fbpx
Pusat Penapisan Internasional 10 Internasional utawa Perusahaan Logistik kanggo tetes ing China
05 / 05 / 2018
Napa kerja karo CJDropshipping, lan Apa sing ditawakake lan kekuatan?
05 / 16 / 2018

Cara persiyapan kanthi otomatis nyelehake pangolahan pesenan kanthi otomatis saka CJ APP

Nalika ndhaptar akun CJ, sampeyan bisa uga kepingin weruh carane ngirim pesenan kanthi otomatis. Ing ngisor iki sawetara pituduh supaya sampeyan bisa entuk. Sawise langkah-langkah kasebut, tim CJ bakal kanthi otomatis nangani pesenan ing toko sampeyan, kirimake sampeyan lan kirim nomer pelacakan menyang pelanggan.

Petunjuk Sederhana:

  1. Aktifake toko: Pendhaftaran CJ → Otoritas
  2. Sambungake produk: ① sambungan otomatis requestsourcing request ③listing
  3. Pembayaran

Petunjuk Rincian:

1. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngaktifake toko sampeyan. Mlebu lan klik CJ Kula. Rampung langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nambah toko, banjur sampeyan bakal nemokake status toko Diuripake.

2. Ana telung kahanan kanggo produk sing pengin.

① Sampeyan pengin nggawe supplier barang sing wis ana. Dadi sampeyan bisa "Tambah sambungan otomatis" kanggo nyambungake produk karo produk kita.

Tenan produk sing pengin sampeyan dadi supplier, banjur klik "match" kanggo milih sawetara tembung kunci kanggo digoleki. Pungkasan, sambungake produk sing padha sing bisa ditemokake saka CJ APP

Sambungake Varian lan pilih cara pengiriman sing bakal digunakake, banjur kirim. Banjur sistem bakal mulai nyinkronake pesenan kanggo produk iki!

② Yen sampeyan ora nemokake produk sing padha, sampeyan bisa kirim sumber sing dibutuhaket ing produk kasebut. Tim sourcing bakal nyoba sing paling apik kanggo nemokake produk sing cocog karo sampeyan. Sampeyan bisa mriksa status produk sumber ing kaca sumber.

CJ Kula》 Sourcing》Panyuwunan Kirim Post

Sourcing asale saka toko sampeyan.

Sourcing asale saka link utawa gambar sampeyan

Rampungake formulir ing ndhuwur banjur bisa ngirim menyang kita.

③ Yen sampeyan pengin nambah produk anyar ing toko sampeyan. Cukup klik tombol "dhaptar", lan banjur menyang toko sampeyan.

PS: Rega total produk padha karo rega produk ditambah biaya pengiriman.

3. Sampeyan bisa mlebu ing My CJ >> DropShipping Center kanggo mriksa pesenan sing digawe kanthi otomatis sistem, lan pilih pesenan sing bakal sampeyan lakokake.

Sawise pesenan pelanggan nggawe, kabeh sing perlu ditindakake yaiku mung mbayar produk. Lan tim CJ bakal nindakake kabeh perkara sing paling apik kanggo sampeyan.

Iki uga video tutorial kanggo sampeyan:

Aja ragu yen sampeyan duwe pitakon.

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!