fbpx
CJDropshipping WooCommerce
Cara Sambungake WooCommerce kanthi manual?
05 / 24 / 2018
Kepiye miwiti ngeculake bisnis pengiriman?
05 / 26 / 2018

Layanan tambahan sing dibutuhake

Biaya Tambah

  1. $ 50 kanggo siji produk, prodhuk kudu cilik lan gampang digawa lan digawa.
  2. Dawane video kurang saka menit 1.
  3. Cukup biasane studio lan pemandangan, ora ana model profesional.
  4. Hak cipta diduweni CJ, lan sampeyan bisa mbayar $ 100 luwih akeh kanggo nduwe hak cipta kasebut.
Kepiye Gunakake Layanan Pamuter Video saka CJ Dropshipping?
  1. $ 0.1 kanggo siji kalebu kalebu biaya pengiriman
  2. Sizing padha karo kertu bisnis
  3. Nggawe khusus saka desain sampeyan
  4. MOQ 2000
  1. $ 20 kanggo siji produk
  2. Kurang saka varian 5
  3. Gambar 5 sing dioptimalake dhuwur lan gambar alami 5
  4. Cukup biasane studio lan pemandangan, ora ana model profesional.
  5. Hak cipta diduweni CJ, lan sampeyan bisa mbayar $ 50 luwih akeh kanggo nduwe hak cipta kasebut.
  1. $ 0.2 kanggo siji kantong kemasan njaba kalebu biaya pengiriman
  2. Sizing padha karo kertas A3
  3. Nggawe khusus saka desain sampeyan
  4. MOQ 5000

Operasi label putih bisa rampung kanthi rampung ing sistem CJ: Cara Nggunakake Fitur Paket Adat Anyar?

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!