fbpx
CJDropshipping
Kepiye carane nyelehake pengiriman "CJ"?
05 / 23 / 2018
Layanan Tambah Tambah Sampeyan Sampeyan Perlu
05 / 25 / 2018

Cara Sambungake WooCommerce kanthi manual?

CJDropshipping WooCommerce

CJDropshipping WooCommerce

Sadurunge menyang Woocommerce kanggo nyiyapake, priksa manawa operasi ing aplikasi CJ bener.

Ing dashboard aplikasi CJ, klik wewenang pisanan, banjur klik Woocommerce. Banjur klik Tambah Toko.

Kaca wewenang ing ngisor iki bakal ditampilake.

Duwe wis ngerti iki?
Mangga deleng langkah-langkah sabanjure sing dienggo ing Woocommerce WordPress.

1. Menyang sampeyan WooCommerce Dashboard, Ing WooCommerce, klik setting.

2. Pisanan, klik Linuwih. Banjur klik REST API lan Tambah tombol.

3. Sawise sampeyan klik Tambah tombol, bakal nuduhake yen sampeyan kudu ngisi Description sing ora penting lan ijin sing cukup penting amarga ana gandhengane karo wewenang sukses.

4. Bali menyang aplikasi CJ, isi informasi ing halaman wewenang.

Kajaba iku, ing Woocommerce WordPress, sampeyan kudu nginstal tambahan Ngirim Pengiriman, sing cocog kanggo sampeyan ngupayakake paket sampeyan. Kepiye nginstal sambungan? Sampeyan bisa ngerteni langkah-langkah kasebut.

(1) Klik Plugins

(2) Telusuri keyword Ngirim Pengiriman lan Klik nginstal saiki

(3) Klik Aktifake

(4) Ngaktifake sukses bakal nuduhake

(5) Ing pungkasan, ing pop-up bakal katon ing sisih tengen

Sawise sampeyan nyambungake toko Woocommerce karo CJ. Sampeyan bisa milih kanggo dhaptar produk CJ ing toko utawa sambungake barang sing ana karo barang CJ. Sawise sampeyan set ngimpor urutan otomatis, pesenan bakal diimpor menyang sistem CJ kanthi otomatis.

Temokake produk sing menang supaya bisa adol app.cjdropshipping

Facebook Komentar