala bisnis pengiriman ukuran.
CJdropshipping minangka salah sawijining pemasok pengiriman sing paling apik lan solusi kanggo dropshippers. Sampeyan bisa Sambungake WeD2C, Shopify, WooCommerce, eBay, Amazon, Lazada, toko Shopee lan nggunakake CJ kanthi otomatis ngolah sistem pangolahan.
Iki ringkesan CJDropshipping - Langkah dening Langkah:

Jinis: Sell CJ APP wis ana Produk.

  1. Dhaptar produk CJ ing toko sampeyan Watch Tutorial lan pesenan bakal kanthi otomatis ngasilake sawise sampeyan entuk dodolan.
  2. Sampeyan bisa nyelehake pesenan kirim liwat APP. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial.

Jinis: Produk sade ora ana ing app.cjdropshipping.com

  1. Ayo ngerti yen sing paling laris karo link utawa gambar Aliexpress supplier saiki. Banjur kita bakal nyoba kanggo sumber lan ngutip sampeyan rega luwih apik tinimbang vendor saiki. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial
  2. Yen seneng rega, banjur kirim pesenan kanggo kita, Sampeyan bisa nyelehake pesan kirim liwat APP. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial. Sampeyan uga bisa nyelehake pesenan kiriman CSV utawa EXCEL. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial.
  3. Sawise sampeyan mbayar pesenan pangiriman, banjur kita bakal nyoba kanggo netepi pesenan ing dina sing padha, lan ngasilake nomer pelacakan kanggo kabeh.
Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!