fbpx
Napa kerja karo CJDropshipping, lan Apa sing ditawakake lan kekuatan?
05 / 16 / 2018
Napa ePacket suwe banget? Endi ePacketku? Apa alternatif kanggo ePacket?
05 / 19 / 2018

Cara mbukak pasulayan ing CJ APP?

Musuhan CJDropshipping

Musuhan CJDropshipping

Kita pengin mbantu bisnis sampeyan tuwuh, lan kita bakal dadi tanggepan kanggo saben pesenan kiriman saka CJ.
1. Go DropShipping Center >> Pesanan DropShipping >> Ngolah, Diproses, Rampung (Ketelu bagean iki kasedhiya kanggo mbantah)

2. Gunakake SEARCH kosong utawa ORDER QUANTITY kanggo nemokake tatanan masalah.

3. Sawise sampeyan nemokake urutan masalah banjur klik "Pertikaian"

4. Pilih Tipe Musuhan saka salah siji saka wolung.

5. Pilih Operasi sing Diarepake saka salah siji saka loro.

6. Ngunggah layar saka panuku sing sambat (alamat email) lan gambar bingkisan lan tinggalake pesen kanggo mriksa maneh.

7. Sawise kiriman masalah dikirim, bukak Pusat Layanan AS banjur klik Ndeleng

8. Sampeyan bakal ngerti kepiye cara ngrampungake sengketa ing jendela pop-up kasebut.

9. Yen sampeyan lan CJ sarujuk karo mbalekaken, jumlah kasebut bakal disimpen ing dompet supaya sampeyan bisa nggunakake mbayar pesenan kiriman.

10. Ing kene sampeyan bisa mriksa kabeh imbangan sampeyan duwe, lan sampeyan bisa ngisi bathi yen sampeyan seneng.

Iki uga video tutorial kanggo sampeyan:

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!