fbpx
Napa kerja karo CJDropshipping, lan Apa sing ditawakake lan kekuatan?
05 / 16 / 2018
Napa ePacket suwe banget? Endi ePacketku? Apa alternatif kanggo ePacket?
05 / 19 / 2018

Cara mbukak pasulayan ing CJ APP?

Musuhan CJDropshipping

Musuhan CJDropshipping

Kita pengin mbantu bisnis sampeyan tuwuh, lan kita bakal dadi tanggung jawab kanggo saben pangiriman kiriman saka CJ.
1. Go DropShipping Center >> Pesanan DropShipping >> Ngolah, Diproses, Rampung (Ketelu bagean iki kasedhiya kanggo mbantah)

2. Gunakake SEARCH kosong utawa klik "Order Quantity" kanggo nemokake tatanan masalah.

3. Sawise sampeyan nemokake urutan masalah banjur klik "Pertikaian"

4. Pilih "Tipe Musuhan".

5. Pilih Operasi sing Diarepake saka salah siji saka loro.

6. Upload upload keluhan pembeli (alamat email kudu disertakan) lan gambar bingkisan lan pesen kanggo kita kanggo mriksa.

7. Sawise pesen supaya dikirim, bukak Pusat Layanan AS banjur klik "Ndeleng"

8. Sampeyan bakal ngerti kepiye cara ngrampungake sengketa ing jendela pop-up kasebut.

9. Yen sampeyan lan CJ padha setuju mbalekaken, mbalekaken bakal disimpen ing dompet supaya sampeyan bisa nggunakake mbayar pesenan kiriman sabanjure.

10. Ing kene sampeyan bisa mriksa kabeh imbangan sampeyan duwe, lan sampeyan bisa ngisi bathi yen sampeyan seneng.

Iki uga video tutorial kanggo sampeyan:

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!