fbpx
CJDropshipping
Kepiye carane nyelehake pengiriman "CJ"?
05 / 23 / 2018
Layanan tambahan sing dibutuhake
05 / 25 / 2018

Cara Sambungake WooCommerce kanthi manual?

CJDropshipping WooCommerce

CJDropshipping WooCommerce

Sadurunge menyang Woocommerce kanggo nyiyapake, priksa manawa operasi ing aplikasi CJ bener.

Ing dashboard aplikasi CJ, klik wewenang pisanan, banjur klik Liyane wewenang. Yen kaca ngluncurake menyang wewenang liyane, klik Tambah Toko.

Kaca wewenang ing ngisor iki bakal ditampilake.

Duwe wis ngerti iki?
Mangga deleng langkah-langkah sabanjure sing dienggo ing Woocommerce WordPress.

1. Menyang sampeyan WooCommerce Dashboard, Ing WooCommerce, klik setting.

2. Pisanan, klik Linuwih. Banjur klik REST API lan Tambah tombol.

3. Sawise sampeyan klik Tambah tombol, bakal nuduhake yen sampeyan kudu ngisi Description sing ora penting lan ijin sing cukup penting amarga ana gandhengane karo wewenang sing sukses.

4. Bali menyang aplikasi CJ, isi informasi babagan halaman wewenang.

Kajaba iku, ing Woocommerce WordPress, sampeyan kudu nginstal tambahan Ngirim Pengiriman, sing cocog kanggo sampeyan nglacak paket sampeyan. Kepiye nginstal sambungan? Sampeyan bisa ngerteni langkah-langkah kasebut.

(1) Klik Plugins

(2) Telusuri keyword Ngirim Pengiriman

(3) Klik nginstal saiki

(4) Klik Aktifake

(5) Ngaktifake sukses bakal nuduhake

(6) Ing pungkasan, ing pop-up bakal katon ing sisih tengen

Sawise sampeyan nyambungake toko Woocommerce karo CJ. Sampeyan bisa milih langsung dhaptar produk CJ ing toko utawa sambungake barang sing ana karo barang CJ. Sawise sampeyan nyiyapake ngimpor urutan otomatis, pesenan bakal diimpor menyang sistem CJ kanthi otomatis.

Temokake produk sing menang supaya bisa adol app.cjdropshipping

Facebook Komentar