fbpx
Napa kerja karo CJDropshipping, lan Apa sing ditawakake lan kekuatan?
05 / 16 / 2018
Napa ePacket Njupuk Dadi Suwene? Ngendi ePacket Kula? Apa Alternatif kanggo ePacket?
05 / 19 / 2018

Cara Bukak Musuhan ing CJ APP?

Musuhan CJDropshipping

Musuhan CJDropshipping

Kita pengin mbantu bisnis sampeyan tuwuh, lan kita bakal dadi tanggung jawab kanggo saben pesenan mandhap saka CJ. Ing kene kita ringkesan langkah-langkah babagan cara mbantah regejegan kanggo pesenan Grosir (diwiwiti karo 'ZF') lan pesenan dropshipping.

Kanggo Pesenan Grosir:

Sampeyan mung kudu ngunjungi "Dhaptar CJ Kula"Lan golek urutan kanggo klik"Musuhan"Tombol banjur upload rincian. Langkah-langkah ing ngisor iki padha karo perintah titisan.

Kanggo Pesenan Dropshipping:

1. Tindak "Pusat DropShipping"> "Pesenan DropShipping" > Ngolah, Diproses, Rampung (Telung bagean iki kasedhiya kanggo mbantah)

2. Gunakake SEARCH kothong golek tatanan masalah.

3. Sawise sampeyan nemokake urutan masalah banjur klik nomer status lan klik "Sengketa".

4. Pilih "Jinis Musuhan".

5. Pilih "Operasi samesthine".

6. Upload upload keluhan pembeli (alamat email iku AKSES) lan gambar bingkisan. Uga, tinggal pesen kanggo disemak. Banjur, "Konfirmasi" iku.

7. Sawise kiriman masalah dikirim, bukak "Pusat Layanan AS" lan klik "Ndeleng".

8. Sampeyan bakal bisa ndeleng proses ing jendhela pop-up kasebut.

9. Sampeyan bisa "Setuju" mbalekaken kita ing kaca sengketa yen kita CJ setuju mbalekaken. Lan bakal disimpen ing dompet sampeyan lan bisa digunakake kanggo mbayar pesenan pengiriman liyane.

10. Ing kene sampeyan bisa mriksa kabeh imbangan sampeyan duwe, lan sampeyan bisa ngisi bathi yen sampeyan seneng.

Iki uga video tutorial kanggo sampeyan:

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!